אהלן חברה, שנה טובה.
עברתי הרבה (אולי מאוד) שינויים בחיים וחלקם ממש קיצוניים.
אני נתון לשינוי, אני שומר על זה, אני אוהב את זה, אני חושב שהחיים הם כאלה, והכל יכול לקרות.
אני פתוח לשכנוע, אם מישהו יוכיח לי שטעיתי, אחזור בי, אשנה גישה, אשנה דרך, אני מאוד מחובר למשפט "האמונה בטהרתה אם האפשרות של כפירה" אני גם מאוד מחובר לתורתו של הרב שג"ר למי שמכיר.
אני חושב שזה טוב, אני אוהב את זה, אני אוהב מאוד את עבודת ה' שלי, מרגיש מחובר ומתקדם.
יש לי עולם, יש לי עולם יציב ב"ה, שאיפות, עבודה, וכ"ו
אלא מה?
זה מרתיע. יש פחד מהלא נודע, גם אני יש בי חרדה גדולה וביחד עם זה האהבה גדולה למצב.
איך אני מציג את בצורה טובה?
איך אני לא גורם לבחורה לראות בי דמות לא ידוע? דמות שהעתיד מאוד לוטה בערפל?
אתן דוגמא, בחורה שהכרתי, הקשר התחיל להתקדם, היא היית כנה מאוד ב"ה ואמרה לי: יש בך יצר הרע להרוס, איך אדע שלא תבגוד בי?
אמרתי לה בכנות: את לא. ואין כזה דבר אדם שלא יכול לבגוד או שבחיים לא יבגוד (אין אפוטרופוס לעריות). מה שעושים זה בונים קשר טוב, מבינים איך האדם מגיע למקום הנמוך הזה שנקרא בגידה, ועבודה יום יומית וקשה כדי להתקדם למעלה, כדי לא לרדת לתת רמה הזו, בודקים, ומחשבים חשבונו של עולם.
עכשיו, אני באמת מאמין בזה, אני מכיר את החיים ויודע לאיזה רמה אדם יכול להגיע בלי שהוא דמיין בכלל...
אבל איך להציג את זה בצורה לא מפחידה??? יש בכלל אופציה? או שצריך מישהי עם המון אומץ וזהו?