מוצאת את עצמי תוהה בהגיון של למסור לאימוץ. הכל תקין עם הילד..עשיתי סקירה, ניסיתי להתחבר.. לא הולך.
החיים כמו שהם היום, עם הילדים שכבר קיימים..מורכבים לי מספיק בשביל שלראות תינוק יעשה לי חשק. אני לא מהרגשיות.. והשכל שלי מראה לי שוב ושוב כמה עוד ילד בבית הזה מבחינת כוחות פשוט לא מתאים עכשיו.
מנסה לחשוב מה יהיו ההשלכות של מסירה לאימוץ על הילדים בבית. כמה הרווחה פתאום תתערב 'מחשש לילדים'.. מנסה לדמיין את עצמי עוד שנה אולי מתגעגעת אליו..אבל מבינה שהיום. אני פשוט לא כלי לגדל את הילד הזה.
ניסיתי! באמת שניסיתי! התמקדתי בטיפול עצמי.. ניסיתי להשקיע בעצמי יותר.. ניסיתי לעשות המון אולטרסאונד כדי להתחבר לילד. כלום לא הולך!
מוצאת את עצמי מתפללת שפתאום יהיה לידה שקטה. שלא אצטרך להתמודד עם הדילמה.. ואני בשבוע די מתקדם כבר כמעט 30..
אין לי הרבה מידי מטרה בהודעה הזאת. סתם לחלוק קושי עצום שקשה לחלוק אותו בחיים האמיתיים. אני נחשבת לאישה שפויה ביום יום(-;.. יש לי חמישה ילדים מטופחים ואהובים. אבל יש אמא אחת.. שכבר אין לה כוח להתמודד והילד השישי הזה ענק עליה!
ולא..אל תספרו לי שיש אמהות שמחכות. כי זה לא עוזר לי.. אני בדיוק בשלב שאני מוכנה לתרום להם את שלי.