-מתנחל גאה.

בע"ה ית' ה' מלך!

אומנם זאת הכוונה אישית של אחד החבר'ה אבל לידיעתכם:-

הורים של אחד מהחבר'ה שילמו 10 אלף ש"ח בשביל להיכנס לרב ברלנד שליט"א. והוא אמר להם שעכשיו צריך להקים מאחזים, לבנות ועל הגיבעה שאותו אחד נימצא הוא אמר שעוד יזכה לעלות לשם קראוונים וכו'..

10 אלף שקל? איכס.רכס רמת מגרון
בע"ה

ב"ה שלא הוא הרב שלי, ושסביב הרב שלי אין עסקנים סחטנים שמטמאים את עבודת הקודש של הרב.

[אבל הוא גם ברך את רכס מגרון, אם ה מענין מישהו.]

בציפיית הישועה.
ב-10,000 ₪ אפשר היה להקים מאחזואלאד
או שניים.
וואו איזה הגזמות...קראתיך
אני עושה הנחות לרגל פסח,תירא-אל
רק 2000 ש"ח לביקור, ברכה מובטחת.
סבא, איתך אין לי עסק, (הוויכוח בצד.) ולכולם.-מתנחל גאה.

בע"ה ית'

שלום לכול הרבנים והרבניות הקדושים\שות!!  על זה אמרתי ילדים קטנים מה זה הקפיצה הזאת? אה?.

אני יגיד מה שאמר מר..

.. לפני זה אני ישאל,

מה אכפ'ת לך שהם לוקחים 10 אלף על פגישה? מה יש? מה זאת הצרות העין הזאת? אתם עושים חצי ממה שהוא עושה?.. אתם מחזיקים חצי מהמוסדות, ת"ת, עזרה לזולת, חסד וכו' שהוא מחזיק? קהילה שלמה וכו'?..

אמר מר: בשמיים יש 24 בתי דין שגוזרים על האדם, ויש מקום אחד שרק לצדיקים הגמורים ובודדים מהם יודעים אותו ששם אפשר להמתיק את הדין, וההמתקה היא על ידי זה שמוצאים משהו שקשה מאוד להוציאו ולתת אותו לאחר שניזקק לזה מאוד!..  וע"י זה הוא ממתיק את הדין ומבטל את הגזרה בשמים, וברגע שזה מיתבטל בשמים זה מיתבטל באותו רגע בארץ.. ומשם ועד הישועה הדרך קצרה..

(רכס רמת מגרון- כשיש אנשים כמוך במאחז שמדברים כך על רב כזה גדול.. המאחז הזה יהרס!.)

תיקון טעות!!מתנחל גאה.

בע"ה ית'.

היתקשרתי אליו עכשיו- הוא אמר שאבא שלו קימבן וניכנס, אחד אחר אמר לי בבוקר שהוא שילם את ה10 אלף. תכל'ס משלמים, רק הם ואייל נוקד ומי שיודע לקמבן טוב ויש לו קשרים מצליח..

או שיש קשרים משפחתיים.... (-:רכס רמת מגרון
זו לא צרות עיןרכס רמת מגרון
בע"ה

זה פשוט לא צנוע.

לא התיימרנו לעשות את הדברים אותם עושה הרב, ולא זלזלנו בהם כלל. ככה אתה הסקת, למרות שנזהרתי מאד לבקר את עסקני הרב ולא את הרב בעצמו.
הגבייה הזו נעשית מאחורי גבו, ולא עפ"י דעתו.

בציפיית הישועה.
יאאוו תירא-אל אני באה!! אה לא, סבא ג'פטו זול יותר!אוריין
לגבי הקמת מאחזים-בת-אליי

אתמול נסעתי בדרך שבין צומת קמה לצומת להבים וזה פשוט מזעזע לראות איך הבדואים מתפתחים שם!!!

לפי דעתי, צריך להתחיל להתיישב גם שם..

אווו מה 'קרה...פול..יקירה
למה צריך לשלם כ"כ הרבה כסף כדי לשמוע אתזה?tomerittal

יש הרבה רבנים שאומרים את זה..[גם בלי שווםם כסף]

איך שלא תראה את זהאלעד

הוא צדיק גדול, וקרוב לה' יתברך

לכן גם אם הוא נוהג במנהגים מוזרים ומקוממים אני מרגיש שאנחנו לא במקום שנוכל לבקר אותו כאילו הוא אחד האדם

וגם בגליל!! הדרוזים משתלטים!! צריך להתיישב גם שם..אוריין
אבל הברכות שלי עובדות מהר יותר. נוסה מדעית.תירא-אל

באמת?? טוב נו.. אז אני באה אליך!! חח..=]]]אוריין

בס"ד

ותעשי לי הנחה!!

זה פשוט טירוף לבזבז 10,000 ש"ח למען הדבר הזההשם הוא המלך!

וכל הקשקושים על 'דינים בשמים' לא יעזרו.

עדיף לתת את הכסף הזה לצדקה או לישיבות, או לבניין ארץ ישראל, ולא לבזבז אותו רק בגלל כמה עסקנים מאוסים ותאבי בצע במקרה הגרוע, או סתם חצופים במקרה הטוב.

אני אישית שמעתי על מקרים של אנשים שביטלו את הוראת הקבע שלהם ל'שובו בנים' בגלל המנהג המאוס הזה לקחת כסף - ואני מבין אותם לגמרי.

מעבר לזה מדובר בחילול השם גדול, ואכמ"ל.

נקווה שלא הרבה אנשים מתפתים לשטויות הללו.

יש בעיה לתרום לשובו בנים??בת-אליי
זה טוב, אבל אני מבין מי שמבטל זאת בגלל מה שכתבתיהשם הוא המלך!
להיות מקושר ל'צדיק' זה דבר גדול מאד - אבל:השם הוא המלך!
בשום אופן לא מצריך כסף. אין שום הגיון סיבה או הצדקה לקחת כסף על פגישה עם רב, צדיק וגדול ככל שיהיה - זהו כמעט פשע, אך מה לעשות ויש טיפשים המוכנים לשלם...
עשרת אלפים שקל?אנונימי (פותח)
להפגש עם ביל גייטס או ברק אובמה עולה הרבה יותר, אז בשביל אדם קדוש וצדיק מה זה עשרת אלפים שקל, לראות פני מלכא מרן רבנן!!!
לא שייך.מ.מ.י.ר

אני גם לא אלך לראות את ביל גייטס. (אם אובאמה יבוא לישראל, ואם תהיה אפשרות - אולי כדאי ללכת לראות אותו על מנת לברך "ברוך שנתן מכבודו לבשר ודם"; הוא נחשב לעניין זה 'מלך', נדמה לי).

אין בעיה שאדם יתרום גם מאה אלף שקל לצדקה, אבל לא בתור הכרח. מעולם לא נשמע דבר כזה, למיטב ידיעתי, אצל כל גדולי ישראל הענקיים שאין היום כמוהם - שצריך להביא כסף בשביל לראות את הרב. לא אצל הגר"א, ולא אצל הבעש"ט, לא אצל הרב קוק - גם לא אצל ר' נחמן ור' נתן.

אתה צריך משהו? תיכנס, ותבקש, בשמחה. אתה רוצה לתרום? תבוא עליך ברכה. זה לא צריך להיות בכלל תלוי אחד בשני.

איכסס על אובאמה ימ"ש??!! ארה"ב הם אויבים שלנו! ואםאוריין

בס"ד

תראה את הזבל הזה תגיד לו לשחרר את פולארד!!

מה זה שייך?מ.מ.י.ר

זה לא שייך אם המלך הוא צדיק או רשע - בכ"ז מברכים.

לשון הרב אליעזר מלמד שליט"א:

"חשוב לציין שאין בתקנת הברכה משום קביעת עמדה, האם מלך זה הוא צדיק או רשע. נביאי ישראל וחכמיו מעולם לא התייחסו למלכים בהערצה עיוורת, להיפך, הם היו המבקרים הגדולים ביותר של המלכים. אבל ברכה יש לברך על ראיית כל מלך, ואפילו אם הוא רשע (שו"ת לב חיים ח"ג נ"ה). משום שבכל אופן למעשה זהו המלך, וצריך להאמין שהכל בידיו של הקב"ה, ולבטא את האמונה הזו בברכה. ועל ידי כך להשריש בתוכנו את הידיעה שה' הוא ממליך המלכים, והוא שנתן מכבודו לבשר ודם. ואף שזהו מלך רשע, יתכן שעצם מלכותו נועדה כדי לעוררנו לתשובה ולתיקון. ומסתבר שאם נטיב דרכנו, ימצא בידינו הכוח והסייעתא דשמייא להורידו מכסאו, אולם בינתיים הוא המלך. וכדאי להוסיף, שאדרבה, דווקא על ידי אמירת הברכה מתחזקת העמדה הרוחנית העצמאית כלפי המלך, שהרי בברכה אומרים שהקב"ה הוא מקור הסמכות והכבוד, ואם כן תורת ה' וערכי הנצח עדיפים וקודמים לצווי המלך."

אבל מלכתחילה למה ללכת לראות רשע כמו אובאמה?השם הוא המלך!

למה לבזבז את הזמן בשביל להביט בגוי הרשע הזה.

בשביל הברכה? נו, באמת.

אגב, עכשיו ראיתי:מ.מ.י.ר
לדעת הרב מלמד, אין לברך על נשיאי מדינות דמוקרטיות את הברכה הנ"ל. [אבל אין קשר לרשעותו של המלך].
וודאי בשביל הברכה!מ.מ.י.ר

חז"ל כותבים שיש מצווה ללכת לראות את המלך ולברך את הברכה. ורק כשכבר ראה אותו, אינו צריך ללכת שוב לראות אותו, אבל אפילו אם ראה אותו וכעת הוא בא בפמליא מכובדת יותר - יש ללכת לראות אותו ולברך שוב! (מ"ב, רכ"ד, י"ג; מובא ע"י הרב מלמד).

מסופר על הג"ר צבי מיכל שפירא זצ"ל [רי'ב אברום שפירא זצ"ל סיפר], מגדולי ירושלים לפני מאה שנה, שפעם אחת הלך ברחוב, החליק ושבר את הרגל. באו אליו וראו אותו מחייך..

שאלו אותו: על שום מה אתה מחייך?

וענה: עד עכשיו התלבטתי אם ללכת לראות את הקיסר הגרמני (שבאותו זמן בא לביקור בא"י) ולברך עליו, כיוון שצריך לצאת מירושלים ואני איני יוצא מירושלים. כעת, כששברתי את הרגל, אני פטור מללכת לראות אותו..

זה רק הוכחה עד כמה עדיף לא ללכת לזההשם הוא המלך!

וברור שאין שום איסור שבעולם לא ללכת להביט בפני מלך שכזה - גם אם באמת הולכים 'נטו' בשביל הברכה.

בכל מקרה אין היום הרבה 'מלכים' שמברכים על ראייתם את הברכה הזו, ואלו שישנם הם בעיקר ערבים רוצחים ימ"ש, שברור שאיש לא יחשוב על ללכת לראותם.

ובכלל עדיף וטוב שלא להביט בפני גוי.

מברכים כדי להבחין בהבדל בינם לבין מלכי ישראלואלאד
הרואה מלכי ישראל אומר ברוך שחלק מכבודו ליראיו, מלכי אומות העולם - אומר ברוך שנתן מכבודו לבשר ודם. א"ר יוחנן: לעולם ישתדל אדם לרוץ לקראת מלכי ישראל, ולא לקראת מלכי ישראל בלבד אלא אפילו לקראת מלכי אומות העולם, שאם יזכה - יבחין בין מלכי ישראל למלכי אומות העולם. (ברכות נח.)

ופרש"י:

שאם יזכה - לעולם הבא ויראה בכבוד מלך המשיח.
יבחין - כמה יתר כבוד נוטלי שכר מצות יותר ממה שהיה כבוד האומות בעולם הזה.

הם לא שילמו 1000 ש"ח-הם קיבלו כרטיס חינםקטיף שנית
מכיר את הבחור.
חשוב להוסיף שהוא גם אמר לו לעזוב לטובת זה את הישיבה
ול'מתנחל גאה': בדבריך 'לכלכת' קצת על הרב ברלנדהשם הוא המלך!

שכאילו הוא חס וחלילה ידרוש כסף מאנשים.

אני לא מאמין שצדיק כמוהו יעשה זאת - ויודע גם שהוא אינו כזה.

צדיק אמיתי לא דורש כסף מאנשים (אולי משהו סמלי, סכומים קטנים מאד, רק בשביל כל מיני 'עניינים' - 'פדיון נפש' וכו', כשברור שזה לא בשביל הכסף וכו') - ואם הוא כן דורש - הוא אינו צדיק - יהיה מי שיהיה!!!

צדיקים אמיתיים מתרחקים כמו מאש מכסף שאינו שלהם, ובודאי שלא ירצו לקבל כסף מאנשים, וכמו שכתוב ב'משלי' וגם נפסק להלכה: 'שונא מתנות יחיה'.

זה רק העסקנים מאחורי גבם של הרבנים, וכבר כתוב שהס"א 'מתאווה' להכנס בצדיקים אך אינה יכולה - ואז היא 'משתלטת' על המשמשים שלהם, וכפי שאנו רואים לא אחת (וכמובן שאיני מדבר על אנשים ספצייפיים אלא על באופן כללי) אצל כל מיני 'גיחזים' למינהם המשקרים את הרבנים ועוד שאר מעשים חצופים, ולעצרנו מתוך חוסר ידיעה אנשים תולים זאת לפעמים ברבנים עצמם, ומי יוכל לתאר גודל החילול השם שיש בכך, ה' יצילנו.

מי שכבר רוצה ללכת לצדיק - לא חסרים צדיקים אמיתיים שהכניסה אליהם לא כרוכה בתשלום (אתמול זכיתי להתברך מצדיק כזה) - אין שום סיבה לספק את רצונותיהם של כמה עסקנים על חשבון כספים היכולים לשמש למטרות באמת חשובות!!!

אפשר לשאול מי זה ביל גייטס?הוד':)
למי ששאל מי זה ביל גייטס.אנונימי (פותח)
ביל גיטס זה רשי תיבות : בחורי ישיבה לומדים גמרא, יהודים יודעים טוב סידור.
את הכסף הזה יכלו להביא לצדקה!חסידת בן זמרהאחרונה
או יד לאחים!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה