בס"ד
זהו,השבת הייתה השבת האזרחית האחרונה שלי ולהלן תקצירה:
השבת היינו בהרכב מלא במיוחד:הורים,אחותי וגיסי ואחיין שלי[בן 10 חודשים]אחי התאום ואחותי הקטנה
עשינו לאבא שלי יומהולדת 50 ולי הזכירו את הגיוס קצת אבל בבית כנסת היה מיוחד מאוד!
איך שהגעתי בערב אתמול בכניסת שבת לבית-כנסת פנה אליי הגבאי:"אתה קבלת שבת ומצידי תעשה גם קרליבך"
אז איך שאני לא אקפוץ על המציאה?אז עשיתי קרליבך והיה ממש שמח[אולי הם שמחים שאני הולך?] שתבינו זה בית כנסת של זקנים שהגיוס האחרון שם היה במרץ 8 [48..]
וגם חבר שלי שהיינו ביחד בשבט,כיתה מתגייס איתי באותו יום אז הוא קיבל היום מוסף ואחרי התפילה ההורים שלי ושלו תרמו קידוש די מכובד עם צ'ולנט ואוכל טוב ובשפע[באותה הזדמנות נודה לאבאמא על הקידוש]
והיה משהו טוב:כל אחד שעלה לתורה עשה לנו מי שברך זה קצת משגע לקבל 7 פעמים מי שברך מיוחד לגיוס
השבת עברה ברוח טובה מאוד והנשמה היתרה עדיין לשמחתי מסרבת לצאת..
במוצ"ש אני וחבר שלי קבלנו מתנה מהבית כנסת..כזאת מתנה בחיים[!!] לא חשבתי שאני אקבל הגבאי נתן לכל אחד מטבע
של שקל ואמר:"שלחי מצווה אינם ניזוקים,בסוף תקופת השל"ת תתרמו את זה לצדקה" כ"כ שמחתי!![כן בטח..]
ואח"כ קיבלנו ברכת כהנים אישית מהעוזר גבאי[הסנג'ר שממלא פקודות..] קיצר הייתה אחלה שבת
אבל זה לא נגמר בזה..השבוע אני אמור לנסוע לקבל ברכה מהאדמו"ר מספינקא[עיינו ערך בגוגל] שהוא הרבי של אח שלי התאום
שיהיה לכולם שבוע מצוין ומלא בשמחה ואושר ויש לכם עוד פחות משבוע לסבול אותי פה..[הגיוס יום ה' בעז"ה]
ממני טור' אסי מושקוביץ