פורום ציור ורישום
בהנהלת:
מכתב פתיחה
מה אתם חושבים?.ציורים
וואו!פסידונית
נראה ממש אמיתי. במיוחד ההשתקפות.
סחטיין 👍
סחטיין 👍
וואו!!גלים.
איזו רמה של שלמות!! נראה ממש אמיתי! הריסים, הדמעה, האישון, מעולה!
הערה קטנה-הקו של העפעף נראה לא כלכך טבעי..
הערה קטנה-הקו של העפעף נראה לא כלכך טבעי..
מדהיםםםםם!!!!!!אני והאני
שזה הורס את הבריאות ומהמם קשות.מלי
זה מהמם. ממש. עשית עבודה טובה על האישון ועל החלק התחתוןנגיעה יצירתית
גם הדימעה מוצלחת.
שתי הארות. כדי לגרום עוד יותר לאמינות. 1. למעלה. בקו העליון . זה שתוחם את העפעף מעל גלגל העין. אותו הייתי קצת מורחת וגורמת להצללה מתמזגת כלפי מטה . כי הוא נראה ברמה אחרת מכל העין. כאילו עוד לא סיימת את הציור. מבינה? הפס שם חד מידיי. צריך למזג אותו...
2. הדימעה מעולה.. כדי שיהפוך לאמין יותר. שימי לב כשמזילים דמעות
הדימעה יוצאת מזוית העין ומתגלגלת לאיטה אל מרכז העין. היא עושה דרך והדרך קצת מורגשת בברק או בשאריות דמעה . אני חושבת שגם שם צריך להוסיף משהו. בדרך בין פתח יציאת הדמעות למקום הסופי שהדימעה התמקמה. מקווה שהבנתי
הציור יפה מאד ואמין גם ככה.
שתי הארות. כדי לגרום עוד יותר לאמינות. 1. למעלה. בקו העליון . זה שתוחם את העפעף מעל גלגל העין. אותו הייתי קצת מורחת וגורמת להצללה מתמזגת כלפי מטה . כי הוא נראה ברמה אחרת מכל העין. כאילו עוד לא סיימת את הציור. מבינה? הפס שם חד מידיי. צריך למזג אותו...
2. הדימעה מעולה.. כדי שיהפוך לאמין יותר. שימי לב כשמזילים דמעות
הדימעה יוצאת מזוית העין ומתגלגלת לאיטה אל מרכז העין. היא עושה דרך והדרך קצת מורגשת בברק או בשאריות דמעה . אני חושבת שגם שם צריך להוסיף משהו. בדרך בין פתח יציאת הדמעות למקום הסופי שהדימעה התמקמה. מקווה שהבנתי
הציור יפה מאד ואמין גם ככה.
..ציורים
את הציור הזה ציירתי בכיתה ז' לפני שנתיים אז לא כזה הבנתי .
אבל תודה על ההערות..
אבל תודה על ההערות..
ש יואוווו וואוופיצוחיתאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך