למרות שנראה שזו פריקה, אומר לך מה אני חושבת.
בהמשך אני כותבת תובנה, שיכולה להיות נטולת כל קשר אליך ולמצבך הנוכחי.
אני מתייחסת לפיסקה השניה.
שים לב שכל שורה מתארת שלב מסויים בקשר.
כל שורה מתארת רצון/תחושה/עובדה מסויימת שיכולים להיות איפה שהוא בציר הזמן: מתחילת הקשר ועד שמרגישים שהוא נכון ואמיתי לשניכם.
לכן, אני חושבת שהתחושות מתארות מצד אחד רצון לגיטימי ביותר ומציאותי גם! מצד שני, השלב שבו אתה אמור להרגיש כל תיאור קטנטן, הוא יהיה רק עוד חלק בדרך לתחושת הביטחון בטיב הקשר שמביאה *לתחושת* שלמות.
להרגיש את כל זה לוקח זמן.
קשר בריא ונכון זה לבנות יחד, לעבוד על התקשורת, להבין אחד את השני (כמו לדעת לזהות נקודות מסויימות שעל פניו נראות חלוקות בין הצדדים , אך במציאות אינן אלא "אותה גברת בשינוי אדרת". לפעמים זו אי הבנה! ) כדי שהדברים לאט לאט ירגישו כך. כי אין אדם מושלם, ולא כולם כמוך, אבל מה? אפשר לשאוף שיהיה יחד מושלם.
צריך את החיבור הבסיסי.
אנחנו לפעמים כל כך רוצים משהו ולכן מפנטזים עליו, כך גם כאן..רוצה מישהי שהיא כך וכך...אבל.. צריך להיות מציאותי אחרי הכל. וזה אומר לנסות לגעת בדברים החשובים באמת. לנקות מסביב, לשים דגש על עיקר.
התחושות והרגשות נולדים לאחר ההיבט השיכלי(שלא צריך להיות בררני).
כשיש כימיה/חיבור טוב.
החיבור הטוב יגיע באמת כשתהיה קרוב לעצמך.
קרוב למי שאתה...בקשר שמישהי תדע להכיל אותך!
בקשר שתוכל לשלב בו את עולמך!
לפעמים קשה מאוד, וזה לגמרי מובן!
לדעת שעושים דרך ארוכה, או מצפים, ומייחלים ורוצים שיצליח ואז מרגיש לנו שלא הולך.. עצור רגע לקרוא!! שים לב, כתבתי מרגיש! כי באמת, אחרי הכל אנחנו מאמינים שהכל לטובתנו!

ואנחנו רוצים חיים טובים!! אז הכל נע לכיוון הזה.. הולכים אל הטוב האמיתי בלי לשים לב..עם רגע אחד של כאב/שמחה- אל אושר ושמחה בדרך הבטוחה!💪
התחלה טובה היא בהחלט מציאות של פגישות נטולת שיפוטיות.
בעז"ה הקב"ה יפגיש אותך עם הבחורה הנכונה בקרוב ממש!!!🙏