פתאום אני מתרגשת מתינוקותחלילית אלט
מה קורה לי, מה
השתניתי.
אני לא מצליחה לצייר. אני לא מצליחה לנגן. אני לא מצליחה לכתוב. אני מכריחה את עצמי לקרוא. ראיתי סרט השבוע. התחלתי להתבודד. בעצם בקטע הזה דווקא חזרתי לעצמי.
אני רוצה להצליח להרגיש עוד דברים חוץ מבאסה. באסה זה דפוק. זה לא עצב ולא כעס, זה סתם באסה.
ואני מתלוננת עד כדי כך שאני צריכה להכריח את עצמי ולהחליט כל בוקר שהיום אני לא מתלוננת.
רגע שהייתי רוצה להרגיש שוב: הפעם הראשונה שחוויתי אותי במדבר.
יום שהייתי רוצה לשחזר: אותו יום ששפכתי הכל למקלדת.
ציור שהייתי רוצה לצייר שוב, בפעם הראשונה: הציור הלבן.
אני רוצה שמישהו יקנה לי את חיבוק, אני רוצה שיתחשבו בי בדירה, אני רוצה לא לרצות כל הזמן דברים. למה אני לא מסתפקת במה שיש.
יש סיכוי שזה שגדלתי בחברה נפרדת גרם לי לא לדעת איך מתנהגים עם בנים. ועכשיו אני בחברה מעורבת, ואולי אני מתנהגת מוזר ולא יודעת. או שאני סגורה מדי או שאני זורמת מדי, ואין לי מצב ביניים, אז מה עושים.
לפחות אני מצליחה לשמור נגיעה. ושתדעו, זה קשה. זה קשה אחרי שלושה חודשים עם אותם אנשים ולא לחבק אותם בסוף. זה קשה לקבל תעודה ולא ללחוץ יד שמושיטים לי, זה קשה לא לתת כיף קבוצתי עם כולם.
אני רוצה הביתה. אני רוצה הביתה שלי, לא של ההורים שלי, לא דירת שירות, אני רוצה את הבית שלי, מתגעגעת אליו לפני שאני מכירה.
לכמה מקום אני זקוקה, ולמה, למה עד לפני כמה שנים יכולתי להסתפק במועט ופתאום אי אפשר.
חפרתי די.
היום שאלו אותי אם אני תמיד כזאת שקטהחלילית אלט
ורציתי לומר, הלוואי
אמרתי שאני מדברת כשבא לי
האמת היא שלרוב אני מדברת סתם יותר מדי, והיום הצלחתי שלא
שום סליחהחלילית אלט
תודה אהובה.
למה אני בוכהחלילית אלט
למה אני שותקת. אני לא שקטה, אני שותקת.
לא נוח לי ואני שותקת, כי למה שלאחרים לא יהיה נוח בגללי.
אני שותקת, כדי לא לצאת לא זורמת.
אני נגררת למקומות שעדיף לי לא להיות בהם, כי כולם הולכים.
מצד שני כשהגעתי חצי שעה אחרי כולם הם הלכו לקניות בלי לומר לי אפילו, והלו, גם אני משלמת פה על אוכל, אז יש לי זכות לדעת מה קונים, לא

אני שונה ואני דוסית ואני מראה שלא אכפת לי כלום ואני אדם נוח ולא עושה בעיות, עד שמתפוצץ לי כבר, עד שנמאס לי לשתוק ולקבל ולהיות נוחה.

הם הטריפו לי את הסכין של האולר היום למרות שאמרתי לא להשתמש בו לחריף. וכל שניה שואלים למה זה כשר ולמה זה לא ולמה צריך להטביל, ומזלזלים כי אני לא יודעת הכל.
אני צריכה לדעת הכל

קצת כבוד, גם אם בפנים אתם מזלזלים
אני בכל זאת בן אדם
ואם מזלזלים בעקרונות שלי אני נפגעת

למה דמעות עכשיו, אני בכלל צריכה לישון, מחר קמים מוקדם, והם החליטו שנדבר על זה, לא רוצה לדבר על זה
יאו זה כזה.. .שִׁירָהאחרונה

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך