ככה מוכרים את ארץ ישראלמורחק

למי ששכח שגם מתנחלים בעד כמה מליונים מוכנים למכור את ארץ ישראל.

ככה מוכרים את העולם הבא שלךהכל זה לטובה

ככה מוכרים את העולם הבא שלך!! מה עם קצת יראת חכמים שמבינים יותר ממך? קצת ענווה! מה שווה כל הלחימה על א"י אם אתם לא מקדישים אותה למטרה? הרב צבי יהודה זצ"ל (שאני מקווה שאותו לפחות אתה כן מעריך) אמר שדרך ארץ ישראל מגיעים לעמ"י ותושבי השכונה היה להם יותר חשוב להמשיך באחדות עמ"י ולהלחם על א"י אבל בדרך אחרת. הרב זלמן שליט"א היה תלמיד של הרב צביודה והוא יודע מה הרב היה חושב על זה. החברה שנכנסו ללא רשות לבתים והפגינו- גזלנים ומחללי שם שמים! אפשר לחלוק על הדרך או מה יותר חשוב ממה אבלבסופו של דבר זה בתים של אנשים שבחרו וזכותם!! לפני שאתה כותב לשון הרע תחשוב!

וואי מצטערת שכתבתי קצת בחריפות..הכל זה לטובה

פשוט ממש עצבן אותי, למה מי אתה שאתה חושב שאתה יודע יותר טוב מרבנים?  ומה שרואים בסרט-לעמוד מול רב ולחסום לו את המעבר זה חוסר צניעות מזעזע!! אבל שיהיה לך אחלה יוםחיוך

>>הדובדבן שבקצפת

ניכר מהדברים שלך שאין לך מושג מה קרה שם. אולי לא כדאי לצאת על מה שאין לך שום מושג עליו.

הרצי''ה אמר עוד כמה דברים חוץ ממה שכתבת, תפתחי קצת ספרים, תלמדי הסטוריה, תקראי מכתבים שהוא כתב. זה מומלץ גם בלי קשר. אולי תקבלי תמונה קצת שונה על דעתו.

ועם כל ההלכות ששלפת בהינף אצבע, אפשר לכתוב מחדש את השו''ע.

(כמובן, אפשר להשמיט לחלוטין את כל הנושא של ארץ ישראל, זה סתם גורם חילול השם, זה מציג אותנו כאילו גנבנו מהכנענים פה את הארץ שלהם ח''ו, זה מאוד לא יהודי. תכתבי במקום זה 'אוגנדה'.)

אם כתבתי משהו שהוא לא נכון, אני ממש מצטערתהכל זה לטובה

אני רק אשמח שתפרטי יותר מה לא נכון. כי לענ"ד לא המצאתי שום הלכה או כתבתי משהו לא נכון, וברור שהיה לרצי"ה השקפה יותר רחבה מהמשפט שכתבתי כאן...

ושלא תבינו לא נכון, אשריכם! באמת! חסר לעמ"י אידאליסטים כמוכם שהולכים אחרי האמת שלהם ומוותרים על דברים בשבילם בשביל עמ"י וא"י! אבל  יש פעמים שהדעה האישית לא צריכה לצאת ולהאמר בכלל כי יש רבנים גדולים יותר ממי שאתה שהם המחליטים מתוך ראיה קצת יותר עמוקה משלך.

וכן, המלחמה על ארץ ישראל היא מלחמה של כולם וחובה להשתתף בה, המלחמה על הבתים של התושבים היתה מלחמה ספציפית שלהם ואין לנו רשות להיכנס לבתים שלהם ולעשות שם מה שאנחנו רוצים. 

שיהיה שבת שלום ובשורות טובותננה-בננה

סליחה על הבוטות, בעז''ה אכתוב לך בהמשך באישי.הדובדבן שבקצפתאחרונה

לא צריך לריבמבשר שלום
ובטח שלא להגיד שאחרים לא מבינים את דעת הרב צבי יהודה.
בבסיס הממלכתיות צריך להבין שמצוות ישוב הארץ היא על כלל עם ישראל,ואם העם לא עומד מאחרינו,אזי לא בטוח שטוב להתיישב שם.
בכל מקרה-*אין* איסור הלכתי להרוס בתים בארץ,אולם לבזות רב ותלמיד חכם זו בעיה הלכתית גדולה,ולדעת הרמב"ם צריך לנדות את המבזה.
בכל מקרה,צריך לשמור על צלם יהדות גם ברגעים הכי קשין,ולבזות יהודי זו טעות,במיוחד שהוא רב.
נערךSolomon
ערכתי את הודעה..Solomon
שליSolomon
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך