לפנות בוקר.אני יושבת על המיטה הקשה מנעוריי. לידי ישן הילד הקטן שלי ואני כבר סופרת שנה לפרידה מ"בעלי". מרגישה צורך חזק לספר . שילמדו ממני מה לא לעשות.
התחתנתי כי רציתי לברוח מהבית הקשה שהיה לי. בית בלי פרטיות, תילי תילים של כללים, חשבתי שאם אתחתן אעשה מה שבא לי. ואכן, אחרי החתונה עשיתי כל מה שבא לי. בעלי היה הולך לעבוד יום שלם ואני כייפתי בבית. הכנתי מתכונים מיוחדים, התאפרתי לעצמי שעות במראה, קניתי דברים חמודים לבית והשקעתי בבעלי כמו שמשקיעים בתכנית חיסכון.רציתי שיחבק אותי ויאהב אותי על כל הפעמים שהייתי בודדה ועצובה במשפחה שלי כרווקה. רציתי אותו כמו שילדה רוצה כלב. נתתי לו המון אהבה אבל זאת הייתה נתינה כדי שיחזיר לי בכפליים. ולא, לא דאגתי לו מעולם. כשהיה חולה זייפתי רחמים כשתוכי הייתי שמחה שהוא נשאר איתי בבית. מפונקת שכמוני לא עבדתי כי כסף לא היה חסר עוד מהבית שהגעתי. ואז נכנסתי להריון. הקאות, חרדות, הכל מוזר , והאמצע ההריון גיליתי שלבעלי יש חברה. ושהוא היה איתה המון פעמים. ושהיא הפסיכולוגית שלו לה הוא שופך הכל ואת החיים האישיים שלנו. לא סיפרתי לו שאני יודעת, אבל זה היה הסוף לנישואין שלנו מבחינתי. ואז הגיעו ימים קשים שהוא פגע בי וימים שרציתי למות מרוב שהוא עלב בי והתייחס אליי כמו לזבל. כי גם אני שנאתי אותו על הבגידה והוא כנראה הרגיש. אחרי הלידה נשארנו ביחד עד שהתינוק גכדל ואז נפרדנו.
אני יכולה לכעוס על עצמי והאמת שאני עושה את זה. אבל הכאב הכי גדול שלי זה שחזרתי לאותו מקום כואב רק כפרודה. עוד לא קיבלתי גט כי הוא לא רוצה לשלם מזונות. אני רוצה לצרוח לכם אנשים. אל תתחתנו אם אתם לא אוהבים. זה לא יעבוד לא יעבוד אני הייתי טיפשה אבל עכשיו שאני פרודה שנה אני מרגישה חרטה על שלא ניסיתי להציל את הנישואין. כי הוא בגד בי אבל גם אני לא אהבתי אותו ויצא לי לפנטז הרבה על אחרים כשהייתי איתו. זהו...את הלקח הזה כבר הפנמתי אבל רציתי לפרוק את התיסכול סליחה על אי הנעימות שזה גרם...

תגובה נפלאה