היא הרי אמרה שזה נראה בעייתי ועלול להיות מסוכן, אז מה יועיל שתאמר את דעתה בנוגע להתערבות?
שלא יראה שהיא מנסה להצדיק את המצב, כי בפועל- ההערה הגיעה לשם מטרה, שעליהם להיזהר ולהישמר.
אני לא אומרת שזה לא מבאס שהם התערבו, כי לבטח הזוג רוצה להגיע להחלטות מתוך מרחב אישי בשיקולים שבינהם, אבל אפשר לנסות להבין את ההורים באיזה שהוא אופן ולהסתכל על הסיבה שהניעה אותם להעיר, דאגה להם, קדושה.
מה שמעיד על יראת שמים.
אני חושבת שהיה חשוב להם להעיר בעיקר מפני שהיו בבית שלהם והיו מודעים לכך.
[בפרט אם יש לבחור אחים קטנים, מה שיכול להוות דוגמא שאינה חיובית ביחס לחינוך שמקבלים בבית].
עצם העובדה שהעירו לו בנפרד- מעידה על רגישות ותבונה.
לבחורה- המלצה חמה שלי,
אל תעבירי להורים שום מסר.
ידוע ואומרים תמיד שבמציאות יתעוררו מצבים, שהם בעלי נקודות חיכוך עם הורים- שלך או שלו.
אני תמיד משתדלת להתרחק מ'הידוע' הזה, ולכן אני ממליצה גם לך.
אני למדתי שיעור לחיים(בחודש האחרון) והגעתי למסקנה שכמה שביכולתי לזרום- כדאי.
זו ממש ברכה!! את לא מבינה אפילו.
אני לא אומרת שזה לא קשה לפעמים, זה שווה.
אני לא מדברת על זרימה בהתערבות בחיים המשותפים שלי ושל בעלי לעתיד בעז"ה, אלא באופן כללי. כמה שאת יכולה ביחס לכל מצב נתון. אם זה ממש מציק לך- שתפי את הבחור ותשמעי מה דעתו. דברו על זה.. אבל לדבר עם ההורים, ביחס לעובדה שהייתם אצלם בבית- בעיני מיותר וכדאי להפליג, בייחוד שאת מבינה שזה לא דבר שמצטייר הכי טוב.
האמיני לי שהם לא בוחנים אותך.
הם יודעים שאתם אוהבים זה את זו.
מדובר באינסטינקט ראשוני של הורים.
הם פשוט דואגים לכם.
אחרי הנישואין, נושא ההתערבות שונה במהותו, כי אתם נשואים כבר(בעז"ה), אא"כ נעשים דברים שגם לא מצטיירים באופן חיובי ו/או צנוע בביתם, כמו הבעת רגשות בפומבי [אף פעם לא הבנתי את הזוגות האלו].
ב"הצלחה רבה והמון מזל טוב