הבעיה היא ביחס לזמן שלפני החתונה כשנפגשנו להכיר. אשתי מרגישה שלא רציתי אותה באמת, שהיא רצתה אותי אבל אני לא אותה. זה מתבטא בכל מיני דברים אצלה כמו שהרבה פעמים היא יזמה פגישות או הציעה איפה ניפגש. ועוד דברים. והיא בעצם מרגישה היום, שרק "בדיעבד" אני אוהב אותה ושמח על זה שהתחתנתי איתה, ועל הבחירה שלי, אבל שפעם כשבחרתי את הבחירה הזאת לא באמת בחרתי ממש אלא פשוט נגררתי לתוך זה איתה. וזה פוגע בה לחשוב על זה כשהיא נזכרת בזה. היא גם כיום פגועה מזה.
אני רואה את הדברים טיפה אחרת,
ברור שמאוד רציתי בה. ולא הייתי מסוגל לחשוב בכלל על להיפרד כי נקשרתי אליה והיא היתה מתאימה למה שרציתי. וכן הייתי מעוניין בהמשך הקשר ובהתקדמות שלו, וממש רציתי שיצליח לנו וזה יהיה זה. אבל כן היו לי ספקות. אשתי המדהימה, אז כמו היום, יותר יש לה את היכולת להעריך ולשים לב למה שטוב מעבר לכל מה שפחות טוב, ואני ב"ה גם יש לי אבל לא עד כדי כך כמוה. אז חסרונות שיש אצלה, כמו שיש אצל כל בן אדם, היו לי קשים והפחידו אותי וגם כשהחלטנו לא נעלמו לגמרי. אולי זה היה מורגש שאני עדיין בספקות.
יותר מזה שאני מרגיש שהיה עליי לחץ, אולי לא מכוון אבל לחץ, להחליט כבר. אז החלטה שבאה מתוך קצת לחץ, לא לחץ שמאבד את החשיבה או להתחתן כי מישהו מלחיץ. ממש לא חס ושלום. אבל לחץ שלא לחשוב עם עצמי בנחת עד הסוף. אז החלטה שבאה מתוך לחץ היא יותר מהוססת לפעמים...
ושוב כאמור זו ההחלטה הטובה בחיי ב"ה, אישה מדהימה, אני לומד ממנה כ"כ הרבה וגם בתחומים שהיו קשים עבורי אז. אבל עצם היותה של הבחירה באופן הזה כאב לה אז ולפעמים כואב לה היום.
לבקש סליחה, על זה שלא מספיק הערכתי /חיזרתי אחריה / וואטאבר, כבר ביקשתי. מכל הלב והיא העריכה את זה. צוזה עשה טוב לשנינו.
אבל אני רוצה לפייס אותה לגמרי...
מה אני יכול לעשות כדי לפייס אותה על זה?

תגובה נפלאה