מישהו קרא 'עולם קטן' השבת?השם הוא המלך!
אם היה מגיע לבית כנסת שלנו...מה היה שם?בת-אליי
מאמר מזוויע מלא הערצה על אריק שרון ימ"שהשם הוא המלך!

הכותב שם תמה ומוחה כנגד אנשים המעזים להתבטא כנגד הרשע הזה, שלדברי הכותב 'תרם רבות למדינה', בעוד תרומתם של המדברים נגדו מסתכמת ב'הנפת דגל ועשיית מנגל ביום העצמאות' כלשונו, וחוץ מזה הם 'עשו צבא רק שנה וארבע או שלוש שנים', בעוד הוא (שרון) עשה שנים רבות בצבא בשירות המדינה וכו' וכו'.

את האפשרות שיש אנשים שכלל לא מניפים דגל בה' באייר, או שלא הולכים לצבא מסיבות אידיאולגיות - הוא בכלל לא מעלה על דעתו. כה מנותק הוא אותו הזוי בעל המאמר ההזוי עוד יותר.

לקרוא ולא להאמין.

להפסיק לקרוא עלונים!!!אנונימי (פותח)
זו לא פעם ראשונה שיש שם שטויות.
כה.. קראתי.. לא ידעתי איך להגיב...סמיילי!
חשבתי כבר שלא הבנתי נכון....
כנ"ילץ
כנ"ל..ילץ
יש דברים שהוא צודק, אבל לא בהרבה!!!
אז קדימה, שמישהו יכתוב מכתב תגובה!תפוזה 1
נכוון!!אוריה שמחה

שברתי תראש שעה איך עונים לכזה דבר מטומטם... [סורי על המילה, אבל זאת ההגדרה הכי קרובה- טימטום.] יאללה, מישו שיודע להתבטא בכתב.. אין לי יכולת כזאת בעקרון. רק בשעת מוזה נדירה=]...

וואי...מזל שלא קראתי...בת-אליי
גם אני קראתי תכתבה של שרוןgust me

ותאמת אני מפיל את כל הראיה הממלכתית האוילית הזאת בזה שהגמרא אומרת שמצוה לא מכבה את עברה--על המצוות ששרון שר"י עשה הוא יקבל עליהם את השכר אבל על זה שהוא גירש -מצוה לקרוא ומצווה להזהר מאנשים כאלה

אגב מישו ראה מה אותו אויל טיפש כסיל בור ועם הארץ כתב בכתבה על שרון

"שרון עשה טעות"- טעות???? טעות????

טעות לשרוף בתי כנסת!? להוציא מתים מהקבר!?

טעות זה שבנאדם שופך חלב על העיתון בבוקר

טעות זה לא לגרש 8000 יהודים מהבית-רחמנות על טפשותו וצריך להזהר מאנשים כאלה   טיפש זה מילה טובה בשבילו

צריך להתפלל חזק בתפילת המשומדים{כגרסת התלמוד הגאונים והרמב"ם}

שלא יהיה להם תקווה וכמו שאמר הרב יעקב יוסף לגבי יוסי שריד

מעניין שגם 'במקרה' הוא גם שכח את חלקו הפעילישתבח שמו לעד
של שרון בחורבן ימית ושות'.
gust me תשלח את זה לעולם קטן...ילץ

יאללה כולם לשלוח...חח..

רשות הדיבור...האימייל....ילץ

כול אחד יכתוב מה הוא חושב...וישלך...

gust me זה ניראה שיש לך מה לומר אז יאללה תשלח...

reshuthadibur@olam-katan.co.il

היה כתוב שם משו לא נכון? שקר?מ.מ.י.ר

היה כתוב שם בסך הכל מה עשה שרון למען עמ"י. ובאמת הוא מסר את נפשו הרבה הרבה למען עמ"י, שנים רבות.

זה לא מצדיק את הגירוש מגוש קטיף. זה היה פשע גמור לגרש יהודים מביתם. לא צריך לשכוח את מה שנעשה. אבל זה לא מוחק את כל שאר הדברים שהוא עשה למען עם ישראל!

לכן הרמב"ם כותב בהלכות תשובה (פ"ג, הל' א,ד):

"כל אחד ואחד מבני האדם, יש לו זכיות ועוונות. מי שזכייותיו יתרות על עוונותיו, צדיק. ומי שעוונותיו יתרות על זכייותיו, רשע. מחצה למחצה, בינוני..

ושיקול זה אינו לפי מניין הזכיות והעוונות, אלא לפי גודלן. יש זכות שהיא כנגד כמה עוונות, שנאמר "יען נמצא בו דבר טוב" (מלכים א יד,יג). ויש עוון שהוא כנגד כמה זכיות, שנאמר "וחוטא אחד, יאבד טובה הרבה" (קוהלת ט,יח). ואין שוקלין אלא בדעתו של אל דעות, והוא היודע היאך עורכין הזכייות כנגד העוונות.

חשבון מסובך, ולא לנו החשבון, אלא לקב"ה.

גם בניית היישובים היתה מאינטרסים ולא לשם שמיים!!!!השם הוא המלך!
וגם זה מסור לקב"ה..מ.מ.י.ר

אלא אם כן יש פה עוד בוחן לב וכליות?

אלו דברים ברורים, ואין צורך ללמד זכות על רשעים!!!!השם הוא המלך!
במיוחד שהרשע הזה ימ"ש הוא ככל הנראה גוי גמור (כך העיד הרב יוסף בדיחי - שמשו של הרצי"ה קוק - שהרב גורן רצה לגייר את שרון אבל הרשע הזה סירב).
לא מסכימה!!!!!נצח לנצח!!!

להמשיך לקרוא עלונים חוצמיזה.. יש המון דברים טובים..

למה ישר לשלול הכל???

להשם הוא המלך - אתה רוצה שאני אשקר?מ.מ.י.ר

אתה רוצה שאני אגיד ששרון כל ימיו עסק בנסיון לגרום למדינת ישראל ליפול לתהום? אתה רוצה שאני אגיד ששרון כל ימיו ניסה להרע לעמ"י?

זה פשוט לא נכון. אתה רוצה שנתעלם מהאמת?

לא שמעתי את הרב בדיחי, אז אני לא יכול להגיד על כך כלום. טעון בדיקה, ועד אז - בחזקת יהודי.("אריאל" זה שם יפה לגוי..).

ברור שלא צריך להפסיק לקרוא עלונים. יש נטייה לכמה אנשים להיפטר מכל מי שלא חושב כמותם, במקום לשנות. אם זה נגד התורה, תשנו את ההשקפה, תכתבו מכתבים, תחזירו בתשובה. לא כל דבר צריך ללכת בגישה של - "שילכו לעזעזאל. נעשה את זה לבד".

יש גויים בשמות יהודים, שם לא אומר כלוםהשם הוא המלך!

בודאי שבתור 'ציוני' הם יקראו לו בשם 'עברי' עפ"ל.

שרון היה זולל נבילות וטריפות ותמיד היה מושחת - וטעינו (כלומר, טעה מי שטעה) שקרבנו אותו כל השנים.

עם אנשים מהסוג הזה היה אסור להתחבר כלל.

לא לשקר, אבל גם לא להדגיש צדדים שכאלה.רחלקה
אין שום סיבה שלא.מ.מ.י.ר
צריך להזכיר גם את הטובות וגם את הרעות שהוא עשה. וככה גם נהג הרב צבי יהודה בבן גוריון, שכידוע לא היה צדיק יסוד עולם, והרב צבי יהודה דיבר נגדו בצורה חריפה ביותר, אבל זכר גם את הדברים הטובים שעשה כראש ממשלה.
לא אמרתי לא להזכיר, אמרתי לא להדגייש, לא להעצים.רחלקה
קריאת עלוניםאנונימי (פותח)
עם משהו רוצה ללמוד נושא שיקרא ספרים/מאמרים רציניים ולא עלונים (אני לא מדבר על סיפורים וכדומ')
23חח זה לא נכון...ילץ

יש הרבה דברים בעלונים ששווה לקרא, במיוחד בעולם קטן...

אז במקרה יש אחד שחושב אחרת לא צריך לכלול את כולם...!!! צריך גם לנסות להבין את הצד האחר...

ועם לא שמתה-לב מדובר כאן בעלוני שבת של דתיים ולא איזה עיתון של ******* מובן???..

אבל זה בדיוק עיקר הענייןאנונימי (פותח)

אי אפשר להמשיך ולדבר רק על גודל רשעותו של שרון, ולהתעלם מכל עברו, ועל זה בדיוק הכותב מתמרמר. הוא לא מהלל את "המורשת" של שרון, אבל הוא נותן משקל נגד לקיתונות הביקורת שמועלים נגדו. אנחנו מהללים את עצמנו שאנחנו "עם הספר" ואנחנו זוכרים מה קרה לאברהם אבינו אבל לפעמים נראה כאילו שאנחנו לא זוכרים מה קרה "שלשום בבוקר" (את ה"אתמול" אנחנו דווקא כן זוכרים). לא נגיע לשום מקום (מבחינת השפעה על התודעה הלאומית) על ידי הזכרה של חצאי-אמיתות. צריך לתת את התמונה המלאה. אני חושב שמאריק שרון (האיש) אפשר ללמוד הרבה על מה לעשות, וגם מה לא לעשות. ואם אתם זקוקים להוכחה שחטאי ההווה לא מוחקים את כל זכויות העבר לכו וראו איך שרבי מאיר רודף אחרי סוסו של אלישע בן אבויה.

אם יש דבר אחד שאפשר ללמוד מכל הסיפור של אריק שרון (הדמות) זה כמה שהיצר הרע למסור חלקי ארץ ישראל הוא גדול, שאפילו מישהו כמו עם עבר כמו שרון יכול להיגרר אחרי התפיסות ההזויות של השמאל (שהיא כנראה מחלה מדבקת וממארת). זו בדיוק הסיבה שבגללה אנחנו צריכים לפעול לבחירה של מנהיגים מתוכנו- אנשי חיל ויראי אלוקים, ולא כל מיני פוליטיקאים שאינם שומרי תומ"צ. אני לא חושב שצריך לכעוס על שרון. הוא לא המציא את הרעיון, והוא חשב (באמת ובתמים) שהוא פועל לטובת עם ישראל. הבעיה האמיתית הם הפושעים ששידלו אותו לעשות את הטעות הנוראית האחרונה שלו (ולצערי חלקם עוד מסתובבים חופשיים ברחובות, ומרביתם אפילו לא הבינו את גודל טעותם).

להפסיק להסתכל מסביב!gross

תחרים את כולם! כמעט בטוח שאיפה שאתה גר יש אנשים שהיו ממלכתים! אל תסתכל עליהם!! הם יכולים להגיד שטויות!!!!!!!

נ.ב. שמעתי שיש עיתון פרסומות בחינם ברעננה שכתב משהו על ממלכתים. תחרימו את איזור המרכז! תעשה סגר!!!

ד"א- אי אפשר להחרים משהו שהוא חינם...

מה?ילץ
יש לי תגובה!אנונימי (פותח)

אני מוחה! אני שיא פנאטית... באה לכל הדברים גרה ברמת מגרון -כבוד לומדת בבית ספר שבו לא מוקירים את הציונות ולימדו אותי שטרמפלדור(ככה כותבים אותו?) היה רשע...-עד כאן הקדמה אבל להגיד ששרון נאצי זה כבר חוצפה למה מי אתה כמה רגלים קטעו לך בזכות מלחמות על הפיסת ארץ הזו הוא עשה הרבה דברים טובים בחיים שלו(לא אמרתי שהוא צדיק)וכן הוא גם עשה דבר אחד נוראי פשע חמור לאנושות גרוע גרוע אבל זה לא מוחק את העבר.   

כתוב בתלמודgust me

מצוה לא מכבה עבירה-את המצוות שבנאדם עשה כל ימיו הוא יקבל עליהם את השכר בעולם הזה או בעולם הבא...

אבל את העבירות שלו??? מה השטות הזאת זה תלמוד ערוך ומסודר אין ויכוחים  על זה לא יעזור הממלכתיזם פה  המחלה הסופנית הנוראית הזאת לא תעזור

שרון שר"י עשה את המעשים שלו

ואני לא בא להיות בוחן כליות ולב אך טעות??? שימו לב לכותב הטיפש הזה "טעות"""??? טעות זה לשפוך חלב על העיתון של הבוקר-זה טעות!

זה לא טעות חביבי! שרון ידע מה הוא עושה היהפך כושי עורו! וכן ועוד איזה הוא הפך את העור שלו..

אין דבר כזה טעות לשרוף בתי כנסת אין דבר כזה טעות לשרוף בתי מדרש!! בתי כנסת!!! להוציא מתים מהקבר!!!!!! זה טעות???

רחמנות על טפשותו ועל סכלותו! שהקב"ה ירפאו במהרה בימינו

חוץ מזה זה כבר כתוב בגמרא שאנשים כאלו לפי ההלכה נחשבים למנודים{ומקורות אם מישו מעוניין אני אביא לו מכאן ועד הודעה חדשה...}

בשביל אנשים כאלו הרמב"ם גרס משומדים!

כמה טפשות יכולה להיות בבנאדם אחד..

טרומפלדור דוקא לא היה רשע, אבל שרון בהחלט כןהשם הוא המלך!
וכל מלחמותיו היו מאינטרסים אישיים ובודאי שלא לשם שמים.
נראה כאילו הבן של שרון כתב את זה:היהלום שבכתר

הרב כהנא צדק!!!

הרב כהנא צדק!!!

תשובות הרב יעקב אריאל, הרבנים מלמד והר דב ליאורgrossאחרונה

טבת תשס"ו

תפילה לשלום אריאל שרון
הרה"ג יעקב אריאל

שאלה:
האם להתפלל על אריאל שרון?
תשובה:
כן. על אריאל שרון האדם שיש לו זכויות רבות יש להתפלל יחד עם כל חולי עם ישראל. על ראש הממשלה אין צורך להתפלל כי לדעת המומחים הוא כבר לא יוכל לחזור לתפקידו.

שאלת המשך:
הרב כתב: "על אריאל שרון האדם.. יש להתפלל..". הדברים נראים לי מאד מוזרים (ואולי נכתבו מצד מוראה של מלכות?!) הרי נפסק ’שמי שפרש מדרכי ציבור.. אחיהם.. שמחים שנאבדו שונאיו של מקום..’ (שמחות ב,י) ונפסק ברמב"ם (אבל א,י) ובשו"ע (יו"ד שמה,ה) והגדיר בשו"ע ’והם האנשים שפרקו עול המצות מעל צוארם ואין נכללין בכלל ישראל בעשיית המצות ובכבוד המועדות.. אלא הרי הן כבני חורין לעצמן..’ ואף הרב קוק זצ"ל (מאמרי הראי"ה עמ’ 89-93) קובע שדיון זה שייך אף בימנו, ואף בחיילים שנלחמו לצורך הגנת המולדת (והרב זצ"ל דוחה את הרעיון להבדיל בין ’פורשי מדרכי ציבור קמאי ובתראי’ שכה נהוג ע"י כמה אנשים). והנה המדובר במי שפרש מדרכי ציבור, ואף יותר מזה, שאף עליו פסק השו"ע שיש לשמוח (שמה,ה) ואיך נתפלל לרפואתו?
תשובה:
יש להבחין בין אריאל שרון כאדם מישראל שהיו לו זכויות רבות במסירות נפש למען עם ישראל לבין תפקידו כראש ממשלה שלא כל אזרח מעונין שימשיך בתפקידו. ובמדינתנו הדמוקרטית יש בחירות בקרוב וזכותו של כל אזרח לקבוע מי יהיה ראש הממשלה הבא. כנראה שבכל מקרה אריאל שרון גם אם יבריא לא יוכל להמשיך בתפקידו עקב מצב בריאותו. לכן מי שאינו מעונין בהמשך תפקידו כראש ממשלה אינו יכול להתפלל על כך, כדי שלא יעשה שקר בנפשו. כעסך מתיחס בעיקר לתפקידו כראש ממשלה, ואכן כאמור אינך חיב להתפלל על כך. אך באשר להיותו אדם מישראל במה הוא שונה מכל אדם, גם אם אינו מקיים תורה ומצוות?!מוסכם על כל פוסקי דורנו שדינו כתינוק שנשבה וחובה להצילו ואף לחלל שבת עבורו וק"ו להתפלל לרפואתו יחד עם כל חולי עם ישראל. הוא לא שונה מהם. הרב קוק במקום אחר (באגרות) קובע שכל החילונים בימינו נחשבים לאנוסים שנסחפו באוירה כלל עולמית ודומה לזה כתב החזון איש וכך מקובל על כל. 

שאלת המשך 2:
קראתי את תשובת הרב בה הרב כתב ששרון הוא בגדר תינוק שנשבה. שאלתי היא האם כל חילוני הוא אוטומטית בגדר תינוק שנשבה? לכאורה, תינוק שנשבה עניינו שלא הכיר את היהדות, אך שרון התאכזר בצורה קשה מאוד לתושבי הגוש, ומה שייך כאן תינוק שנשבה? הרי גם אנשי דור המבול לא למדו תורה ואף על פי כן נענשו, וכפי שכותב רב ניסים גאון בהקדמתו לש"ס שאלו הם דברים שהשכל מחייב.
תשובה:
שרון לא קיבל מעולם חינוך דתי זיקתו לארץ אינה מכוח קדושתה או מצוותה. עם זאת אתה צודק שהגירוש נעשה בנחישות ללא כל רגישות לצד האנושי. לכן אינך חייב להתפלל על המשך משרתו אלא רק על אדם פרטי שיש לו זכויות וחובות שהרי בכ"ז אין להתעלם גם מתרומתו לבטחון המדינה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

תפילה על אריאל שרון
הרה"ג יעקב אריאל

שאלה:
מה שונה אריאל שרון, ממלך ישראל אחאב שבמותו נאמר ותעבור הרינה במחנה, והגמרא בסנהדרין אומרת שהקב"ה לא שמח אך עם ישראל ישראל שמח?

תשובה:
צריך להפריד בין האדם לבין המשרה מי שאינו מעונין בהמשך משרתו של ראש שהממשלה אינו יכול להתפלל על כך שימשיך בתפקידו, עם זאת הוא יכול להתפלל עליו כעל כל אדם מישראל שיבריא, גם באחאב מדובר על הפסק מלכותו ולא על בריאותו האישית.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ז טבת תשס"ו

יחסנו למצב הבריאותי של שרון
הרה"ג זלמן מלמד שליט"א

שאלה:
מה צריך להיות היחס שלנו למצב הבריאותי של שרון? האם מותר להתפלל לרפואתו, האם אנחנו צריכים להיות עצובים בגלל זה? או שמא אנחנו צריכים להיות שמחים שהאדם הזה שנלחם כל כך נגד הדת שלנו לא מתפקד?

תשובה:
אנחנו ממשיכים להתפלל שד' יעמיד בראש המדינה אנשי חיל יראי אלוקים אנשי אמת שונאי בצע. אנשים שישמרו על ארץ ישראל בידינו. יש מרגישים שמחלתו של שרון היא ממעטת את הסכנה לעקירות נוספות וזה גורם הקלה גדולה בלב. היה בלב רבים כעס עמוק עליו בשל העקירה של גוש קטיף והם רואים שנתקיימו דברי חכמים שאין מקיפים בחלול ד' והעקירה היתה חילול ד'. אולם המציאות מורכבת והשאלה במקומה.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

האם לפי ר’ צדוק מותר לבקש רעת שרון?
הרב אליעזר מלמד

שאלה:
ר’ צדוק כותב בספרו צדקת הצדיק חלק א אות ע"א, שאסור להתפלל ברעת מישהו אם הוא עושה את הרעה כלפי שמים. אבל אם הוא עושה את הרעה כלפי הבריות "מותר לבקש רעתו" כי ענשו הוא מידה כנגד מידה?

תשובה:
אכן כך כתב רבי צדוק, שרק על רשע בין אדם למקום אמרה ברוריה שאין לבקש את רעתם אלא צריך לבקש שיחזרו בתשובה. אבל אם הרשע עושה רעה לאנשים אחרים מותר לבקש את רעתו בתפילה, אלא שהוא מוסיף שם שזה בתנאי שהוא מתפלל לשם שמיים והוא יודע בעצמו שהוא נקי מפניות זרות.

ד' אלול תשס"ה (לפני מחלת שרון)

לב מלך ביד ה’
הרה"ג דוב ליאור

שאלה:
אם לב מלך ביד ה’ על כל אשר יחפוץ יטנו, איזה טענה יכולה להיות לרבנים שנגד ההתנתקות? הרי זה משמיים ואין זה אשמה של אריאל שרון שהוא אפילו לא שליח שמגלגלים חובה על ידו, אלא ה’ מטה לבו לכך.

תשובה:
כוונת הפסוק היא שלפעמים הקב"ה מטה את לב המלך ומונע ממנו לעשות כל מיני דברים, אבל ודאי שהמלך לא נקי מאשמה כאשר הוא נבחר להיות זה שהקב"ה שולח על-ידו פורענות. הרי לא נוכל לומר שאין טענות כלפי המלך מנשה ששפך דמים, או כלפי אחאב המלך שגרם לכל ישראל לעבוד עבודה-זרה, ואין לו חלק לעולם הבא. גם לא נוכל לומר שהיטלר ימח-שמו נקי מעוון וה' הוא שהטה את ליבו ומנע ממנו לחשוב אחרת.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה