ציור אחד אחרון לפני שבת...אסתי100
מהמם! מלא בהבעההיפה בנשים1
תודה... אני ישמח גם לביקורת ע"מ להשתפר בציור הבאאסתי100
יש משהוהיפה בנשים1
וואו חתיכת כישרון!!!מלי
לגבי השפתיים- העניין הוא שהתיחום מסביב כהה בהרבה מהבפנים של השפתיים וזה מה שגורם לזה להיראות לא טבעי.
אם את רוצה לצבוע כהה, אל תפחדי ותכהי גם את הבפנים כמו את התיחום (כמובן לאט ובלי לחרוט כדי שתוכלי למחוק בעת הצורך) ואחכ תמחקי איזורים שאמורים להיות בהירים יותר או מבריקים.
ומזה הקשקושים הלא קשורים בשיער?
חבל הצורה שלו יפה, את רק צריכה למלא אותה.
בקיצור מהמם! תמשיכי בדרך הזו
ממש תודה!! עזרת לי מאד!!אסתי100
נ.ב. אני מציירת בעיפרון HB פשוט- מהסוג שיש לכל ילד בכיתה א', אני חושבת שכדאי קודם להיות טובים באמת בציור בכלים הבסיסיים ואח"כ להתקדם לפחם... יש לי עפרונות פחם וגם את הפחם המרובע שבא בחבילה גדולה עם הרבה צבעים אבל אני גם פחות אוהבת להתחיל להתעסק עם זה... בעז"ה אתחיל מאוחר יותר
ממש כמוני
מליאחרונה
יש לי גם חבילה כזו עם עפרונות משלל מספרים ואותיות והיא כוללת גם את הגושי פחם שאפחד לא נוגע בהם.
אולי יום אחד נעשה איתם משו...

את מוכשרת ממשחלילית אלט
וואו!! וו-או!!!!!אני והאני
מה זה אומר השטרודלים הכחולים האלה?אסתי100
תיוגים את לוחצת שטורדלפיצוחית
למה זה התיוגים האלו? אנא הסבירו אני אפסית במחשבים
אסתי100
כדי שתקבלי התראהפיצוחית
סתם כדי שתראי ויופיע לך בהתראות(הזה משמאל למעלה)
לא הבנתי אבל נגידאסתי100
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך