אז מאיפה נתחיל? טרמפ חביב מיישובי הקט בואכה עיר הקודש שבסופו @פיתה פיתה מקיאה את נשמתה ואני לא רחוק מכך נשמע כמו התחלה לא רעה. אם כך, מזדרזים אלי הרכבת הקלה, שם נוטשים את הפיתה המאוששת לזרועותיה המנחמות של @כישוף כושל שממתינות יחד בתחנה המרכזית כדי לצוד עוברי אורח אומללים לטובת המפגש.
אני ממשיך לי לבית אורי צבי, רוכש לבינתיים כיבוד מכל טוב רחוב יפו ומארגן את האירוע כשלחד ר נכנס ייצור שנראה כמו שני תיקי ענק עם רגליים, לאחר מספר רגעי אימה מתברר שזו היא @אהבת ישראל או @אהבת ישראל!! קשה לדעת בין מבול הניקים המקוריים הללו שיורד עלינו מן השמיים.
לאחר מספר רגעים מצטרף אלינו @אלעד ו @מאמע צאדיקהזקני השבט ולאט לאט זולגים עוד משתתפים. מגיע @אגל טל ו @אביגיל. ו @סביון ו @אחיתופל
ועוד רבים וטובים שאני זקן כבר מכדי לזכור ואני גם לא סגור על הניקים שלהם ואני מקווה שיתויגו בהמשך.
הסדנא שלי הייתה מושלמת, כמובן, וכללה עבודה מעניינת בנוסח פירמידה: בתחילה כל אחד מאיתנו בחר מילה מעניינת והתבקש לבחור משהו - בין אם זה חפץ, יצירה או ציטוט - חיצוני ושלא נוצר על ידו שמייצג את המיל ההזו. לאחר מכן, המילים עברו ידיים ונוסף להם ייצוג נוסף שהוגבל בשתי שורות מתוך הדף. בפעם השלישית הוספנו להם רובד נוסף של יצירה חופשית בעקבות המילה והייצוגים הקודמים שניתנו לה.
אחרי הסדנא שלי התחלקנו לשניים. חלק הלכו לסדנאת הכתיבה של טלאור סופר שעסקה בנושא האור ופתחה אותנו לשיח יצירתי מגוון ונוגע בנושא. במקבל, דוכי העביר סדנא על נגזרות שהייתה פותחת עיניים ומגניבה מאוד. אחרי הפסקת התאוששות קצרה ונסיון נואש שחזר מספר פעמים במהלך המפגש (והובל במיוחד על ידי הבחורצ'יק שברח לי הניק שלו ולא נעים לי לעשות לו אאוטינג) לארגון מניין עברנו לסבב נוסף של סדנאות. סדנא אחת, בנושא הדפסים, הועברה על ידי @כישוף כושל שלמדה אותנו המון על תרבות הפופ ועל יכולות הגזירה המופלאות שמסתבר שלא קיימות לי. הסדנא המקבילה על צילום הועברה על ידי @המצב חסה שפתח אותנו לעולם הטכני המרתק שנמצא מאחורי עולם הצילום וקינח בהתנסות מעשית נחמדה.
את המפגש קינחנו בקצת בטלה איכותית ובנסיון נואש ליצירת מניין (שנקטע באיבו בהכוונה לשטיבל מאור שמש שנמצא בהמשך הרחוב ובמפגש מנהלים).
עוד נצפו, כל עוד יש לי כח לתייג:
@ענבל @מגדלור באפילה ,
@LightStar @חוני המעגל פינות @עוד רבים וטובים

(@אגל, ושאר אנשים מהמפגש הקודם...)