וואווו.. יצא לי ממש ארוך. מקווה שתיהיי חזקה ותקראי💪
חברתית- יש דגש ממש חזק. ערב בשבוע יש שיחה של כל האולפנא/ פעילות שהמדריכה עושה. עכשיו התחילו שבכל שכבה יהיו 3 כיתות. יש ממש גיבוש שיכבתי ושכלל האולפנא. עד היום אני לפעמים פוגשת חמשושיות שלי וכןיש שיח מעבר למה קורה? יופי. ביי..
פנימיות- זה בקראוונים. ושכל כולן אותו דבר. של החמישית קרוב לאולפנא, של שאר האולפנא בגבעה (לא יותר 5 דק' בהליכה רגילה). בחורף זה מעצבן לעלות אבל עושים מזה צחוקים 😅 וגם יש משפחות שגרות בגבעה, אז יש איתם טרמפים בדר"כ.
מורות- מקסימות בטירוףףף!! נותנות את כל הלב והנשמה שכל בת יהיה הכי טוב שאפשר. לי עד היום (סיימתי לפני 3 שנים) יש קשר ממש טוב עם המחנכת של השביעית-שמינית והמדריכה מהשביעית. כמו בכל אולפנא יש גם את המורות הפחות נחמדות. את יכולה לבחור עם איזו מורה יהיה לך קשר יותר טוב. זה לא חייב להיות המחנכת!!
לימודית- האולפנא ברמה ממש טובה. האולפנא מעודדת לעשות 4/5 יחידות אנגלית. אם ממש קשה לך יתנו לך אופציה של 3.. אין הרבה שעושות 5 מתמטיקה, הרב עושות 3/4..
שאר המקצועות ברמה ממש טובה.
אוכל- זה באמת קצת בעיה באולפנא. ארוחות בוקר וצהריים בדר"כ בסדר. ארוחת ערב באמת כמעט אף אחת לא הולכת לחדר אוכל.. אבל יש מקרר של התלמידות שאת יכולה לשמור לך שם גבינות, ירקות ודברים כאלה ואז יהיה מה לאכול..
פלאפונים- הם נמצאים במגירות נעולות בזמן הלימודים. אפשר להוציא אותם הארוחת צהריים ואז להחזיר. מסוף הלימודים הוא אצלך.. כבר כמה שנים הם מדברים על נספארק וזה עדיין לא קרה אז לא יודעת מה לגבי זה..
מקווה שעזר לך!! אחותי תיהיה שמיניסטית שלך אז אני בטוחה שתהניי אם תסגרי אצלנו בסוף