מזמן לא הייתי כאן, משיטוט קצריעל

@מלי וואו! הייתי בטוחה שאבדת מכאן לנצח!

@אסתי100 את אדירה ואני מטורפת על הסגנון שלך. היתה תקופה שהכל פה היה מלא בציורים ריאליסטים לגמרי, וזה היה מקצועי ממש אבל גם מבאס כי באותה מידה יכולתי להיכנס לפורום בעין העדשה. ופתאום את מגיעה וגם מציירת אנשים ובצורה מקצועית לגמרי - אבל עם הזווית שלך והנגיעה האישית שלך. זה יפהיפה בעיניי.

מתה לראות עוד ציורים שלך

ועוד משהו, לך ולכל הציירים האדירים כאן - אתם מעלים לפסיפס? זו במה שרק מחכה לכם.

https://www.inn.co.il/Mosaic/

תודה רבהההה!!!אסתי100

אני גם חושבת שצריך להשתפר פה בפורום בקטע של האמנות... עוד לא הגעתי לזה עדיין, אבל אני חושבת שציור לא צריך להיות רק העתקת המציאות אלא משהו עם מסר או רעיון מאחוריו או לפחות ביטוי של הצייר...

בלי קשר- אני מתה גם על הסגנון ההיפר ריאליסטי(שגם בו אני צריכה להשתפר...)

בכל זרם באמנות יש את הקסם שלו וזה מה שמרתק ויפהפה בכל ציור לא משנה איזה סיגנוןחיוך

נ.ב. איך מעלים ציורים לפסיפס הזה? ולמה זה כדאי? 

יעלאחרונה
צודקת לגמרי.

ובקשר לפסיפס, זו בעצם המטרה של הפורום הזה. הפורומים קמו כדי לתת ליוצרים של פסיפס להשתפשף קצת ולקבל תגובות לשיפור מאנשים אחרים כאן, כשבעצם המטרה היא לעלות את התוצרים לפסיפס.
לכן אם יש ציור שאת חושבת שהוא איכותי ומעניין, תעלי אותו. זו במה נהדרת ליוצרים מתחילים, את מוזמנת להיכנס ולראות.
להעלות ציורים זה הכי קל - בעמוד של פסיפס יש לך אפשרות להוסיף יצירה, אחר כך תבחרי את הסוג (ציור כמובן) ואז תצרפי את הקובץ. כמו שמלי כתבה לא כל יצירה עולה ויש מנהלים שבוחרים אם לאשר, אבל אני בטוחה שכל ציור שלך ייכנס בקלות תנסי ותראי.
זהו. זו המקוריות המגניבה והשובה הזו שמהפנטת. מלי
פעם הייתי קצת יוצאת מהקופסא.
הייתי משתמשת באלמנטים שונים לשלב בתוכם את הפנים שאני מציירת (אייפון, רוכסן נפתח..)
אבל עם השנים המגניבות קהתה.. 😑

בהחלט מדהים לראות את המקוריות והאופי נכנס בציור, אסתי. שאפו.

ולגביי השאלה למטה על פסיפס, זו במה בה מעלים אנשים אומנות מכל גווני הכשרונות והפורומים, וכולם יכולים לראות ולהגיב.
לפסיפס לא מעלים כל ציור..
את מעלה וצוות האתר בוחר אם להעלות או לא.
ציורים ממש טובים עולים
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך