פעם ראשונה שאני מציירת תינוקת בגדול...אסתי100

האיכות של התמונה המקורית די גרועה והפרופורציות שעשיתי לא טובות- אבל מכל דבר לומדים...מתפלפל                                                                                                                                                                    

וואו, יפה!אני והאני

זה סתם נראה לי פרצוף קצת בוגר?מבולבל

ממש יפה!!פיצוחית

היא נראית רק לי קצת פוזלת?[בעין השמאלית]

אהבתי את התלתלים בשערות

אוההה... העינים קצת מוזרות.. אבל מהמם!נצח

וואו. שוב, בהחלט כישרון לא רגיל. מלי
השיער מהמם והקשת גם.
הפה, האף, הגבות, ההצללות.
משו
לגביי העיניים, תסתכלי שוב בציור עוד יום יומיים ותראי פתאום את חוסר האיזון יותר בולט (קשה לראות בטווח קצר אחרי הציור)
לדעתי זה עניין של חוסר ריכוז..
בקיצור מהמם.

אה. ותשתדלי לתחם פחות כהות. ז"א תמזגי קצת יותר בין הכהויות המשתנות..

וואי נכון תודהאסתי100

בעיקר הקטע של התיחום נראה לא טוב. ממש תודה על המיקוד

התגובות שלכם ממש צודקותאסתי100

א- היא בת שנתיים וחצי- די גדולה...

ב- באמת אמרו לי שהיא קצת פוזלת...

מה שיותר מפריע לי זה השיער, האוזן , הצוואר, וחוסר המעוף- זה נראה ציור כזה מאולץ ולא זורם...עצבני

אשמח אם תעזרו לי בקטע הזהחושב  

ווואו מדהים!!!מרים ט

בדרך כלל אני יודעת שאצל תינוקת מצירים כמה שפחות קווים . העין הימין קצת מפריעה היא נראת קצת יוצאת נראלי אבל הציור ממש חמוד רק תווי פנים נראות יותר בוגרות אבל העיקר הכי אהבתי זה השיער וההצללות ממש יפה המשיכי בהצלחה בהמשך.....

יפה מאדנגיעה יצירתיתאחרונה
אני חושבת שאם תתקני את העיניים הציור יראה די טוב. אשמח אם תעלי את המתוקן.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך