רציתי להעיר שלפי האופי של ההודעות לפעמים רוצים ביקורת אבל הצופים לא ממהרים לתת כי......
לא נעים....
נראה לי הצעת ייעול שתעזור זה שייתאפשר להגיב מאנונימי, מה חושבים/ות?
@אסתי100
@מלי
@פיתה פיתה
@מי שפעיל כאן...
ככה שאין מה לפחד. חוצמיזה שאני חושבת שכל מי שמצייר צריך להתמודד גם עם ביקורת אחרת הוא לא יתקדם לשום מקום...
לפעמים זווית המבט של אנשים אחרים מאירה לך דברים שלא חשבת עליהם בזמן הציור... בכל אופן- ביקורות לציורים שלי אני יקבל בשמחה. אתה מוזמן להתחיל!
ועוד משו-
אני חושבת שבכלל כל הקטע של הפורום זה גם מחמאות כדי לעודד
אבל בעיקר כדי לקבל ביקורת ולהשתפר יותר![]()
אחרת מה זה שווה?!![]()
אין דבר יותר עלוב מביקורות מאנונימי. אם זו ביקורת שנובעת מרצון טוב ואכפתיות כלפי המבוקר- אין מה להתבייש. ואם לא- ראוי שלא תיאמר.

אני מדברת אליך עם הסברים הגיוניים ואתה עונה לי שככה עושים בבצלאל. מה הוכחת? אז גם להם הפורום לא מתאים. הסברתי לך מה המטרה של הפורום הזה, והיא לא להשפיל אנשים. אם זה מבדח אותך, אתה יותר ממוזמן לעזוב.
ואם הרבה אנשים נחמדים לרוב עונים לך בתוקפנות, כנראה שהיתה בעיה בהתנסחויות שלך, קח כעצה לחיים. (אם אתה מקבל עצות מאנשים כה נחותים שכלית שלא למדו בבצלאל)
למה מישהו פה באמת מכיר אותי?
אני אפגע ממישהו אם הוא יבקר אותי? ממש לא!
חוץ מזה שזה תלוי מאד איזו ביקורת זו!
ומה זה משנה לך אם למדו פה או לא? סתכל על הניק של @מירי.ט. נראה לך שהיא למדה?? נראה, אבל היא מעולם לא! ויש פה עוד הרבה מאד כאלה!
הפורום הזה קיים בשביל לעודד יוצרים לצייר, להעיר ביקורות בונות ואכן עושים את זה פה?
אם כל מה שיש לך לעשות פה זה להעיר הערות לא בונות עדיף שבכלל לא תהיה פה

בוז
בוזאני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173