אני נכנס לכאן רק מדי פעם בשביל לראות ולהחיותגילדרוי לוקהרט
את הנפש בכל מיני יצירות יפות.
רציתי להעיר שלפי האופי של ההודעות לפעמים רוצים ביקורת אבל הצופים לא ממהרים לתת כי......
לא נעים....

נראה לי הצעת ייעול שתעזור זה שייתאפשר להגיב מאנונימי, מה חושבים/ות?
@אסתי100
@מלי
@פיתה פיתה
@מי שפעיל כאן...
איזה התעלמות...גילדרוי לוקהרט
ממילא הכל פה אנונימי- השם של הניק הוא ממילא לא השם האמיתי..אסתי100

ככה שאין מה לפחד. חוצמיזה שאני חושבת שכל מי שמצייר צריך להתמודד גם עם ביקורת אחרת הוא לא יתקדם לשום מקום...

לפעמים זווית המבט של אנשים אחרים מאירה לך דברים שלא חשבת עליהם בזמן הציור... בכל אופן- ביקורות לציורים שלי אני יקבל בשמחה. אתה מוזמן להתחיל!

ועוד משו-

אני חושבת שבכלל כל הקטע של הפורום זה גם מחמאות כדי לעודד

אבל בעיקר כדי לקבל ביקורת ולהשתפר יותרמרחף

אחרת מה זה שווה?!חושב

רעיון גרוע.הולם במיוחד

אין דבר יותר עלוב מביקורות מאנונימי. אם זו ביקורת שנובעת מרצון טוב ואכפתיות כלפי המבוקר- אין מה להתבייש. ואם לא- ראוי שלא תיאמר.

תודה על התשובה.גילדרוי לוקהרט
אני רואה את מה שמעלים כאן ובאמנות הביקורת היא בילט אין.
תראי שאם יבקרו כאן באמת יהיה יחסים לא טובים. לדעתי אנונימי דווקא משאיר רווח ואוויר בשביל לא לקחת ללב. אפשר לעשות ניסוי...

אנונימי זה לא מילה גסה. די ברור כאן מי למד אמנות ומי לא. גם חובבנים כאן שעושים "עבודה טובה" ברישום תכלס לא עושים ולבקר לטובה או לרעה צריך אנונימי.
אני רואה שאתה חדש פה,הולם במיוחד
אז אני אסביר לך על הפורום שלנו:
זה לא מוזיאון שיש בו יצירות ומי שרוצה בה ומחווה את דעתו,
זה מקום לשיח, ללימוד, להתקדמות.

אם תאמר ביקורות פוגעות או משפילות (כמו שרמזת בהודעה שלך- ''די ברור כאן מי למד אמנות ומי לא. גם חובבנים כאן שעושים "עבודה טובה" ברישום תכלס לא עושים'') אין להן מקום פה, גם לא מאנונימי.
ואם יש לך ביקורות מחכימות שיעזרו לנו להשתפר- נשמח מאוד לשמוע. יש פה כאלו בשפע וזה לא מעכיר את היחסים אפילו לא טיפה.
מילה במילה.מלי
ואם יורשה לי:
ביקורת שעלולה לשמש כדקירה או משהו בסגנון, מקורה בשיעמום והיא נובעת לא ממקום בונה אלא ממקום מקטר, ודי למבין.

כבר שנים שאנשים מכל גווני הסגנונות והגילאים מעלים לכאן תמונות, מחכימים ומוחכמים בטיפים ועצות מקצועיים (גם אם המבקר לא מרגיש מקצועי מספיק. כל עוד הטיפ עזר ושיפר - נעשתה פה עבודה טובה .)
ומאוד מאוד מרוצים.

*כשמישהו עסוק בלהתקדם, הוא לא מחפש מי לא טורח לדחוף אותו.*
הוא פשוט נעזר באלה שעוזרים לו ומתאמץ וככה מצליח.
סתם נקודה למחשבה

שנזכה כולנו לראות בצורה ברורה את הטוב שבכל דבר, להצליח לסייע ולבנות גם לתועלת הסביבה.
לא דיברתי על ביקורת כמו שכתבת עליהגילדרוי לוקהרט
דיברתי על ביקורת בצד הטכני של הציור.
להגיד למישהו שהציור שלו לא נכון פרופורציונלית והוא צריך למחוק ולתקן גם אם זה יצא טוב הייתי מעדיף להגיד מאנונימי.
אין אנונימי סבבה, רק הצעה שלדעתי הייתה משפרת דווקא את הניתוק מהביקורת.
אז כמו שהבנת, הבנת נכוןגילדרוי לוקהרט
והפגיעה שהיית נפגעת בכלל לא לגיטימית. יצא לי ללמוד אמנות והביקורות לא נחמדות אבל... חייב אותם.
להגיד מילים טובות ומחמאות ובסוף להגיד משו כמו "אבל העיניים קצת לא נראות מוצללות מספיק" זה בדיחה.
לכי לבצלאל או לאן שתבחרי ותראי מה קורה. גם בבית הספר של ארם גרשוני"התחנה" אף אחד לא חסין מביקורת.
חשבתי שיהיה יותר נחמד לבודד את זה באנונימי. לא מבין מה כל התקיפה שלך רוצה להשיג.
טיעון משונה.הולם במיוחד

אני מדברת אליך עם הסברים הגיוניים ואתה עונה לי שככה עושים בבצלאל. מה הוכחת? אז גם להם הפורום לא מתאים. הסברתי לך מה המטרה של הפורום הזה, והיא לא להשפיל אנשים. אם זה מבדח אותך, אתה יותר ממוזמן לעזוב.

ואם הרבה אנשים נחמדים לרוב עונים לך בתוקפנות, כנראה שהיתה בעיה בהתנסחויות שלך, קח כעצה לחיים. (אם אתה מקבל עצות מאנשים כה נחותים שכלית שלא למדו בבצלאל)

יש כאן אותך ועוד אחת שהחליטו להתעצבן...גילדרוי לוקהרט
אני לא אחראי על המצב רוח שלך. עצה לחיים- תירגעי... הציעו הצעה, לא מתאים לך מעולה. כל השאר תשמרי לעצמך...
מה שלא לדעתך הוא לא הגיוני? רק את מדברת בהיגיון...
מה יצא מזה שזה יהיה אונימי??בראבו

למה מישהו פה באמת מכיר אותי?

אני אפגע ממישהו אם הוא יבקר אותי? ממש לא!

חוץ מזה שזה תלוי מאד איזו ביקורת זו! 

ומה זה משנה לך אם למדו פה או לא? סתכל על הניק של @מירי.ט. נראה לך שהיא למדה?? נראה, אבל היא מעולם לא! ויש פה עוד הרבה מאד כאלה!

הפורום הזה קיים בשביל לעודד יוצרים לצייר, להעיר ביקורות בונות ואכן עושים את זה פה?

אם כל מה שיש לך לעשות פה זה להעיר הערות לא בונות עדיף שבכלל לא תהיה פה

בכנות שאני לא מבין מאיפה הרעל הזה יוצא לכם.גילדרוי לוקהרט
אם הצעה לאנונימי יתרונות וחסרונות מוציאים כאלה ניסוחים לא יודע מה עובר עלייך.
את יודעת מה אני למדתי ואיזה הערות אני יכול להעיר? לא דיברתי על עצמי דיברתי עקרונית.
וד"א. לעניות דעתי, רוב חברי הפורום לא למדו ציור.מלי
ומקצוענים רבים יש פה ללא צל של ספק.
מקצוענים אין כאן. גם תולדות האמנות ומה קיים בחוץגילדרוי לוקהרט
צריך לראות וללמוד. קומפוזיציה, צבעים, קו, כתם, אור צל.
מי שלומד אומנות הופך לאמן?בוז
האם ללמוד את תולדות האומנות יהפוך אותך לפיקאסו?
או שאלה אחרת, האם פיקאסו למד אומנות???

תחשוב שניה, רק למי שלומד אמנות מותר לצייר? להביע את עצמו דרך רישום ואיור?

זה מקום לשיתוף, לאו דווקא ללימוד. מי שרוצה ללמוד פותח שרשור עם שאלה. אתה הרבה יותר ממוזמן לתרום את הידע שלך בשרשורים כאלה, כי באמת חסרים כאן אנשי מקצוע.
כנ״ל בשרשורים של בנות שרוצות הערות. ומבקשות הארות ועצות לשיפור.

השאר- ילד בכיתה א׳ שמעלה ציור ושואל איך יצא לי, לא תתחיל לומר לו שזה נראה ציור של ילדים בגן ושילך מהפורום. מעודדים אותו, יופי, איזה מגניב שילד בגילך מתעניין בזה! תמשיך ככה! ונותנים טיפה עצות בצד אם הוא ירצה.

אני מבינה את מה שאמרת לגבי האנונימי, אבל אני חושבת שעדיף לך לתת את העצות הבונות דווקא מהניק שלך. ככה מי שירצה יוכל לפנות אליך בפרטי ותוכל להרחיב לו.

אין עניין לפתוח סתם אנונימי כי יכולים להשתמש בזה כדי להעליב. ולהעליב זה רע, זה לא ביקורת אומנותית, ולא בונה את האומן.
ממה שאני יודע אבא שלו היה אחד הצייריםגילדרוי לוקהרט
המוכרים בספרד. אבל את צודקת שזה לא משנה. איפה אמרתי שרק מי שלמד אמנות בצורה אקדמית יכול לפרסם כאן או להעיר ביקורת?
לקחתם את כל השאלה שלי למקום שלא רציתי ללכת ואני לא יודע למה... רק הצעה שלדעתי הייתה מועילה.
אנונימי זה לא שם נרדף ללהעליב, לא צריך לפחד מכל דבר.
צודק, ועניתי לך על זה בוז
השאלה היא למה אתה קורא מקצוען...בראבו

אני לא יודע להגדיר את זהגילדרוי לוקהרט
אני יודע שריאליסטי או העתקה של תמונה זה בכלל לא קשור, הכי הרבה זה תרגיל טוב.
אני לא בא להתווכח ולריב פשוט בהיגיון שלי היה נראה אחרת ממה שחלק כתבו כאן.
הבנתי שמי שחדש לא נחשב...
כדאי להיפתח לתולדות האמנות ובכלל לאמנים שעובדים היום ולהעתיק אותם, לנסות צורות העתקה ושיטות העתקה...יש מלא דרכים ושיטות לעבוד
האמנים הכי גדולים הם אלו שהתנערו מכללים ופרצו דרך חדשה לעצמםאסתי100

ואת טוענת שזה חסר טעם בוז
תלוי מתי...אסתי100אחרונה

זה לא כזה נכון...גילדרוי לוקהרט
זה נכון שב-100-150 שנה האחרונות האמנות הקלאסית זזה הצידה והיו כל מיני זרמים שנכנסו. אבל כמו שנכנסו ככה יצאו. כל זרם היה עשרים שלושים שנה ולא השאיר מאחוריו הרבה. הקלאסיקה נשארת תמיד.
חוץ מזה שלדעתי יש לך טעות. כשלומדים לומדים קלאסי מה שאמרת, לפרוץ גבולות, זה להמשך ולאמנות עצמה.
היום יש חזרה מוחלטת לקלאסי בלימודים ובכל מקום.
פיקאסו כבר אמר:משיח נאו בפומ!
כדי להפר את הכללים, צריך לדעת את הכללים ..
וואי אנשים.נצח
רצחתם אותו....
כולה הציע הצעה..
בואו נרגיע בקשה .
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך