מי שמחליט ללכת על האתגר בהצלחה
ייאוש זה דבר הרסני ואין דרך לעצור אותו אני שונאת אותו ואותו לפעמים יש לי קנאה אל שניהם מתחשק לי שהם יבקשו סליחה אבל לא רק הם כל מי שצריך ויש הרבה באלי כמו ההוא להסתכל לו בעיניים ולשאול בלחש כואב שעולה מתוך הלב למה אולי גם לו יהיו תירוצים אולי גם הוא יצליח להאשים אותי איכשהוא אבל לפחות הלחישה הזאת תצא לי מהלב ולא תשאר לי על קצה הלשון כל פעם שרואה אותו קינאתי בו על היכולת שלו להטיח את האמת בפרצוף שהחברים יוכלו לשמוע לי אין את הפריבילגיה הזאת אולי גם כי אין לי רובה כמו שלו אצלי זה מסוכן מידי לעשות את זה לא יהיה לי דרך לגמור את החיים אחר כך אז אין ברירה אני נשארת כאן עמוסה טעונה כאובה מיואשת מיוסרת אבודה בלי שום מקום בעולם בלי שום תקווה בלי טיפת אור בקצה המנהרה נשארת לחכות ולראות מתי הוא יחליט להפסיק להשתעשע בי ולשלוח לי קצת אור קצת תקווה ואמונה אני צריכה מישהו אחד שיאמין בי אבל באמת בלי שום אינטרסים בלי שום כוונות נוספות אבל בעצם חבל לבזבז אדם כזה טוב עליי עדיף לשלוח אותה לאדם אחר שיודע לתת אמון שיודע לסמוך שיודע לקבל אני לא יודעת אני תמיד חושדת פוחדת חוששת לא מאמינה שיכול להיות שיתעניינו בי סתם כך פשוט לא יכול להיות שאני מעניינת מישהו בעולם אני כלום אוויר אפס חסרת תקנה ותקווה אתה שם למעלה אני עייפה מותשת אבודה תעזור לי ועכשיו אני גם מבינה למה אף פעם לא הסכמתי לקרוא לך אבא כל כינוי מתקבל אבל לא זה