ציור 5 מתוך אתגר 100 ימים - 100 ציורים.בקצרה
במקור צויר לקראת הסופה שהייתה בסוף מאכזבת למדי
מתוק!בוז
הולם במיוחד

היא באה לבקר או שהיא בדיוק עוזבת?

וזה פשוט מקסים. אני ממש אוהבת סגנון שרבוטי כזה.. זה נראה לי כישרון אחר שהוא הרבה פחות נרכש מכישרון ציור מדוייק.

זה נראה פשוט אבל אף פעם אני לא מצליחה לעשות את זה הגיוני בלי תמונה מולי...

הרעיון היה שהיא באה לבקרבקצרה

אבל הסתבר בדיעבד שהיא הלכה לבקר במקום אחר .

לגבי תמונה- אני כן עושה חיפוש בגוגל תמונות "sketch snowman" (למשל), ומחפש משהו שמוצא חן בעיניי, ולוקח אותו הלאה אל הרעיון שלי.

לפעמים גם חושב מראש על פריטים שיהיו בציור, ומחפש גם אותם. 

למשל, בציור הזה, מראש (בעיקר בגלל המגבלה של ה20 דקות) חיפשתי גם 'מטייל' או משהו כזה, ומשם לקחתי את הסגנון של המזוודה.

איזה חמודהנסיך מן היערות

מאיפה אתה מביא את כל הרעיונות האלה?

תודה!בקצרהאחרונה

אומנם משך זמן הציור הוגבל ל20 דקות, אבל מלאכת מציאת הרעיון גזלה הרבה יותר זמן.
האמת שזו שאלה טובה מאוד, ובכנות, אין לי כרגע את הפניות לעצור ולנסות לנתח את הדרך שלי להגיע לרעיון, אבל בכללי אני מנסה לתת תשומת לב לאירועים, תרחישים, או נקודות שאני נפגש איתם ביום יום (למשל, במקרה הזה, המחשבה על הסופה המתקרבת העסיקה את כולם, אז לקחתי אותה, והאנשתי אותה, וניסיתי לחשוב איך זה בשבילה לבוא לבקר במדינה זרה).

לפעמים אני סתם עובר על נושא, ומנסה להתתכל עליו מכיוון שונה, ולפעמים, לפעמים יש ציורים גם בלי רעיון.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך