בס"ד
שלום, אני אשמח לעזרתכם מניסיונכם הזוגי
יצאתי עם מישהו לפני כמה שבועות וממש התלהבתי ממנו, כ"כ התלהבתי שהרגשתי שאני ממש מעריצה אותו. שידכו אותנו כי הוא בדיוק מה שחיפשתי ואנחנו באמת מתאימים. היו לו המון תכונות שראיתי בעצמי ואני רוצה גם בבעלי, ותפסתי ממנו מאד כי היתה לו אישיות שראיתי כטובה והייתי מאד רוצה לעצמי והרגשתי שזה כבר גבל ברצון להיות כמוהו. גבל בקנאה וחוסר בטחון שזה השרה עלי.
לדוגמא הוא אחד כזה שיודע להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. ובביטחון יכול לתמוך באנשים, שזה משהו שאני רק חולמת לדעת לעשות.
והוא דתי שיצא בשאלה וחזר בתשובה. ואני ראיתי את זה בתור "וואו! הוא הלך עם הלב שלו, היה בעולם הגדול, וחזר לעולם הדתי!" כמו איזה דוסית מתלהבת.
כי האמת שהחלום הכי גדול שלי בנעורים היה שיהיה לי אומץ להתרחק טיפה (טיפה!) מהדת כדי לחזור מחודשת. הייתי צריכה את זה כשכל החברות שלי התרחקו קצת אבל לא היה לי אומץ, וזו היתה מלחמה קשה שגורמת לי לקנא קצת במי ששחרר בניגוד אלי (ועד היום יש את החברות ששלמות עם עצמן בדת כי הם עשו תקופת מרד כשאני עדיין חושבת על זה.....).
אז הפגישות התחילו טוב, היה לנו חיבור עמוק בגלל הדמיון בינינו ולאט לאט זה דעך כי בהתחלה באתי עם בטחון אבל ההערצה הלא נורמלית שלי אליו גרמה לי להרגיש לידו לא בנח ולא הייתי משוחררת בפגישות.
הרגשתי לידו דוסית פחדנית ושאני מסתכלת מלמטה למעלה על הבחור המושלם! בפגישות מתקדמות שלנו כבר כל החסרונות שלי הציפו אותי, אפילו כשהוא היה מסתכל עלי נלחצתי וחשבתי לעצמי על הבנות שהוא היה איתן ורק רציתי שהוא יחשוב שאני יותר יפה ושווה מהן.
זה היה צריך לעבוד. הרי יש בו הכל- הוא הבנאדם שתמיד רציתי, הבחור המושלם, הוא כל רשימת המכולת שלי פלוס כל מיני דברים שבכלל לא ידעתי שאני מחפשת פלוס אהבתי מאד את איך שהוא נראה,
אבל בסופו של דבר נפרדנו אחרי בערך 5 פגישות כי זה לא עבד.
ועכשיו אני מלאת מחשבות ![]()
ואני לא יודעת אם זה הבחור בשבילי או שזו רק הערצה מוגזמת לביטחון העצמי ולשלמות שלו.
ולא יודעת אם זה נורמלי להרגיש ככה לבעלי וזה רק חוסר הערכה עצמית שלי שהרס הכל?
חשוב לי להגיד שהיתה עוד סיבה שנפרדנו, הוא לא הרגיש מספיק בשל כרגע (כי הוא חוזר בתשובה מגניב
), והוא באמת לא היה מוכן לקשר, אבל אני עדיין אשמח שתעזרו לי להבין ותאירו לי, אולי כשיהיה בשל...
תודה מראש