ציורהאיש

אני חייב לומר תודה לנגיעה יצירתית על הטכניקות הנעוצות, שבזכותן אני יכול לקרוא לתנועות שאני עושה עם העיפרון "ציור"... 

יפהמלי
לפי הניסוח שלך, אתה לא ממש מודע לכישרון שלך, שאולי חבוי מעיניך כרגע.
הרבה אנשים יקחו עיפרון ויקראו את הטכניקות הנעוצות וממש לא יגיעו לרמה שאתה הבאת.

יש לך עבודה לפניך ובהחלט קיבלת כלים וכישרון.
אעיר קצת ברשותך;
אתה השתמשת רק בעיפרון הכי פשוט ואיתו גם ניסית להצליל.
כדי להכהות, להשחיר ולהוסיף צללים גם, אני ממליצה לך לנסות עפרונות ממספרי B6 ומעלה למיניהם. (הם רכים יותר)
הרעיון הוא לצייר כהויות בלי ללחוץ מידי חזק, מה שעלול ליצור חריטות שלא נמחקות וגם נראות אגרסיביות.
כנ"ל בשיער. במקום לצייר מלא מלא פסים בעיפרון פשוט וקשה, אני ממליצה לך להתבונן בציורי שיער פה ולהבין איך צובעים שיער שגם יראה ריאליסטי יותר וגם ידרוש ממך פחות עבודה..

לגביי פרופורציות, הן כמעט טובות לגמרי. שים לב שבין האף (איפה שהוא מתחיל מעל הנחיר) ובין העין, אמור להיות מרחק של עין אחת, לפי איך שאתה בוחר את גודל העין.

בתוך העין, ככל שאתה מצייר את גלגל העין עיגול יותר שלם ופחות 'נחתך' בלמעלה ובלמטה, העין נפערת יותר ונוצר מבט מבוהל יותר.
והפוך - ככל שהגלגל נחתך יותר, העין נעצמת יותר..
אתה גם צריך לעבוד על העמקה של צבע בעין ע"מ שתיראה עגולה יותר ואמינה.

לסיכום;
שוב אני אומרת, יש לך יד טובה ואתה יכול להגיע רחוק עם אימון מתמיד ונכון.

נ.ב
לנגיעה יצירתית בעיניי גם יש השפעה כללית פה עם צורת ההתקדמות והפערים שלה בין ציור לציור..
@נגיעה יצירתית
תודה על ההערות!האיש

זה ציור ראשון שלי...

אכן, שמתי לב שהמרחק שנתתי בין העיניים לאף יצר מראה קצת חריג. (הבחור נראה לא ישראלי..)

וממש תודה על ההערות!

אגב, איך את מזהה שעשיתי את זה עם עיפרון פשוט?

אני חושב שלא הבנתי את ההערה על העין והאף. תוכלי להסביר שוב?האיש

התכוונתי לזה:מלי

העיגולים הצהובים אמורים להיות באותו גודל בפרופורציות נכונות של פנים שמביטות קדימה..
ואגב בטעות אמרתי מעל הנחיר.. האמת שזה בסוף האף, למטה .
תודה!האישאחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך