אתמול בערב- שמעת מי בבית חולים? מי? תוך כדי שהיא בקושי מצליחה לנשום היא מספרת לי מה קרה(מפה לשם מישהי יקרה אהובה שאני חייבת לבקר אותה והמצב על הפנים הכל קרה בהפתעה די מזעזע😐) אני מבטיחה לה שחודש אדר יעשה נסיםם שנלך לבקר נשם שם כמה שצריך.
-טוב מבטיחה לעצמי שבכל זאת ננסה לשדר עסקים כרגילל אולי יהיה נסים-
שיגרה יום ראשון- קמה לבוקר מקסים כל המשפחה בבית כולם נסיכיםם ארוחת בוקר ויאלה לשיגרה אפשר לעשות את זה.
נכנסת לשיגרה שלי,ובום. בחורה קצת חוצפנית שגם איחרה דורשת שאני יקום מהמקום שלי (סליחה אני פה. ? אבל הרגע הגעת. כן אבל זה ידוע שאני פה),מקימה אותי בלי שום חיוך או בקשה.. ואני קמה כי אין לי כוחות לענות לה למרות שאני יודעת שזה פשוט חוצפה. ובחודש אחר הייתי אומרת לה שתלמד לדבר ושהיא מוזמנת להתיישב במקום אחר.
בו זמנית מזרזים אותנו לשבת וקוראים לי למקום שהכי לא רציתי לשבת בו.. מה הבעיה כולה כיסא? אז מה אם הוא ליד הדלת תוך כדי צעקות רעש זוועתי לא מתרכזת בכלל.
בחורה לידי מרעישה עם האוכל שלה. אני נושמת דקה..
הי מקסימה ישמצב לאכול בשקט"? ממשיכה לא שמה עלי רעש לא כיף בכלל. אני מלמלת שש עם חיוך. אחרכ : שקט כבר.
אז כן גמאני בנאדם וגם לי קשה ואם אתם מתאכזרים למישו אחד זה יעבור למישהו אחר כמו שרשרת והבחורה החמודה שהערתי לה גם נפגעה... אפשר לזהות את זה.
ממש כמו שמעשה טוב מעביר מעשה טוב . ככה מעשה רע מעביר.. ר-ע
אז כן מהבחורה כן התעלמתי אבל מזה שפגעתי בשניה לא. וסבבה עבדות המידות וכו וכו.
שבוע טוב שיהיה פשוט תזכרו את זה.