אני חדשה כאן וניסיתי להישען על שרשורים קודמים אבל עכשיו מחליטה לשתף אתכן ומקווה לסיפורים מתאימים ואופטימיים (אם יש).
אני בת 31 ב"ה בהריון 3 ושני ילדים חמודים ובריאים ב"ה בבית. אני שבוע 14. שני ההריונות הראשונים היו תקינים לחלוטין. בהריון הזה בשבוע 11 היו פתאום דימומים מאסיביים יחסית וכמובן שהתסריט השחור היה ב"ה אבל ב"ה ראו דופק ושוחררתי. למחרת הייתה השקיפות וראו המטומה. שבוע לאחר מכן שוב דימום אדום וראו שוב שהכל תקין ב"ה. לאחר שני הדימומים האלו רופא פרטי החליט על זריקות פרוגסטרון 500 מ"ג (מנה כפולה) פעם בשבוע למשך 4 שבועות.שבועיים היה שקט ב"ה והיום בבוקר היה לי דימום חום כהה (שזה חדש לי) שהתחיל בכלל רק בניגוב וכרגע זה כתמים אבל מלווה בכאבי בטן. עד עכשיו. נבדקתי (פעמיים היום מרוב לחץ בגלל הכאבים) והרופא שבדק אותי בבוקר ממש הלחיץ מה שחשבתי שירגיע כי זה דימום חום.. אף אחד לא יכול להבטיח לי כלום אבל אני ממש בלחץ. הגיוני שימשיכו לי כאבים גם כשאין דימום או שזה אומר משהו שלילי בהכרח? ההמטומה שלי סביב 5.5 ס"מ לאורך עם גובה יחסית זניח כשבהתחלה היא הייתה 3 על 2 והרופאים אומרים שזה לא נחשב שגדל.. קרה למישהי שתוך כדי זריקות פרוגסטרון אחרי "הפסקה בדימום" היה שוב דימום אבל אחר כך הכל הסתדר?
מצטערת על האורך אבל ממש אשמח לנסיונכן ממה שחוויתם.. אגב, אני שלושה שבועות בבית במנוחה והיום בדיוק תכננתי לחזור לעבוד..