איך שומרים ציורים של קנווס?דוב פנדה

יש לי כמה ציורים שציירתי על קנווסים ונגמר המקום לתלותעצוב

איפה שומרים עליהם? ואיך?

איזה מקום יש לך?גילדרוי לוקהרט
את אלה שתלויים על הקיר תאבקי קבוע כי האבק נתפס על הבד והשמן וקשה אחר כך להוריד.
אפשר לבנות ארון או פשוט ארגז מעץ, בלי דלתות, עם הפרדות כל 5-7 סנטימטרים.
או לא לעשות הפרדה ולהשעין אחד על השני בעדינות (ככה ראיתי אצל ברוך נחשון כשביקרתי אותו בבית שלו)
אפשר להפוך את הציור לכיוון הקיר ולהשעין גם אחד על השני, אבל צריך מאוד להיזהר שלא יהיה לחץ על הבד המתוח כי אחרי זה יש בליטות שלא הולכות...וגם לא להישען עליו בטעות... יש כל מיני דרכים תבררי שהציור התייבש לגמרי לפני שאת מאחסנת שלא תגלי לחות ועובש עליו אחר כך
תודה!זה באקריליק לא בשמן.. משנה?דוב פנדה
אממ ולבנות ארון קצת פחות רלוונטי.. איך לשמור שלא יהיה לחץ על הבד המתוח? כי אם אני משעינה אחד על השני וכל קנווס בגודל אחר אז זה מה שאני פוחדת שיקרה..
תודה רבה!
גם אקריליקגילדרוי לוקהרט
שימי את הגדולים לפני הקטנים, שהקטנים יהיו צמודים לקיר ואחריהם הגדולים יותר ככה זה לא ייהרס. אפשר לשים קרטון ביצוע בין לבין או משהו אחר...
אפשר גם להפסיק עם בד על מסגרת ולהתחיל למתוח בדים על משטחי עץ ולא מסגרות ואז אין בעיה בכלל...
תודה רבה! ואוו מגניב. איפה אפשר לקנות משטחי עץ ובדים?דוב פנדה
בחנויות יצירהגילדרוי לוקהרט
למשל בירושלים יש ברחוב שמואל הנגיד את artset
ופחות או יותר מממול ברחוב בצלאל "ידי אמן". גרפוס גם נמצא שם .
יש כל מיני סוגי פשתן, בהתחלה תבקשי את ההכי זול. זה לפי מטר- בסביבות ה33 ש"ח.
משטחים אפשר למצוא, לקנות, לפרק, לאסוף... פשוט לחיות עם זה בראש ואז מוצאים את מלא. אם את קונה אז לא מחנות יצירה!! סתם יקר... אני לפעמים הולך לנגריות ומבקש שאריות, יש מלא והם ממש נחמדים.

את יודעת איך להכין ולפרוס את הבד? תמרחי עליו ג'סו או דבק כשכבה אוטמת לפני הציור
אני לא יודעת איך לפרוס את הבד.. אשמח לפרוטדוב פנדה

גסו זה סוג של דבק? ואפשר גם דבקים אחרים? מעדיפה דברים שיש לי ולא לקנות מלא דברים יקרים.

ושמים את הדבק על המשטח עץ או על הבד?

נגיד הקנווס הקנויגילדרוי לוקהרטאחרונה
זה בד אבל הוא לבן... למה? כי מרחו עליו ג'סו. הג'סו הפשוט שמוכרים בדרך כלל זה על בסיס אקרילי של מים. כמו צבע קיר טמבור כזה... על בסיס מים.
יש כאלה שמורחים אפילו כמה שכבות של דבק פלסטי אבל אני לא ניסיתי אף פעם.
מסביר לך בפרטי על המתיחה והבד...
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך