או כאלו שכותבות תורנית כדלעיל, ואז בסעיף כיסוי ראש: ללא כיסוי ראש (כשהכוונה כמובן לאחרי החתונה). מצטער, זה פשוט לא מסתדר וזה כמעט גזל דעת של הציבור.
גם ככה אין כמויות גדולות מאוד של בנות שמגדירות את עצמן (לא רק בהגדרה הספציפית אלא בכלל בכרטיס שלהן) כבנוץ ברמה דתית גבוהה - עכשיו גם מאלו שכבר כן מצהירות את זה, יצא לי לראות אחוז די גבוה של כרטיסים שברור שאין שום קשר למושג תורני.
שיהיה ברור - אני לא קובע לבחורה איך ללכת או מחליט על הצדדים ההלכתיים בחייה. אני כן מצפה להוגנות מוסריץ ברמה הגיונית. בחורה תורנית לא צריכה לכתוב שהיא מתפללת שתיים או שלוש תםילות ביום, אבל יש גם דברים שזה לא הגיוני אם היא תכתוב, כמו מכנסיים, כמו חוסר כיסוי ראש...
*סופריקה*
*מחכה לעדר בנות זועמות שיגידו לי שאני לא אגדיר בנות וכו וכו... - אם יש כאן מי שעומדת לעשות את זה, תזכרי שהבת מגדירה ומציגה את עצמה בכרטיס לא בשבילה אלא בשביל האחרים שמסתכלים בו...*

שתהיי בריאה,זה היה כדוגמא !
) והוא בכלל לא ידע מה ז"א שמירת נגיעה.. חמד של בחור ואם הייתה לו הסמכה לרבנות, לא הייתה לי בעיה שיכתוב שהוא רב.. מה לעשות שלהגדרה תורנית אין צורך בהסמכה ✌

) כותב על עצמו ועל מעשיו, דרכו וכו'... - זה הרבה יותר ממצה והרבה יותר מכוון מאשר "דתייה לאומית תורנית/קפדנית/אמונית/למדנית".