מחילה על הפלישה, אך לא ידעתי היכן להניח נפשי ולרשום.אני השקית
זקוקה לעזרה.
אנחנו יחד כבר כמעט ארבע שנים, מאז שאני בכיתה ז'. חווינו הרבה יחד ועברנו המון.
לפני קצת יותר משנה עברנו הפלה . ההיריון לא היה צפוי אך כבר רצינו בו לאחר תהליך בירור נפשי עמוק, ופתאום זה נגמר . אפשר להגיד שמהנקודה הזו, משהו השתנה . הוא החל לקחת אותי כמובנת מאליו, להתייחס אלי באדישות או לזלזל, להחשיב אותי כילדה קטנה (קטנה ממנו בשלוש שנים), ובכלל שכמעט לא להתיחס אלי. כשאני מעירה לו הוא אומר "נו אז תעזבי אותי, בואי נקפל את מה שבנינו ונפריד כוחות . זה מה את רוצה? תגידי תודה מי בכלל ירצה אותך אחרי שנכנסת להיריון ועוד עברת הפלה" אני אוהבת אותו ויודעת שגם הוא אותי . מה שביננו כבר קשור בעבותות. אני באמת רוצה לעזור לו כי אני מבינה שגם לו קשה. אבל לפעמים הוא עובר את הגבול. אתמול בלילה הוא התחיל לגעת בי בצורה מוזרה גם באזורים המחוסים שבגוף , כשהזזתי לו את היד הוא התנגד והכאיב לי. שאלתי אותו מה הוא עושה ולמה , אמר שאנחנו כגוף אחד אז מותר לו . אמרתי לו שאנחנו לא נשואים וזה הטרדה מינית והוא רק צחק ואמר אל תהיי מפגרת (כאילו התכוון לעבר שלנו) ושאני שייכת לו . כעסתי מאד ולא העזתי להראות. אני כמו כנועה אליו. התחלנו יחד תהליך של חזרה בתשובה אחרי ההפלה, חושבת שאולי בזה הוא מוצא איזה משהו שהוא לא מצא בי ולכן כבר אני לא חשובה לו . אתמול זה היה לי מוזר שהוא נגע בי , התחלנו לשמור נגיעה בשבועיים וחצי האחרונים . והוא זה שעודד כשקשה. אני באמת רוצה בטובתו, אבל אני כבר לא יודעת מהי. ואני רק פוגעת בעצמי. ההורים שלי גם תומכים בו ואני מרגישה ככ בודדה. לא יודעת מה יהיה וארגיש אם אעזוב אותו . ככ מבינה שחייבת לעזוב ולברוח ,אך מצד שני- יתכח שזוהיא רק תקופה ולשנינו קשה (גם אחרי ההפלה, גם התהליך שהתחלנו) , ואני ככ אוהבת אותו שאני מוכנה לפגוע בעצמי . אך מפחדת שאם אשאר אחכ הוא יעזוב ואני אשאר לבד בלי כלום. אפילו בלי עצמי שלי שאוכל לבנןת מחדש.
אמממ~nhykb~
נשמע סיפור מורכב

משערת שאת כיתה יא?

קיצור- כל החיים עוד לפנייך. רוב העולם לא מכיר את הבן זוג שלהם עדיין בגיל הזה ובכל זאת בסוף מוצאים את אהוב ליבם ומתחתנים.

ההתנהגות שלו- היחה המזלזל והמגע למרות הבקשה שלא, זה לא דבר תקין בכלל.

מציעה לך להתרחק לזמן מה, עם כל הכאב, ולחפש את עצמך מחדש בלעדיו.
יכול להיות שבסוף תחליטו כן לעבור תהליך חיובי יחד.. אך כפי שזה עכשיו זה נשמע קשר לא בריא ומזיק.

בהצלחה!
את צריכה עזרהאות והדר
מישהו שיעשה לך-לכם סדר
עברת טראומה קשה מאוד, לא צריכה לעבור את זה לבד...לכי לקבל עזרה מקצועית
לברוח ממנו ומהר!!!!l666
את זאת שצריכה תמיכה אחרי הפלה. ויש לי מלא חברות חילוניות וגם כמה חוזרות בתשובה שהתחתנו גם אם עשו הפלות או עברו הפלות. ואת בכלל לא אשמה בזה, זה קורה הרבה לכולן. חוץ מזה אם התחלתם יחסי מין מתחת לגיל מסוים בחור שלך בכלל היה יכול ללכת לכלא ושיגיד לך תודה שהוא לא הלך. ואסור לו לגעת בך בלי רשות. ואם כבר אז גם אמצעי מניעה. ובכלל עדיף לך למצוא עבודה קבועה ולהפוך לעצמאית כלכלית ורק אז לפתח קשר רציני. תחפשי מישהו עם ראש על הכתפיים שיעזור לך. ואם בחור ייגע בך בלי רשות תזמיני משטרה.
בקשר לתהליך חזרה בתשובה, אם את מחליטה לעשות את זה אז בנפרד ממנו, בקריאה ולמידה עצמאית, ללמודד ממישהו שמבין בזה ולא מחבר שלך. ואת רשאית לבחור זרם שמתאים לך גם אם הוא לא אוהב ואם את עדיין לא מוכנה אז בכלל לא. זה דבר רציני והדרגתי ויש לי הרגשה שחבר שלך יעזוב את זה עוד שנה -שנתיים. ובכלל אם הקשר כל כך רציני, למה הוא לא דיבר על חתונה, יש לכם איפה לגור , ממה לחיות? שלא תמצאי את עצמך עם ילד בגיל 18 לבד, לבד ובחור שלך יגיד שאין לו כסף ומשפחה שאת אשמה ותסתדרי...
את חייבת עזרה!כשתאמין...
תפני לכל אדם גוף תורני דתי שיחזק אותך כדי תצליחי להתמיד בדרך שבחרת.

את צעירה והחיים לפניך מחזקת את דברי קודמיי, הרבה בנות במצבך הקימו בתים קדושים ולתפארת, אל תאמיני לו הוא מנסה להפחית מערכך כדי שתהיי בשליטה שלו.
את לא צריכה אדם שמנסה להקטין אותך, אני בטוחה שאת הרבה יותר חכמה ממנו וכל מה שאמר זה מפני שהוא בעצמו לא מאמין ביכולות שלו. הוא חכם רק על נערות. הוא מנצל את גילך הצעיר והחולשה שלך אליו ויודע על איזה נקודות חולשה ליגוע כדי שתהיי בשליטה שלו.
את מבינה שזוגיות כזו לא מיטיבה איתך ולכן כדאי שתצמדי לאירגונים שמקרבים רחוקים ובעז'ה הם ידריכו אותך.
ישר כוח על התבונה לבחור בדרך חדשה.
בהצלחה מתוקה!
חיבוק יקרהפאז
לגבי זה שהוא נגע בך בלי רשות ואמר שאת שלו- ביג נו.
גם כשתהיו נשואים אם תהיו, הגוף שלך ברשותך ואין לו זכות לגעת בך כשזה לא מתאים לך.
זה בגדר אלימות מינית, לידיעתך.

זה שאת כנועה אליו וזה שהוא מזלזל בך ממש לא לעניין!!
ממליצה לך להתקשר להתייעץ לעומק על הנושא של האלימות עם גוף שנקרא בת מלך שעוזר לאבחן ולהתמודד עם כאלה דברים.
בשורה התחתונה, מאיך שאת מציגה את הקשר, עם כל האהבה והכל- נשמע שהוא לא קשר בריא.

את איתו מגיל נורא נורא צעיר.
את לא מכירה את עצמך בלעדיו וזה בעייתי.
לדעתי בכל מקרה נשמע שכדאי לעשות הפסקה שבה תבני ותעצימי את עצמך, תעריכי את עצמך יותר ותדעי מה את שווה בלי שום תלות בו.
אחרי שנה כזאת אפשר יהיה לבדוק את הדברים שוב.

חיבוק על מה שעברת והחלטות טובות!!
אין סמכות גדולה באיזור לפנות אליה?מושיקו

הואים/הורים של חברות/איש צוות  בבית הספר/מועדנית/מדרשה וכו' וכו'?

כמה שיגידו לך לברוח את לא תקשיבישנאל
וזה בגלל שכרגע את לא חזקה מספיק ולא מאמינה בעצמך שתצליחי להסתדר בלעדיו . אז אני לא יגיד לך לברוח אבל את חייבת דחוף למצוא יועצת או פסיכולוגית שתדברי איתה ושתסביר לך מי את וכמה את שווה ! שתיתן לך כוחות ותעצים אותך ותפקח לך את העיניים . אם לא תדאגי לעצמך הגבר הזה יגמור לך את החיים . בהצלחה
לא צריך לתכנן בריחה. צריך לתכנן עתיד מסודראלגריטי

איפה אני אהיה ואיך יראו חיי בעוד 10 שנים מהיום?

אורח חיים

השקפה אמונית וחינוכית

משפחה

זוגיות

מקצוע

השכלה

מגורים

קהילה 

וכו'. בקיצור, דברים שנותנים יציבות ותמיכה לנפש וגם יכולת להוביל ולתמוך באחרים. את בגיל שבו את יכולה לבחור ולבנות את עצמך. ההריון והאימהות שתבוא אחריו בע"ה, הם חלק ממך ומהאישיות הטובה שלך. זה לא מה שיעכב בעדך וימנע ממך להגשים את החלומות והשאיפות שלך בחיים.

תתייעצי עם הגורמים הרלוונטיים בתקווה שבס"ד תקבלי החלטות מושכלות לגבי עתידך.

בהצלחה!

חבר'ה!מודדת כובעים

לא שמתם לב לפרט חשוב. מדובר בנערה בת 16-17! 

זה לא צחוק, מי חשב על חתונה ועל "איפה לגור"......

ממליצה לפנות לארגון הדברותאם ל2

..העני ממעש
תמצאי מישהי להיעזר בה, לשוחח.
ספציפית לגבי הנגיעה, קשה לי לעלות על בריקדות- בהתייחס למכלול הנתונים. אמנם, גם ללא הנגיעה הספציפית- המקרה בעייתי ודורש טיפול. ויפה שעה אחת קודם.
עצם השאלה מורה על כיוון נכון, בהצלחה.
רק לי נראה שמדובר בטרול??תקווה_לעתיד
לאמחי
לא רק לי או לא טרול?תקווה_לעתיד
הלוואי שהיא באמת טרוליתאלגריטי

לא טרול. מצד שני אולי לא רק את תוהה לגבי הכותבת...נפש חיה.
התכוונתי שלא רק לך נראה אלא גם לי מחי
לא רק לך...+mp8
תמיד טוב להציץ בכרטיס האישי.מודדת כובעים

הסתכלתיתקווה_לעתיד
טוב -על פניו נראה שלא טרול...
מבקשת סליחה מפותחת השרשור אם פגעתי בךתקווה_לעתיד

המון טוב לך!

שולחת לך חיבוק והכל יהיה בסדר. 

חשוב שהיא תדע שאנחנו מאמינים לה ומחזקים אותה!כשתאמין...
אין לי ספק שהיא הצליחה להיכנס ללב.. ומרגישים אליה כמו אל אחות/בת. והדלת פתוחה לכל שאלה או עזרה מתי וכמה שתרצה.
יאוו איך הייתי רוצה לפגוש אותך ולתת לך חיבוק!מור ולבונה
את מדהימה ובוגרת.

זה נשמע שאת יודעת מה התשובה הנכונה, אבל רגשית קשה לך להשלים איתה וזה מובן.
השאלה היא אם לא כדאי לכאוב את הכאב הרגעי בכדי לפתוח פתח למשהו שאת ראויה לו, ואת בהחלט ראויה לאדם שיעריץ את האדמה שאת דורכת עליה.

בעזרת ה' כשתהיע אמא, תרצי שהילדה שלך תצא עם מישהו שמתייחס אליה כך?
כשאוהבים מישהו, לא פוגעים בו.. לפחות לא בכוונה, והמניפולציות כגון "תגידי תודה....", המגע והפגיעה הן הפיזית והן הרגשית, לדעתי הן חותמות מובהקות לכך שאהבה בריאה אין כאן.
הגיוני שהכימיה בניכם חזקה ואתם מרגישים כבולים אחד לשני עקב כך,
אבל צריך לזכור שקשר צריך להיות כזה שמחזק אותנו ומעניק לנו רגשות חיובים.
בין כה וכה כנראה שיהיה לך קשה בתקופה הקרובה,
אבל אני מציעה שתקני משקפת ותחשבי על איך יראו החיים שלך בעוד 10 שנים בעזרת ה'.

בבקשה ממך, תרימי טלפון לרבנית שפירא או כל מישהי שאת מחוברת אליה שתכוון אותך למטפלת יר"ש ומקצועית(!!!!!)
אם תרצי אשמח לנסות לסייע ואם כסף מהווה בעיה, אז נדאג שלא תהיה בעיה כזו.
חג שמח אהובה ❤

וואו!.. כמה אנשים טובים יש בעולם הזה..אני השקית
תודה לכם. קראתי את כל התגובות בשקיקה . נתן לי נק אור וחוזק לדעת שאני לא לבד.
הפרדנו כוחות.
ביום רביעי נכנסנו לוויכוח שנגרר לשיחת עומק מטורפת. הדברים התבהרו* ובחרנו יחד שהגיע הזמן שמכאן כל אחד לעצמו , עם כל האהבה. הקב"ה לא מפסיק לשלוח לי שליחים ואנשים טובים כמוכם וכמו האישה הדתיה שלקחה אותי טרמפ ואספה אותי אליה לחג הפורים ולשבת. ככ התמלאתי ועשה לי טוב. מרגישה שאני מסוגלת . מסוגלת לבנות עצמי מחדש ולהכיר אותי כמו שלא הכרתי. מסוגלת להחזיק את עצמי בתוך התהליך שהתחלתי כי זה מה שאני מאמינה בו אחרי חיפוש מעמיק. ובעיקר- מסוגלת להגיד מה אני רוצה ולא מה אחרים.
תודה לה' יתברך שנתן לי את הכח דרככם ודרכי אותה משפחה שארחה אותי.

*הכוונה בדברים התבהרו- הוא צרח והשתגע שפגע בי כדי לייסר אותי ולהציל אותי מגיהנום. שלו גם ככה מגיע גיהנום אבל לפחות שאני אקבל גן עדן- והוא למד שניצלים מגיהנום עי ייסורים. ולכן התנהג ככה.
הוא אדם מאד טוב, אחד האנשים הטובים שפגשתי . לכן אולי גם היה לי קשה יותר כשהוא התחיל להתנהג ככה. בכל אופן, נגמר. ועכשיו דרך חדשה .
תודה לכם על המילים הטובות
וואו בהצלחהפאז
ומשמח לשמוע על האישה שלקחה אותך ועזרה לך כל כך!!

בע"ה שתהיה דרך טובה ונעימה ושתוביל אותך למקומות מהממים
בהצלחה ממש!גב'
חייבת רק לומרסמיילי צהוב
שנגעת בי כל כך.
את נשמעת מדהימה, רגישה ובוגרת מאד,
מעריכה אותך ממש על הצעד והבירור הפנימי שעשית ושולחת לך כוחות בלי סוף.

אם יש כל דבר שאני יכולה לעזור בו,
לפרוק באישי,
להתארח לשבת או לתקופה,
כל דבר אחר-
מוזמנת בשמחה ובאהבה!
רק הערה קטנהl666אחרונה

מה שהוא אמר בקשר לגיהנום מאוד מוזר. אין לזה שום קשר ליהדות. יש דרכי תשובה, ובכללי רק ה' מחליט בדברים כאלה. נשמע שהוא לא יציב נפשית, אולי אפילו תחת השפעה של מישהו מסוכן או מנסה לבצע עלייך מניפולציה קלאסית - הוא "פוגע מאהבה", "כדי להציל אותך" , התנהגות קלאסית של בן אדם אלים.

מילואים וצניעותחלי2001
בעלי יצא למילואים בתנאי שטח בצפון

הוא סיפר שבאחד הלילות היה קפוא

והם ישנו ברכב הייתה עוד חיילת וחייל ישנו כולם ברכב

אני רותחת מעצבים

איך להגיב ? 

באסהנעמי28

זה תלוי בסטנדרטים שלכם.

לא לכל זוג זה היה חורה.

כנראה שגם הוא לא חושב שחצה גבול, כי הוא לא היה מספר לך אם כן.

אם זה מאוד מפריע לך, כדאי שתגדירו גבולות גזרה כי זה לגמרי לא גבול שמובן מאליו.

קודם תעריכי את זה שהוא בכלל שיתף אותך בזהכְּקֶדֶם
להעריך? מה יש להעריך?אריק מהדרום

די בסיסי לשתף דבר כזה.

אולי לסכם איתו ביחד קווים אדומים שאותם לא עובריםזיויק
השאלה היא איזה חלופות היוכל היופי
לישון בקור מחוץ לג'יפ כשאתה גם ככה גמור ולא לישון בתוך ג'יפ עם חיילת, זו בחירה קשה מאוד מאוד
והשאלה היא מה יקרה בפעם הבאהזיויק

ומה מודיעים למפקד מראש.

מכיר את זה מהמילואים שלי.

סרטון חזק בנושאזיויקאחרונה
המלצה מנסיון לפסיכולוגית מתמחה בטיפולי פוריותOYolo

בירושלים

או אונליין

רק מנסיון וממש דחוף

אולי כדאי לברר דרך מכון פוע"ה, יש להם מערך תמיכההסטורי
ומן הסתם מכירים גם מעבר.

בהצלחה רבה

ובמחשבה נוספת, יש כאן בפורומים הסגורים (או לפחותהסטורי
היה פעם) פורום מטופלות פוריות, לא מכיר מבפנים רק הוזכר שיש. אולי דרך המנהלים אפשר לבדוק איך לברר שם.
יש את נורית אומןמתיכון ועד מעון

היא עו"ס מתמחה בפריון, מומלצת של פועה, מקבלת בירושלים.

יש גם את יעל סיון פסיכולוגית היא מת"א, לא יודעת אם היא מקבלת בזום, מצוינת ממש, לא דתיה אם זה חשוב

נורית מקסימה. מקבלת גם באריאלnikאחרונה
יומולדת 50 לבעלמפלצתקטנה

הבו לי רעיונות

בכיוון של בילוי זוגי כלשהו+ בילוי נוסף עם הילדים.

מתנות?

תודה

אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
הסרטון הזה טוב יותר בלי ספויילרים.
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSeven

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

??חתול זמני

אין בזה משהו אסור מבחינה הלכתית

גם מבחינה רגשית לא רואה את הבעיה בזה

איני יכול לדמיין לעצמי מצב שבו משהו כזה היה מפריע לי (או לכל מי שאני מכיר) לכן איני רואה מה יש לעדכן כאן

וחתונה אינה סיבה לחתוך את כל קשרייך החברתיים, בחורך היקר אינו תמנון עם יכולת למלא את כל עולמך וצרכייך הרגשיים (ואני מניח שגם הוא אינו רוצה בכך)

לא רואה שום בעיה, חוץ מעצם השאלה.רקלתשוהנאחרונה

למה שתחשבי שזה יהיה בעיה?...

המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

אולי יעניין אותך