הגענו. ירדנו למועדון. גיליתי ששכחתי את הסוודר בבית. קר לי ממש. מחכים למפתח. הקומו שלהן מגיעה. היא פותחת. נכנסים. מתארגנים. שבת. קבלת שבת סניפית. מפזרים את החניכות. עולים לסעודה. היה מצחיק רצח. צוות גזור. עונג שבת. היה ממש מצחיק. מנסים לאפס את כולן לשינה. לא עובד. הן משתוללות. מאוד. האור נכבה. כולן מתחילות מסיבותץ אני עייפה ורוצה לישון. נמאס לצוות, והלכנו לישון. בבוקר גלינו שהן הלכו לישון ב3. מטומטמות. הן העירו אותנו בבוקר ב7. למה למה למה. אני חוזרת לישון. אני עייפה אחרי שהתעוררתי מלא פעמים בלילה. קמים ברבע ל10. מפזרים את החניכות מתישהו. עולים לסעודה. היה מצחיק ממש. תפסיקו לדבר על שבבניקים זה לא מגניב. לדבר על פה עם @V.I.P שלא מתתייגת לי ולשקר שזה שבבניקים זה משעשע מאוד. הלכתי ללמוד איתה למתכונת. היא נרדמת.למדתי עוד טיפה ונרדמתי גם. קמתי. יורדים למועדון. התארגנתי. סניף. מפדר. פעולה מצחיקה. הטמפה טמפה. היא אומרת לי לעשות פיצית. אני צוחקת. מחקנו עלזה ביחד. סדש. היא צועקת עליה. היא יוצאת. הלכתי אליה לדבר איתה. היא התחילה לבכות. חיבקתי אותה. נכנסתי איתה והיא הייתה איתי. הבדלה. ארגון. חניכות מעצבנות. שיבינו שאם אומרים לא לצאת אז לא יוצאים. ההסעה מאחרת. יוצאים ב8 וחצי. בית.
פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
גאד. היה מתיש וכיף.שעות של אמת.
ווהו! תייג בסוף.V.I.P
בעיה רצינית שככה זה כאב![]()
ישתבח מתוקתי. ישתבח.שעות של אמת.
המ. נכון. רק אנ ישונאת לצעוק על חניכות.
למדתי בשבת! ואז נרדמתי עם החומר!
הו, בהחלט.
הכי קולי
חחח..לילה אפלאחרונה
..זית שמן ודבש
הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.
וינטר איז קמינגזית שמן ודבש
..זית שמן ודבש
ילדים יכולים להיות אכזריים
..זית שמן ודבש
מה אני צריך את כל השריטות האלה?
איפה את @ענבל
ממש פה, איזה שריטות?ענבל
..זית שמן ודבשאחרונה
פורום שריטות ליליות.
אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.