כנראה שהמגורשים לא מתים לחזור לגוש...אנונימי (פותח)
ביום ראשון י"ח ניסן ג' דחוה"מ פסח, במקום הצעדה המתוכננת, באתר הקראוויולת בניצן יתקיימו סיורים, סרטים, משחקים וכו' לילדים ולכל המשפחה- נראה לי שהם קצת הגזימו, במקום לנסות לחזור הביתה הם בוחרים להשתקע בניצן -כפי המודעות: "הלב החי של גוש קטיף"...
בלי להוציא שם רע.אוסנת
הם פשוט לא חושבים שזאת הדרך.
בשביל לפסול דרך אחת -otk100
חיבים! לתת דרך חלופית...
אמת.מ.מ.י.ר

והדרך החילופית היא - להגיע למצב שבו עמ"י (לכהפ"ח רוב עמ"י) יפנים שגוש קטיף היא אך ורק שלנו, שאסור לוותר על שום ס"מ מא"י, וירצה מעצמו ללכת לגוש קטיף.

עבודה יותר קשה, אבל כזו שלא מטפלת בסימפטומים (א"י, חילול שבת ופריצות הם סימפטומים של מחלה רוחנית עמוקה שיש לעמ"י), אלא בשורש וממילא מרפאת את כל הסימפטומים.

(אם אתה באמת רוצה להרחיב עוד ולהבין יותר את השיטה - ראה לאמונת עתנו, ח"ג, 'זכרו ראשונות', עמ' רמג והלאה).

ואתה באמת מאמין שתצליח ככה ???otk100

אם כן אז סבבה אבל מניסיוני בצפון השומרון זה התחילה מעליה המונית(חנוכה) ואז שהות של 48 שעות(ניסן) אחרי זה עליה ענקית(יום העצמאות) ואז עליה גדולה ושהות רצפוה עד היום !

אין סיבה שבגוש קטיף זה לא יצליח.  ואם זה קצת יותר קשה מחומש אז אולי יהיה קצת יותר צעדות עד שיגיעו לשהות רצופה ובניה !

ההבדל בגוש קטיף הוא...gross
ששם יש ערבים שיורים, ומניחים כל שבוע מטענים וכד'... אני בטוח שהם יקבלו אותך בשמחה!!
ארץ ישראל הוא לא סימפטום!רכס רמת מגרון
בע"ה

לשום דבר, בשום מצב.

"ארץ ישראל איננה דבר חיצוני, קניין חיצוני לאומה, רק בתור אמצעי למטרה..." [אורות א' א' {לא יצא לך פעם לחשוב למה אורות ארץ ישראל היא זו שנבחרה לפתוח את תמצית משנתו הרוחנית של הרב קוק? ולא נגיד, אורות ישראל?}]

בֹּא נעשה דבר כזה- אני אשמח לדון על הענין הזה איתך[מצידי, אפילו במגרש התורני-הר-המורניקי שלך], אבל קודם תקרא [באמת, לא ברפרוף] את זה:

http://www.shalhevet.org.il/shiurContent.asp?shiurNo=1

בציפיית הישועה.

אממ..זה נראלי קצת לא שייך להגיד את זה..בת-אליי
אנשים מתים לחזור לגוש!!!! ממש!!!! אבל לא כולם חושבים שזה הזמן והדרך..(לצערי..) אנחנו ממש מנסים להכניס להם את זה ולאט לאט אנשים מתפקחים ב"ה..
אוף.אוהלי

אומנם רק עברתי על הדברים ברפרוף,אבל חסר לי פה משהו,ולא קטן.

אם כבר מדברים על סדר הגאולה,אז גם אם זה לא מעשי,"קיצוני" ובאופן כללי לא משהו,למה לא אומר את הכל?

כזכור לי ביהושוע קודם כבשו את הארץ ורק אז התנחלו בארץ,המליכו מלך ובנו את בית המקדש.

החלק המרכזי של הכיבוש לא היה התנחלויות,כי אז לא היה צריך עוד 7 שנים לחלוקת הארץ לשבטים ולהתנחלות,נכון?יופי.

אי אפשר כרגע לגרש מפה את האנשים שלא שייכים לארץ בצורה המונית,וזה אפילו לא חוקי להשתמש במונחים תנכיים-פשוטים לגבי העניין,אבל למה לא להזכיר את זה ולו במשפט קצר,רק כדי שנזכור את כל החובות והזכויות שלנו?

רק להתנחל "ולתפוס שטחים"בארץ לא יספיקו,הרי כבר הוזהרנו שהגויים שנשאיר בארץ יצררו אותנו על אדמתנו.לא רק במקומות שהם יושבים בהם,אלא גם במקומות שעוד נשארו לנו לפליטה.(אם זה ממש חשוב,אז בלי נדר אביא את הפסוקים,אבל בעצלנותי אין לי כח להביא תנ"ך ולא זוכרת את הציטוט המדוייק.)

לא נורא,גם לזה עוד נגיע.רק שלא יהיה מאוחר מדי.

הם גירשו את עצמם אז ברור שהם לא רוצים לחזור.אנונימי (פותח)
יואו, מה השטויות האלה??דינה ברזילי

מה גירשו את עצמם?! מי גירש את עצמו?!

הלווו...תרגע!!!בת-אליי
אני בת...דינה ברזילי
אבל באמת, מרגיז שאנשים מדברים כ"כ לא לעניין... סורי אם הייתי בוטה מידי...
אתם אנשים קטנים ועצובים...דינמית

בגלל שאדם החליט לא לצעוד שוב ולראות את הבית שנהרס לו עם הילדים הקטנים שלו ובמקום מנסה לשמח את הילדים בסרטים ומשחקים זה אומר שלא כואב לו??

זה אומר שהוא לא מת לחזור לבית שהיה לו פעם???

למה ישר לשפוט את האנשים? אני בטוחה שכל מי שכתב כאן נגדם לא שאל אותם למה הם לא באים.

זה לא מדויק שהם לא רוצים חזור.א"ר יצהר

באופן כללי היתה התלהבות על כל הנושא בציבור המגורשים, רק מה?

יש אנשים שלא ממש מעונינים בתקומת האנשים האלו,נוח להם שהם-המגורשים ישארו תלויים לגמרי בחסדיהם.

לכן הם ארגנו את האירוע הזה על הצעדה, אחרי הפרסום על הצעדה.

הם לא רוצים שהמגורשים ישתקמו! טוב להם בייאוש ובשכול של המגורשים.

מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון.

נבנה את היכל ה' יבנה המקדש!

מקשור לאנשים עצובים?קראתיך
אין אסיר מתיר עצמו מבית האסורים.אוהלי

אנשי גוש קטיף אנשים טובים וישרים,וכבר לא משנה מחלוקות העבר.זה סתם לא יעיל.

כרגע המצב הוא שהרבה מאנשי הגוש שבורים ומנסים רק לאחות משפחות ולקום מהבור ללא תחתית ששרון הרשע חפר להם.

עזבו אותם בשקט ותנו להם לקום בקצב שלהם.מי שרוצה לבוא-יקבל חיבוק חם,ומי שלא-מכל סיבה שתהיה,תכבדו אותו ותשתקו. כל עוד לא מפריעים לנו-מה אנחנו מתלוננים.אם אנחנו צודקים בדרכנו,גם אם יהיו שיצטרפו אלינו רק כששנצח,זה לא אמור להפריע לנו להתחיל,נכון?

בואו נתמקד במטרה ולא בהאשמות.

בהצלחה וישר כח גדול לכל העוסקים במלאכה!

רגע רגע רגע...עם ישראל חי

אתם אוהבים ומתחברים לדרך שלכם? בטוחים שזה הדרך הכי טובה לכם?- אשריכם!

לא כלם חושבים אותו דבר ופועלים באותו דרך חיים. האמת היא אחת וברורה אך הדרך פתוחה לאפשרויות שונים. קורה המון שמתחברים לדרך מסויימת ומתקבעים. מי אתה שתגיד לרב גדול שדרכו לא נכונה?! אמנם אתה לא מסכים איתו ובחיים לא תשאל אותו שאלת רב. רק בשביל זה קיים גיוון גדול של רבנים וכל אחד ילך לפי הרב שאליו מרגיש חיבור ודרך שמתאימה לו.

אז אתה והחבר'ה שלך מאמינים שהדרך לחזור לגוש הוא רק העליה וההתמדה. אך תתפלא- לא לכלם קוראים משה ולא כלם חושבים כמו משה. אז מה רע? התפקיד שלהם בחזרה שונה ומותר לך לא להסכים!

דרך אגב, אם כל עמ"י היה פועל וחושב אותו דבר, עמ"י היה נורא משעמם וזה היופי והשלמות- שכלם פועלים מאותה נקודה אמיתית אך בצורה שונה.

אז טוב לך? מצויין! וטוב לאחר? גם מצויין! צריך ללמוד לשמוע ואפילו גם לקבל מאנשים שחושבים אחרת. לא יזיק לאף אחד להקשיב לדעות אחרות. (כמובן להפנים רק דברים מתאימים)

אפרופו- לא התכוונתי אלייך..וא"ר יצהר-בת-אליי
זה ממש לא נכון!! אנשים פשוט מיואשים כבר! זה לא אומר שהם רוצים להיות המגורשים המסכנים...זה ממש מעצבן אותי שזה מה שחושבים ואומרים עלינו!! כי זה ממש לא נכון!
עצובים שמתעסקים רק בעצמםדינמית
מישו עשה איבחון צרכים וראה שמה שהמגורשים צריכים זה לצעוד שוב? אני לא מאמינה.
מה שיותר מוזר זה שחלק פה לא קולטים שאם מפרסמים צעדה רוב הסיכויים שהמשטרה תחכה ליד המחסומים. ככה שבאמת, חוץ מאקשן, לא השגתם כלום. אתם מצפים שאדם שאיבד משהו כ''כ חשוב יצתרף לדבר שנועד מההתחלה להיכשל?
אתה מהמגורשים?saritush

יש לך מושג איך הם מרגישים?

הם נלחמו על הבית שלהם ולא יצא להם מזה כלום!!!!!

אין להם שום דבר לעשות יותר לבד, רק בעזרת המדינה הם יכולים לחזור לגוש....

הם פשוט צריכים לזכור

שכחי מזה שהמדינה תחזיר אותנו...המדינה בחיים לאבת-אליי
תחזיר אותנו..כשנחזור בעז"ה זה בטוח יהיה בלי העזרה שלה אלא רק ע"י אנשים צדיקים בעמ"י..
עם כל הצער אין ברירה אלא להמתין שהמדינה תחזיראותנואנונימי (פותח)

אי אפשר לקיים יישוב של קבע (בהיקף גדול) בלי תשתיות- והמדינה היא זו שאחראית על אספקת התשתיות. הקריאה של הרב כהנא להקים את "מדינת יהודה" היא לא פרקטית בעתיד הנראה לעין, והרבה יותר קל (וגם עדיף, לדעתי- כדי לא לפלג את עמ"י) לעזור לתושבי המדינה להתפכח מהלוקשיין של "תהליך השלום" כמה שיותר מהר. אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן- עם הזמן יותר ויותר אנשים מתעוררים למציאות.

למה "האירוע" בניצן סותר את הצעדה לגוש?אנונימי (פותח)
אני לא חושב שאותו סוג של אנשים שיגיע לניצן היה מגיע לצעדה. כל דבר שמוסיף מודעות לגוש גם אם לא מודעות מעשית זה יותר טוב.
הוא אשר אמרתי.אוסנת
מסכיםמתנחלוס
להיפך אנשים שיגיעו לניצן יכולים להמשיך משם לצעדה...
יבנה המקדש..ואפרופו בואנה תרגעו ומהר!!אתם חצופים!!יקירה
בואנה אני מגוש רטיף..ואתם לא יודעים מה הקגשה של אנשים משם אין לכם זכות דיבוור..ומי אמר שאנשים לא רוצים לחזוור אנישם מאווד רוצים..אולי יש כאלה שלא מאימנים וזה וגם אני לא כ"כ מאימנה בזה...ואני לא שמה עלכם ואין לי בעיה להגיד את זה!!!ולאף אחד!!אין פה זחוט דייבוור!!!
נקמה יפה...ואל תגדי שטיות..את לא יודעת כלום!!שקטיקירה
בתאליי מה את מתיחסית עלהם..בכלל מפגרים כולם פה..יקירה
נשמה..אני מסכימה איתך אבל אפשר להגיב גם בלי כינוייבת-אליי
ם..
אני בגישת רבנו הקדוש!דינה ברזילי

רבנו- צריך מידי פעם לומר כאן את הדברים שאמרת, כי יש כאן חבר'ה שלא מוכנים שמישהו כאן יעיז לצייץ מילה נגד הדעה שלהם.

עוד משהו: היה גירוש- עובדה. פתרונות- יש הרבה, וכל הפועל- אשריו, ה' ימלא שכרו.

חבר'ה- תתחילו לכבד את דרכיו של האחר, גם אם הן לא הדרכים והגישות שלכם!

אנשים בחרו להקים אירוע דווקא ביום הצעדה? סוו?? הם לא חושבים שהצעדה זה הפיתרון המועיל, וכל אחד מפעיל את השיקולים שלו האם ללכת לאירוע או לצעדה! כ"כ פשוט! הדברים לא סותרים את עצמם!

שבת שלום!

לדיעת הקוראים- רעיון הצעדה הוצע ע"י..גלוק17

לק"י.

בנות נוער מהמגורשים..

אז יש כאלו.. ויש כאלו...
בדיוק כמו שלא כל אלו שהיו נגד הגירוש יבואו לצעדה הזאת..
צריך נחשונים לכל דבר.. אני בטוחה שיש לנו את הגב לזה.

לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

לא התכוונתי לפגוע ח"ו במגורשים!

רציתי רק קצת להבהיר את הנקודה הזאת.

וכן, אתם צודקים, לכל אחד יש את הדרך שלו.

סליחה למי שנפגע מזה!

לא צריך להבהיר כאן שום דבר..בת-אליי
מה את רוצה..מה לא עם כנוי לא הבנתי...בתאליי..יקירה

יבנה המקדש!לא נפגנו אבל אין לכם זחוט דיבור לדעתי..יקירה
האמת? גם אתם לא מעניינים אותי.רכס רמת מגרון
בע"ה

את, המשפחה שלך, הקהילה שלך והגוש שלך לא מעניינים אותי. לא אכפת לי כמה סבלתם, כמה משפחות התפרקו, כמה תסביכים נפשיים התגלו וכמה אבטלה, עוני או מרירות יש אצלכם.
בעיקרון, אנחנו צועדים לגוש קטיף הרבה לפני שהיה שם גוש קטיף בכלל. אנחנו צועדים לשם מתוקף היותה ארץ ישראל, ולא כדי "לתקן טעויות" שעשתה הממשלה, או בשביל "להחזיר את הביטחון" ליישובי הנגב.

בסדר, כן אכפת לי מהכאב שלכם ומהצרות שלכם, ואפעל ככל שביכולתי ע"מ שסבלכם יגיע לקיצו, וע"מ שאחרים לא יפלו כמוכם. כואב לי על כל החורבנות הגשמיים והרוחניים שחרבו בעקבות ההתנתקות. כואב לי על הבתים, היישובים, בתי הכנסת, הישיבות, המשפחות, הקהילות והנפשות הפרטיות שחרבו- אבל יש דרך לשקמם, והדרך הזו עוברת בהכרח דרך ארץ ישראל.

אנחנו צועדים לגוש קטיף כחלק ממהלך של עם שלם לאורך נצחיות הדורות, אנחנו צועדים לגוש קטיף ע"מ ליישב ולרשת את כל הארץ ולא בגלל שלך או למשפחתך כואב [למרות שרפואתכם טמונה בשיבה זו.].

ולכן, כאן בענין הזה דעתי לא שווה פחות מדעתך, ומעשיי משמעותיים לא פחות. יחד, נוכל להוביל מהלך של שיבה ותקומה- אבל מתוך התאחדות ושותפות. זה נחמד שגרת בגוש, אבל שלבי ידיים כעת עם מי שרוצה לפעול איתך, למענךך ולמען הכלל, ותתפלאי לשמוע- לפעמים גם למי שההורים לא התגרשו בעקבות הפינוי יש מה לומר בנידון.

[הלוואי שלא נפגעת. ממש לא זו היתה הכוונה.]

בציפיית הישועה.

מעניין.אבל פחותקטיף שנית
גם את לא מענינית אותי ממש לא!!יקירהאחרונה
ועל תשחקי אותה..סבבה1!!!!!את בחיים לא תביני אנשים צהגוש ולדעתי אין לה זחוט דיבוור!!אז אני בכלל לא רוצה..לתור איתך דיון!כי את חצופה בכלל שאת מדברת!!!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה