אני שמה לב שבחודשים האחרונים, אני מרגישה שכל בחור שמציעים לי ואין לו רקע/עיסוק אקדמאי זה ממש גורם לי לתחושה של "יותר", של "הוא ואני לא באותה רמה" חוסר הערצה והתפשרות.
אני לא יודעת ממש מאיפה זה נובע, אבל תמיד הסברתי את זה בזה שזה מראה על שייכות מסגרתית, יציבות ורמה אינטלקטואלית מסויימת שאלו דברים שאני מחפשת בבחור. למרות שעכשיו ברור לי שזה לא רק התכונות כמו ההרגשה של אנחנו בשלב דומה בחיים, ואני מעריצה אותו על המקום שהוא הגיע אליו וזה נותן לי תחושת ביטחון לידו.
פתאום העניין של החכמה וההשכלה נהיה לי כל כך כל כך חשוב ברמה שאני לא מרגישה שאני יכולה להעריץ או להימשך למישהו שהוא לא כזה.
אבל מצד שני, השכל מבקש לתת צאנס לבחורים, ואני עושה את זה, אבל פשוט מרגישה רע על זה שאני מכריחה את עצמי לצאת עם מישהו שהרגש שלי אליו תקוע ב0 בגלל הדבר הזה.
אני יודעת שזה לא היה ככה תמיד, יצאתי במשך תקופה לא קצרה עם מישהו "שכונה" כזה, לימודים הכי לא בראש שלו. ואף פעם לא ידעתי להניח את האצבע מה בדיוק היה חסר שם. עד שנפגשתי אחריו עם בחור "אקדמאי", מישהו שהיה בו שילוב מנצח של חכמה, עומק וקלילות שפשוט הרגשתי איתו קליק מיידי. וזהו. הבנתי שעל זה אני לא מתפשרת.
העניין הוא שאני גם שמה לב שלא כיף לי לצאת עם מישהו אקדמאי מהתחום שלי כי זה נהיה כבר יותר משעמם ופחות מעניין בהמשך. (וזה פחות או יותר סגנון ההצעות.. )
וגם לא כיף לצאת עם מישהו שהוא מדי "לפי הספר" וחסר בו קלילות ושחרור.
כל זה נותן לי תחושה של "בררנית", שאני מתחילה לחשוב האם אני צריכה לעצור את עצמי ולבצע איזשהו חשב מסלול מחדש, או אולי לתת צאנס לכמה פגישות נוספות כדי להכיר את הבחור ואולי זה כבר יהיה לי פחות אכפת.
קיצור מבולבלת ):