מבולבל צריך קצת עזרהאנאערף
אהלן אהלן..
אז ככה,למדתי מספר שנים בישיבה גבוהה ועוד מס חודשים אני עומד להשתחרר,ורוצה להתחיל לצאת,אממה..
אני בחור כלאיים,אני נחשב בחברה כדוס וגם הייתי כזה,אבל זה מזמן לא שם,משום בחינה..תרבותית דתית וכ'ו..
אני מחובר מאוד ללימוד תורה ולחברה הדתית ולא עובר על איסורים יותר מהממוצע(כי אם אני יגיד שאני לא עובר על שום איסור,זה לא ישמע טוב,ואולי גם לא נכון..)אבל בשמירת מצוות "עשה" אני ממש לא שם..לא באופן גורף אלא בתקופות..(יש תקופות שמתפלל הכל,מברך וכו ולאחריהן תקופות ששום דבר באופן גורף)
אתם יכולים לחלוק על אם אני ירא שמים או לא,לא זו הנקודה(לשיטתי אני מאוד שואף לשם.בדרכי שלי)
העבודה הרוחנית שלי מורכבת מלימוד תורה(אמונה,חסידות)וחכמות ושיטות חוליות,טוב לי ככה ואני רואה את עצמי ממשיך ככה הרבה שנים..
אבל אין לי עם מי לצאת...בחורות דוסיות לא ירצו אותי כנראה ויברחו מהר מאוד,וכאלו שפחות כלומר קלילות כאלו,מערביות מדי לטעמי..ואני פחות מתחבר..עד אנה אני בא?
צריך להיות סגור על עצמך וכיווןאופקומאניש
מאד יכול להיות שאתה בכלל לא בכיוון של מה שאכתוב, בגלל שאתה סגור על עצמך, אבל...
התיאור שהבאת על עצמך הוא תיאור כמעט מדוייק שלי עצמי לקראת השחרור. (תוסיף אולי גם כעס על העולם בשל פוסט טראומה).
אם אתה בעניין כן לחזור למה שהיית (בקצב ובזמן שלך, בהכרח! לא לחזור ללמוד בישיבה פול טיים...) הייתי ממליץ ללכת לגור ביישוב נווה ולהיות בתכנית בית מדרש בוגרי-צבא של עצמונה. ניתן לשלב עבודה מועדפת עם בית מדרש.
היישוב נווה הוא ישוב תורני פלוס כך שזה מהווה הפך גמור לחברה הצבאית ומביא לאיזון מבחינה הזו.
אין קשר לצבאאנאערף
הייתי ככה גם בישיבה וקצת לפניה
איזון עצמיאופקומאניש
הפתרון הוא להגיע לאיזון עצמי. בלי זה, קשה להכנס לקשר בשל התנודות הנפשיות והנטיות המשתנות מעת לעת.
למרות שלפעמים ניתן גם למצוא מישהו תואם שגם הוא בתנודות שכאלה, ויכול להכיל את השינויים
אז למה הלכת לישיבה גבוהה?סודית
אם אתה מחפש מסגרת שתשמור אותך תזכור לשתף את אשתך לעתיד במה שכתבת כאן..
כל פעם מחדש אני מגלה בחיים ש..הילושש

בדרך שבה רוצה האדם...מוליכין אותו.. 

מכירה בחור, שקצת הזכיר לי את מה שכתבת על עצמך.. בזמנו ממש תהיתי מי תתאים לו כי הרי הוא לא פה ולא שם.. 

באיזשהו שלב גם הוא הבין את זה.. ו.. לא שאני ממליצה לך על הדרך הזו, אבל הוא פשוט הפסיק לחפש, (וגם כי הוא קצת עבר לעולם החילוני..בזה לא משווה ח"ו ל"ע) הוא הבין שכל הבחורות שמציעים לו בשידוכים, גם אם הכי מודרניות זה פשוט לא שם.. 

ואז הוא הכיר מישהי בדיוק בדיוק בדיוק לטעמו. בדיוק מה שהוא חיפש. 

אז הנקודה היא, שהרצון שלו והשאיפה התגשמו. אני מאמינה שלרוב האנשים זה קורה. השאלה היא לאן אנחנו שואפים. 

הייתי ממליצה יותר לגבש את עצמך, בשביל עצמך, לא בשביל אף אחד ושום דבר. אלא אם כן אתה לא מרגיש צורך בכך. ובעזרת ה' תבוא האחת שמתאימה רק לך. 

בהצלחה רבה,

ומקווה שלא פגעתי או משהו עם ההשוואה, פשוט הזכיר לי.. 

תהיה שלם עם עצמךים...

ותמצא את זו שמתאימה לך

גם אצל בנות יש הרבה תחומים אפורים ולא הכל שחור או לבן

כל מילה054
נשמע שאתה מחפש מישהי לייטית מבחוץהייזל
ומחוברת ודוסית מבפנים.
יש מספיק כאלו. רק צריך להסתובב במקומות הנכונים. (ולהתחיל איתן...)
יציבותmatan

לבנות יציבות בחיים.
הבעיה המרכזית שאתה מתאר היא חוסר יציבות. תקופה באה תקופה הולכת. רגל פה רגל שם.
אישה מחפשת יציבות בחיים עם בן זוג. זה נכון שגם עם הקשר והנישואים וה"עול" מגיעה היציבות ובגלל זה "טוב לגבר כי ישא על בנעוריו", זה בונה את היציבות הנצרכת לחיים, אבל צריך להתחיל מאיפשהו.
אם זה עניין של קושי - קושי זה דבר אחד. 
אם זה עניין של חוסר הכרה בערך הדברים - זה דבר אחר. 

אתה צודק, בחורות דוסיות רוצות יותר מהמקום שאתה נמצא בו ובחורות פחות דוסיות לא מתאימות למקום שלך כשאתה "למעלה".
אתה פשוט צריך לבחור איפה אתה נמצא ואולי למצוא מישהי שמוכנה להאמין בך שתחזיק את עצמך למעלה בסוף.

יש פה משהו מפעםאנאערף
מישי העלת את זה פעם בפורום,זה מתאר פחות או יותר את אותו המצב שלי אם זה מברר יותר את העניין;
טוב,הציעו לי מישהו ממש חמוד,כבר נפגשנו 3 פעמים והוא באמת חמוד!! רק שגם כשהציע וגם עכשיו אני לא ממש, או ממש לא מצליחה להבין מי זה הבן אדם,מה ההשקפה שלו, לאן הוא שייך...הוא בחור מורכב בקיצור וגם מאוד עמוק,אבל מאוד מפריע לי שאני לא מבינה אותו בקטע ההשקפתי דתי הוא כאילו אמוני מאוד אבל מחובר לתרבות הכללית,ומה שבעיקר מציק לי זה היחס שלו להלכה,הוא רואה אותה בגדר המלצה,כאילו לא בקטע של היסורים יותר בקטע האקטיבי,מתפלל מתי שמתחבר לו לא תמיד מברך...כאלה...עכשיו אני לאידעת מה לחשוב או איך להתייחס כי מצד אחד הוא מאוד לייט לפי מה שהוא מספר אבל מצד שני בהשקפה הוא מאוד עמוק ממש לא לייט,וגם כשהציע לי אותו אמרו לי שמדובר בדוס כזה,זה היה מפריע לכם? מאמינים שיש פוטנציאל להקים איתו בית?
וואווצריכה להגיב
יש לי מישהי שממש מחפשת מישהו כזה!
צריך לבדוק מה הגורםוהוא ישמיענו

מה הסיבה שאינך מתפלל או מברך? משהו מפריע לך/ סתם (במילים אחרות: חיסרון בהפנמת חשיבות התפילה)/ משהו אחר?

יש ספרים שמאוד עוזרים להתחבר לתפילה (כשאתה מבין את המילים של התפילה אתה פשוט נמשך אחריה. מניסיון- זה העלה לי את התפילה ברמות. תתפלא אבל יש ספרים מעולים על התפילה. מה שצריך זה רק לקרוא אותם בתשומת לב).

לפעמים משהו קטן באמונה יכול להפריע להתחבר לתפילה, ועד שלא עולים עליו הבעיה לא תיפתר.

אז נקודת המפתח היא: מודעות עצמית.

השאלה היא: האם אתה רוצה לשנות את זה או לא?

תדע לך שאנשים לפני שהם מחליטים להיפגש הם עושים עבודת עומק (בעיקר מודעות עצמית), ז"א הם לא משנים את עצמם- הם מתקנים את עצמם. כלומר שאינך צריך לעזוב את הכשרונות ושמחת החיים וכו'- להיפך, זה עוזר לך להיות אדם יותר שלם, שמח ומלא בחיות.

הרעיון הוא שכשאדם בונה בית הוא צריך לחשוב על דבר אחד: אני בונה בית בעם ישראל, אני רוצה שהוא יהיה קדוש וטהור מלא שמחה וחן; אני רוצה שהבית הפרטי שלי יהיה חלק מבנין האומה. לכן אעשה את ה-כ-ל בשבילי, בשביל אשתי לעתיד, בשביל הילדים שיהיו לי והכי חשוב- בשביל עם ישראל. יש כאן הזדמנות נפלאה ודי נדירה לתקן את המידות. אסור להחמיץ אותה.

סליחה על האריכות, אבל לעניות דעתי הנושא הוא חשוב מאוד.

כמו שכתבת- יהודי ירא שמים זה יהודי ששואף להידבק בה' (גם אם בפועל זה קשה ולא הולך). אז אשריך! חיוך גדול

לא מבין אותך... בהגדרות שלי אתה דוסהדוכס מירוסלב

ונראה לי שבחורה דוסית שתוותר עליך תפסיד.

לכולם יש עליות וירידות, והרבה מזה נובע מכל מיני עניינים שפתירים מאוד, במיוחד כשיש שמחה של זוגיות...

אתה רואה את עצמך, בהווה - קרי לפני חתונה, עובד על זה? אם כן, למה לא לחפש בחורה ברמה נכונה?

מה זה שיטות חוליות?

כנראהע מ
מלשון חול. חכמות חול, לא קודש.
הבנתי את זה, השאלה מה זה חכמת חול שחיים לפיה?הדוכס מירוסלב

יש כאלה שזה באמת חול, וזה לא אידאלי אבל זה לא נורא.

ויש כאלה שזה לא חול ואנשים חושבים שזה חול...

השאלה היא באיזה כיוון אתה..חיהל'ה
יש מצב כזה שבו שתי מכוניות נוסעות על אותו הכביש, באותה המהירות - אבל לשני כיוונים שונים..
אתה מתאר מצב שבו אתה נתפש בעיני החברה ביותר דוס ממה שאתה שופט את עצמך כרגע - מצד אחד.
ומיד שני - אתה בעצמך לא רוצה בחורות ''מערביות מידי''..
אני חושבת שמה שאתה מתאר הוא בעצם מצב של דיסוננס - בין הדעות והתפישה שלך לגבי איך *צריך* להיות, לבין איך אתה בפועל.
השאלה היא - מה *אתה* *רוצה*..
האם אתה שואף להיות כמו מה שאתה מייצג בעיני אחרים, או כמי המצב העכשווי שלך?
יכול להיות שנחלשת כרגע בקיום מצוות.. אבל הדעות שלך והרצון שלך לא השתנה. - אז יש לך הזדמנות לקחת את עצמך בידיים ולעבוד על זה - ולחפש בחורה בהתאם לדרישות שלך בהקמת בית יהודי.
ויכול להיות גם שתעדיף לשנות גם את התדמית שלך - ולהפוך את המצב הזמני הזה למצב קבוע - ואז תצטרך לחפש בחורה בהתאם.
ובכן, במצב כזה - במקום לשאול איזה בחורה לחפש -
כדאי שתשאל את עצמך קודם - מי אתה?

לכולנו יש עליות וירידות.
השאלה היא - לאיזה כיוון אתה באמת רוצה לנסוע?
בהצלחה..
^^ תשובה יפה ומדוייקתחיפושית~אחרונה
בירור בצניעותחצלה

היי אשמח ממש לשמוע מנסיונכם מה הייתם עושים.

ביררתי הצעה ממש מעולה, נשמע שבחורה תורנית מבית תורני, החברה בטלפון אמרה לי כן היא דוסה, צנועה וכו וכו.

אני מגיע לדייט וקולט שהיא עם שרוול מעל המרפק, לא קצר קיצוני אבל מעל. לא שופט ולא שום דבר, מדבר רק מהנקודה שלי.

חשוב לי שאישתי תהיה צנועה עפ ההלכה, בזה אני בטוח. ואני לא יודע כל כך מה לעשות עם המצב עכשיו. לדבר איתה על זה ולהגיד שזה מפריע לי ? נראלי יכול לפגוע בה.לפסול על זה בלי להבין מה עומד מאחורי זה? נראלי חבל.

מה אתם הייתם עושים?

בנות - זה בסדר שידברו איתכן על זה? ואם כן, איך?

רק אציין שהכל נעשה כי ככה מקובל בחברה4ne1

אנשים מתחתנים לפי סטנדרטים של החברה. קונים בית, נרשמים ללימודים הכל לפי מתווה של החברה

אישית, אני מעדיף קסם אישי על יופי.בנות רבות עלי

יש בנות שהן לא יפות, הן פשוט לא. אבל מהדרך שהן מתבטאות, וזה כולל את כל הדרכים האפשרויות (כן, התנא שנה דרך, מצחיק) במיוחד אלו שבטוחות בעצמן. או שאני בכלל מנסה להגדיר משהו שאני נמשך אליו ספציפית ולא יודע להגדיר אותו זו גם אפשרות. אולי, נראות צעירות לגילן אבל מתנהגות כבוגרות? אולי. למעשה אני די נוטה לחשוב שזה אכן זה.

נתקלתי במישהי כזו אתמול והיא עדין תקועה לי במחשבה וזה מוזר. אז בקיצור אם היית אתמול בפתח תקווה בהיפר מור תכתבי לי. סתם.

יפה. התבגרת, החכמת,למדת להסתכל לעומק ולא בחיצוניתפ.א.

ואי לגמרי אחי.בנות רבות עלי

עכשיו מה הקטע?בנות רבות עלי

עכשיו הגעתי לבית אז אני יותר מיושב. שניה רגע עוצר כי נשרף לי האוכל.

אוקי שומעים? אז בקיצור, עכשיו אני פתאום קולט את הפספוס. היא היתה עם האח שלה (בנינו זה הבן שלה אבל אני מעדיף לחשוב שהיא לא נשואה)

קיצר זרקה לו פירגונים בקול .. "מלך מלך!" אני סתם הסתובבתי. נראה לי היא חצי התפדחה למרות שהיא לא מהמתפדחות. אולי מהמפדחות זה כן. בקיצור....

מה רציתי להגיד, חשבו על הסיטואציה שאני מסתובב ואומר לה "יותר ממני?..." מה לדעתכם היתה התגובה שלה? אני אומר הייתה מבקשת את המספר לא שאני משוויץ עכשיו או משהו.

סתם טוב אני רואה שאני שוב מדרדר לכן נעצור כאן. יש למישהו משהו להוסיף?

אתם אומריםבנות רבות עליאחרונה

זה בסדר אתה גם ככה מדבר לעצמך אין מה להוסיף . אוקי... הבנתי.

אני הולך.

🤣🤣🤣

רווקות אם יכולתן לקבל דבר אחד בתקופה הזאת מה היה?ראומה1

בתקופת חיפוש הזוגיות.

קריזה לא?בנות רבות עלי

פניתי לרווקותראומה1

אהה חח... כן... סליחה. לא התכוונתי להפריע. כמובן.בנות רבות עליאחרונה

אז מתחילים איתך, תרגישי בנוח?אחיקר

סתם מעניין אותי, בנות דוסות רוצות שיתחילו איתם? ברור שכל סיטואציה והמקרה שלה, אבל אשמח להתייחסות אם ליגיטימי ואיך?

באוטובוס? ברחוב? או באיזה שיעור מעניין? בהלל של הרב שמואל אליהו? או בשמחת בית השואבה במרכז? או סתם כששניכם רכזים באיזה תנועת נוער?

וישיר? או שמעדיפות שחבר יפנה לשאול אם רלוונטי בכלל? וישר זורמים או שעדיין ליגיטמי לבקש לברר? גם מצידו?

ואתן חשבתן על זה? רציתן פעם להתחיל אבל היה פשוט מוזר מידי? זה אמור להיות מרתיע?

תודה מראש

הדוגמאות שנתת הן של ציבור קווניקי- מרכזניקיחושבת בקופסא

בציבור הזה אני חושבת שזה יהיה פחות מקובל ויתקבל פחות טוב אצל בנות שזה הסגנון שלהן.

בציבורים כאלו כנראה יעדיפו לשלוח התעניינות דרך צד שלישי.

אם היית מדבר על שמחת בית השואבה במחניים, זה כנראה היה הרבה יותר מקובל ולגיטימי (שמעתי, שיש בנים ממחניים שקובעים חברותא עם בנות ממגדל עוז, ואז בטח העניינים יכולים להתגלגל, למרות שזו לא המטרה המוצהרת...)

מעניין אם קיימות גם בנות מחוץ למקומות האלוכְּקֶדֶם

רציתיהפי

התביישתי מאוד וגם חשבתי למה שהוא יגיד לי כן?

זה היה שיעור תורה הוא היה נראה בחור טוב

נעלבתי שהוא בעצמו לא פנה אלי חח זהו.. נראלי היה לא שייך לפנות אליו

אפשר להבין את הרצון שהבחור יפנהמתוך סקרנות

רק כדאי לקחת בחשבון שגם הגברים יכולים לפעמים לחשוש מדחייה(שלא לדבר על האווירה הרווחת בה נסיון חיזור תמים יכול בקלות להיחוות כ"הטרדה").

אני בעד שבחורה שבחור מוצא חן בעיניה, לא תחשוש לעשות את הצעד הראשון (אפשר גם דרך מישהו שלישי, אם חשוב לי שאת הדינמיקה בפועל, יוביל בהתחלה הבחור).

איזה חמודה את. בטח גם הוא רצה לפנות והתביישאורין

לענ"ד, יש בנות שכן, ויש שלא. אי אפשר לדעת מראשלגיטימי?

^^ברוקוליאחרונה

שליחת תמונה מלפני 15 שנה +- להצעותראומה1

הציעו לי הצעה והבחור העלה תמונה שלו מלפני עשור++++

איך אני יודעת? כי איכות התמונה ירודה מאוד ומטושטשת. וגם מצאתי בגוגל תמונה עדכנית שלו ממקום עבודתו.

הוא נראה אחרת לגמריי..

זה לא נעים בלשון המעטה וגובל בעבירה על הדיבר "לא תשקר"...

אין דיבר כזהבחור עצוב

אבל באמת מעצבן. תנוח דעתך,גם בנות עושות את זה.

ועל פי רוב גם שוכחות לעדכן את הגיל בכרטיס.

חחח אל תתפוס אותי על קוצו של יוד הרעיון הובןראומה1

"לֹא תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר" גם כולל שליחת תמונה עדכנית

מה הרעיון לשלוח תמונה ישנה? שבדייט פתאום אתאהב באופי שלך?, אבל איך? אם ארגיש ששיקרת לי עוד לפני הדייט?

אולילגיטימי?

לא יודעת מה בדיוק קרה, אבל אולי -

מקור התמונה הוא לא הוא, אלא מציע ההצעה?

הרי אם אפשר למצוא בגוגל בקלות תמונה עדכנית, לא סביר שהוא יתעקש לשלוח תמונה ישנה. יכול להיות שזה סתם מה שמסתובב עם הכרטיס שלו - וזה לא הגיע ישירות ממנו.

עוד כיוון של לדון לכף זכות -

יכול להיות שמבחינתו, איך שהוא רואה את הדברים, הוא נראה בול אותו דבר, אז למה לטרוח לשנות??

נחמד נחמד אבל לא ואני הכי לומדת זכותראומה1

גם בפייסבוק יש לו תמונה אחת ישנה מאוד לפני עשור.

וההצעה נעשתה דרך בוט בינה מלאכותית שמצריך הרשמה אישית דדך הסלולארי הפרטי.

התמונה מלפני שני עשורים רואים לפי מבנה הפנים, משקל הגוף, צבע כל השיער שכבר האפיר, ועוד.

אני יודע לזהות תאריך של תמונות רק לפי איכות התמונהמשה

יש הבדלים בין מצלמות דיגיטליות של 200X לבין 201X לבין סמארטפונים של 2020+.

מה לגבי שיאומי מקשיםחתול זמני

ומה אם הטלפון פשוט שרד המון, המון זמן?

הם גרועים, אבל לא כזהמשהאחרונה

יש לכם מצלמה קצת אחרת

פעם ביקשתי מחבר שלי תמונה בשביל להעביר למישהיפשוט אני..

שמתי לב שבתמונה יש לו שיער מלא לעומת התקרחות שיש לו היום, וגם הבטן בתמונה הרבה יותר מחמיאה מהמציאות. אחר כך ראיתי שלצידו יש בקבוק קוקה קולה הנושא את שמו, וחיפוש זריז בגוגל הראה שהקטע עם השמות על הבקבוקים היה לפני למעלה מעשור...

אני בדיוק בשלב שבו הבטן מתחילה לפרוץ גבולותחתול זמני

צריך לדאוג לכמה שיותר תמונות מחמיאות

עד כמה אתם מרגישים שמודל הזוגיות של ההורים שלכםפתית שלג

משפיע על מה שאתם מחפשים בבן\ת הזוג או על מודל הזוגיות שאתם מחפשים?

אני בטוח שזה משפיע הרבה יותר ממה שאפשר לבחון בשכל, אבל עדיין זה יכול ללמד הרבה.

לי לקח המון זמן להבין כמה שזה משפיע עלי בין אם רציתי ובין אם לא. אולי אפרט בהמשך..

תדייק ותסביר את כוונתךפ.א.

אני שואל זאת כי הרבה דברים בזוגיות, באופי ההתנהלות הזוגית, ביחסים בין בני הזוג, נחשפים ומתגלים רק לאחר תקופה ארוכה שגרים ביחד.

לדעתי הרבה מה שאתה רואה כיום בבית, לטוב ולרע, לא בטוח שתוכל לאבחן בצד השני לפני הנישואים.

אני למדתי המון מהזוגיות של ההורים שליפשוט אני..

למדתי מה לא לעשות

גם אנירקאני

אותו דבר

השפיע בוודאיארץ השוקולד

בעיקר לטובהארץ השוקולד

מופתע שזה חריג

שאלה מעניינת.חתול זמני

בעיקר הוציא לי את החשק והמיץ.

הזוגיות שלהם מתאפיינת, לפחות מהמבט שלי, בחיכוכים מינוריים תמידיים, הרבה משחקי תפקידים גבר־אישה, ובפן החיובי דברים שאני מבין שנחמדים שלהם אבל פשוט לא נמצאים בעולם הערכים שלי.

מה שבסופו־של־דבר חיזק אצלי את המחשבה שלפחות עבורי, שאיני מצליח להפיק את החלק החיובי בזוגיות, זה רעיון עם נטו שלילי.

פעם חשבתיoo

שלמדתי מהם איך לא לנהל זוגיות והורות

היום אני יודעת שזה לא רק הזוגיות/ ההורות

אלא האדם באשר הוא

כי בסוף הזוגיות/ ההורות היא מראה של הבנאדם

גם אם לא רציתי להתנהל כמוהם (והצלחתי בהרבה מובנים)

יש חלקים שנשארו

השפעות מילדות

אפילו כאלה בתת מודע

תמיד יש ויהיה על מה לעבוד

לעשות נכון יותר

לי היו 2 מודליםעל הנס

אחד של ההורים

השני של הסבא וסבתא שגרו צמוד ממש

הדתדלתי לקחת את הטוב שראיתי משניהם.

מההורים שלי למדתי בעיקר מה לא

מהסבא וסבתא קיבלתי המון.

אבל קצת עיוות לי את המושג זוגיות כי סבא שלי היה בעל מהסרטים באמת.עשה הכל או כמעט לגמרי הכל ופינק את סבתא שלי ממש בלי סוף וממש נהנה מזה.

היא היתה ממש נסיכה שלו.

ברור. מכל אינטראקציה קרובה מושפעיםברוקולי

משפיע מאודadvfbאחרונה

בעיקר בהתנהלות בתוך קשר,

בסוף, זה מה שראיתי בבית. על בסיס זה, אני יכול לעצב את איך אני רוצה שהזוגיות שלי תראה.

מזל טוב!בנות רבות עלי

רק עכשיו אני רואה @ארץ השוקולד אני נכנס פעם במאה שנה לכן לא ראיתי.

שתזכו לבניין עדי עד !

שידוכיםאשר ברא

איך אתם מבררים מה קריטים לכם?

(שלא קשור למידות של האדם)-

לדוגמה נושא הצבא.

איך יודעים אם זה באמת באמת קריטי לי או שיכולה להבליג אם הבחור לא עשה או לא מתכנן אבל כן פעיל במישורים אחרים?

מרגישיםintuscrepidam

השאלה למה חשוב לך שהבחור יעשה צבאאביעד מילוא

האם זה דבר שמעיד על הבחור האם את מחפשת שיהיה בבית הערך של גיוס לצבא או שפשוט חונכת לזה? זה הבירור שאת צריכה לעשות על הערך הזה

האם משהו מרגיש לך חזק שהוא חסר או קייםארץ השוקולד

אם יש לך רגש חזק בנושא וזה מאוד מפריע לך אז זה קריטי לך, אחרת, זה כנראה לא קריטי

נניח שהייתי צריך לחיות עם הבן־אדם הזה 100חתול זמני

שנה,

האם המשהו הזה היה מציק לי?

לשאול שאלה אחתadvfbאחרונה

מה הדבר המהותי שמסתתר מאחורי הפרט הטכני?

ברור שהתשובה יכולה להשנות מאדם לאדם

אולי יעניין אותך