למה לא היתה בסוף צעדה המונית - כפי שתוכנן?השם הוא המלך!

אמנם נעצרו כמה 'מנהיגים' - אבל עדיין, מה, בלעדיהם אי אפשר היה 'להסתדר'?

בגלל שחתמו על הסכם שלא תהיה צעדה היום..אבל בכלבת-אליי
מקרה יצאנו לצעדה...אמנם לא כולם אבל יצאנו..
כי המשטרה הזאת לא הסכימה!!!הוד':)

כאילו מישו שואל אותם!!!!

ב"ה יצאנו....

בגידהואלאד
כצל'ה, מנשה לוינגר ודניאלה וייס חתמו על הצהרה שהם לא מתכוונים לצעוד לאחר שיחה "מפחידה" עם נציגי המשטרה.
למה הם חתמו??? לא מתאים לדניאלה..בת-אליי
אין לי שמן של מוסך מדועואלאד
לכן בינתיים חובה לשפוט אותם לכף זכות. אבל הם צריכים להסביר את עצמם.
אז מה ההבדל בין 'נוער למען' למועצת פשע?השם הוא המלך!

ע"פ מה שקרה היום - נראה שכבר אין שום הבדל, ו'כפר מימון' חזר על עצמו כמעט במדוייק.

מילא אז היה אולי חשש לסכנת חיים - אבל היום?

אז אפילו ארגנו קבוצה של כ-200 חבר'ה שנכנסו בסוף לגוש, אבל למרות זאת ברור שזו היתה הונאה גדולה, מפני שהביאו ציבור רב שבא כי היה ברור לו שצועדים לגוש - ובסוף הצעדה כידוע התנדפה.

והיום - לכולם היה ברור שצועדים - אך ברגע האחרון נעשה הסכם עם המשטרה.

לאור כל האמור - האם יש הבדל מהותי/רציני בין שני הגופים הללו???

אני גם ממש התעבנתי על זה! אנשים הגיעו היום למטרהבת-אליי
מסויימת..לצעוד לגוש..מסכנים, אנשים ממש התבאסו..
באמת הרגשתי בעצרת של מועצת ישע...אוריין

בס"ד

אני מקווה שיש להם תשובות !   סתם חבל שנאבד את האמון גם בנוער למען....

נכון..אבל למרות ההסכם דניאלה אמרה לנו ללכת לצעדה..בת-אליי
אוקיי.. אבל למה היא חתמה על ההסכם?? חשבתי שעל ארץאוריין

בס"ד

ישראל אין פשרות והסכמים.. 

שמעתי שהרב לוינגראדם טוב
אמר לעשות את ההסכם בגלל שקצל'ה אמר שהוא לא יבוא אם זה לא חוקי- למרות שאין לי מוסג למה היה צריך אותו - "אולי בגלל שבכול מקרא כל מורי הדרך היו עצורים והכול היה רק לתקשורת" (הרהורי ליבי) - בכל מקרא גם אם היו מוציאים את ההמונים אז לא ידעו לאיפא להוציא אותם (ממש לא כיף להגיע לגדר בלי קאטר, לחתוך אותה בלדרמן ולגלות שאתה עליתה על שדה מוקשים או על מתקן אימון של החמאס- בלי לדעתך את הדרך עזה זה באמת מקום מסוכן.)
נכון, והאמת שיש הבדלים, הקצנתי את זה אבל:השם הוא המלך!
זה מאד מאד הפתיע - לפחות אותי.
נכון.לא אמרתי שזה בסדר שהיא חתמה..על א"י אין פשרותבת-אליי
!!!
זה לא משנה אם יש הבדל בין מועצת יש"ע לנוער למעןרכס רמת מגרון
בע"ה

כאילו- כן, זה משנה. אבל זה הרבה פחות עקרוני מכך שיש הבדל בין הציבור של כפר מיימון לפני כמעט 4 שנים, לבין הציבור שהיה היום בשדרות.

הנהגה היא הנהגה היא הנהגה. וזהו. אין מה לעשות, אצל כולם מוערבת פוליטיקה וביורקרטיה ברמה כזו או אחרת.

מה שכן- שהיום, בניגוד ללפני 4 שנים, העם ידע לחרוץ את האמת. הם צעדו, ממש בלי תלות וקשר להנהגה, שיגידו מה שהם רוצים. אם הם טועים- אנחנו לא נשים עליהם. וב"ה, שהיום הציבור כבר יודע שלא להכנע ולהתבטל בפני הנהגה מעשית כזו או אחרת, וזה לא כ"כ משנה אם הם תחת השם 'זמביש', 'דניאלה' או 'בובספוג'.

היום העם החליט- חוזרים לגוש קטיף.

בציפיית הישועה.

כן, זה בהחלט נכון, ובאמת זה אולי העיקרהשם הוא המלך!

בהתחלה לא ממש שמתי לב לעניין הזה, אבל עכשיו באמת נראה לי שזה הדבר החשוב.

הציבור 'הצביע ברגליים' (תרתי משמע) וזה העיקר.

ת'כלס...צודקת..העיקר שגם צעדנו בסוף..ניסינו..בת-אליי
באמת מוזרn.m.

אני התרשמתי במשך כל החודשיים שתכננו ת'צעדה גם מהרב לוינגר וגם מדניאלה שהולכים עד הסוף ללא פשרות ,ופתאום הם באים וחותמים הסכם.

ואני רואה חבר'ה מהמטה ואת דניאלה יושבים על ספסל בלי אמירות ברורות מה לעשות וחברה התחילו ללכת ללא כל מטרה וללא ארגון.

גם עצם זה שעשו ת'צעדה בשדרות שזה רחוק מכיסופים היה מוזר.

?

דניאלה הייתה חולה..ובאמת זה היה גרוע שזה היהבת-אליי
בתוך שדרות..פעם הבאה צריך להתחיל מחוץ לעיר..
זה פשוט היה מאורגן ע"י נוער בלבד -וזה נראה ככה.פלפלתי

זה היה נראה רע, הרגיש רע - וצריך לשכנע אותי הרבה כדי להגיע לדברים שהם יארגנו..

מה חאפר אפשר לעשות דברים - תוסיפו עוד כמה טונות - ותגיעו לרמה שלהם.

ה' ירחם.

וואו, שלום, תגזימי.רכס רמת מגרון
בע"ה

[אין לי מושג כמה, תרשמו פה איזה מספר שהיה נראה לכם...] אנשים הכריזו היום שם צועדים לגוש קטיף!

עם ישראל בחר בגאוּליות, בתקומה, בבניין. מתחילה להיצרב התודעה הלאומית שיש תיקון לטעויות איווליות של נטישה, יש תקווה לשלמות לאומיות בארץ.

היו מספר כשלים ארגוניים? קורה.

בואו ננסה לחשוב מה ההשלכות של הצעדה הזו. יהודים צעדו לגוש קטיף. יהודים הכריזו בעלות  ושייכות לחבל ארץ בארץ ישראל שאינה מיושבת על ידם, ואף מיושבת על ידי ערבים- ובכל מקרה, הם שייכים לשם, הם כוספים לשם והם פועלים את שם.

אני לא מחפה על האירגון המעט צולע של הענין, ועל הפאשלות שנתגלו תוך כדי מעשה. אבל כדאי שאנחנו נרחיב את המבט, ונלמד לבחון את הדברים כחלק ממכלול השיבה של עם ישראל לארצו ולעצמיותו, ובמכלול זה- התקדמנו היום צעד גדול.

וכבר אמרו משמימים ומקריחים מאיתנו 'צעד קטן לאדם, צעד גדול לאנושות'. אולי המעשה בשטח היה קטן, אבל הקומה שנתווספה באומה, בדור, במציאות ובהוויה כולה היא גדולה לאין שיעור ביחס למעשה הקטן הזה.

בע"ה, בציפיית הישועה.

טוב טוב טוב...פלפלתי

כשלים גדולים בארגון מהתחלה ועד הסוף הופכים להיות "צולע מעט"...

דברים לא ברורים ומשחק באנשים זה כלום.. והעיקר הרעיון..

אז בואו נעשה עסק -אנחנו נורא מסכימים אתכם - אבל פעם הבאה תלכו לשם לבד, טוב?

את ישובי יש"ע תעזבו בשקט ומצידי את כל השאר האנשים גם...

מה נראה לכם? שאנשים זה מריונטה??  אם מוציאים אנשים מהבית זה חייב להיות מתוקתק. כי תמיד יש דברים שלא מסתדרים בסוף.. אז זה מוריד אחוזי תעיה.. 

מה זה הברברת הזאת שמנסה לחפות על הפדיחה??

נראה לכם שהגענו כי אנחנו לא מסכימים עם הרעיון?? לא! אנחנו מסכימים! אבל אני ממש ממש לא מסכימה (וכמוני עוד הרבה) שלא מסכימים עם הצורה.... זה פשוט נורא מה שהיה היום... מהתחלה ועד הסוף (כולל ארגון ההסעות)

ממש נוגע ללבכ"ך

"הקומה שנתווספה באומה, בדור, במציאות ובהוויה כולה היא גדולה לאין שיעור ביחס למעשה הקטן הזה".

חוץ מכתבה מסכנה בערוץ 1 שמחר תשכח גם ככה ,העצרת הזו לא הזיזה לאף אחד מעמ"י.

אם לא אכפת לך, דיברו על זה בכל מקום וכל היום.שירה חדשה

בס"ד.

ואני מסכימה עם פלפלתי. ומילים יפות לא יעזרו פה.
כולנו מסכימים עם כל מילה, אבל מה שהיה היום- הייתה טעות אחת גדולה מההתחלה ועד הסוף.
זה  לא "קורות טעויות מידי פעם".
כל האירגון היה כושל מלכתחילה.

והלוואי שיום אחד מישהו שם יקשיב לביקורת. כי זה לא בא מתוך כוונה רעה.
זה באמת לטובה, שישתפרו. כולנו רוצים שזה יצליח. כולנו בעד.
זה לא אומר שאי אפשר לארגן דברים בצורה יותר מסודרת ואחראית.

הנה התשובות לאחר דיונים ארוכים:קוקו

לרב לוינגר היה חשוב שכצל'ה ישתתף בכינוס בכל מחיר.
כצל'ה אמר שהוא יבוא רק אם זה יהיה מאושר.
המשטרה אישרה רק עצרת ולא צעדה.
לכן הנוער תפס יוזמה וצעד בלי אישורים, בלי מבוגרים ובלי "נוער למען".

כמה שאלות שנותרו לליבון:
למה נוער למען מזמינים אותנו לצעדה לגוש קטיף כשהם יודעים שאנחנו הולכים לשמוע נאומים של כצל'ה?
אם החבר'ה היו יודעים שכצל'ה ועוד אישי ציבור מכובדים ינאמו, לא הייינו מבזבזים יום שלם, למה הם לא ביטלו את כל הצעדה, שהתבטלה בכל מקרה????????

האם "נאמני ארץ ישראל" נהיו מועצת ישע 2? הרי גם הם הוליכו שולל את הציבור ועשו הסכמים על חשבונינו!

האם תשובות לשאלות האלה יגיעו?

אפשר להשתתף בדיונים גם באתר "נוער למען ארץ ישראל"

אה, הקומות הרוחניות שמתווספותתירא-אל

בעם ישראל ובמציאות נמדדות על-פי תגובות התקשורת?

מדהים לאיזה שפלות אנשים הגיעו.

ניסיתי להעביר מסרכ"ך

שלא צריך להכניס את דברי הרב קוק לכל איזה אירוע ועצרת. במיוחד לא לומר שהעצרת הזו העלתה את כל עם ישראל המציאות וההוויה בדרגה, מאיפה הקביעה הזו צמחה?

אם אלו היו דברי הרב קוקרכס רמת מגרון
בע"ה

סביר להנניח שהייתי שמה אותם בתוך גרשיים ועם סוגריים בסופם עם מקור.
מכיוון שלא כך נעשה ניתן להניח שזו דעתי האישית, ואשמח לנסות לפרט אותה. תחפש את התגובה שלי פה http://www.eretzil.org/new/forums/forum_posts.asp?TID=1374&PN=1&TPN=3 אולי זה יעזור לך להבין את עמדתי. ואם לא- אשמח להרחיב.

בציפיית הישועה.
תיקון טעותchompi

ב"ה

מה שכתבת הוא לגמרי לא נכון.

עו"ד של ארגון "חננו" שייצג אותם אמר שהשחרור שלהם התעכב בגלל שהם לא היו מוכנים לחתום שהם לא יתקרבו לאזור. נא לבדוק את העובדות לפני שמשמיצים אנשים.

חג שמח

לצערינו הרב,רק הנוער בונה כיום את הארץ.האדמו"ר מסאטמר

הבוגרים כבר מזמן התיאשו....

לצערנו לא ראינו בצעדה כמעט ואף אדם מבוגר אחד!

- - - -רחלקה

בעזהי"ת.

אני יכולה לומר, כאחראית הסעות והפצות בעיר כלשהי, שרק המבוגרים שבנלא"י [הווי אומר: הרב והרבנית שרבף] תפקדו טוב.
כל השאר - על הפרצוף לגמרי. סתם עשו פאדיחות לנלא"י, ולא מעבר לזה.

וסתם יצאנו אהבלים שהגענו לשדרות.
יכלנו פשוט להגיע ל2 מטר מהמחסום הראשון, ומשם להתחיל לצעוד. יותר חכם, לא?

ואני מסכימה עם שירה חדשה ופלפלתי.
כל מילה - בסלע.

בעזרת ה' - נעשה ונצליח.
עוד נגיע לגוש.
כמו שאמרנו לשוטרים: אם לא עכשיו - בעוד שעה. ואם לא בעוד שעה - עוד שעתיים. ואם לא בעוד שעתיים - מחר. ומחרתיים (וכן על זה הדרך).
אנחנו נגיע לשם ונחזור להתיישב רק אם נפעל לשם שמיים ובצורה יעילה.

הסלע שלכן עקום, המנהלת.תירא-אל

בס"ד

אני עדיין רועדת כשאני נזכרת בחרותיות שנגלתה אתמול.

אתם קולטים? גאולה, חרות! גאולה וחרות!!

מה יותר מקומץ מאמינים שמגבשים הגות שכל-כך מנותקת מהמציאות, וכל-כך מחוברת לרוח? מה יותר גאולי מעדר מאמינים שנוהרים לאיזה דשא, בציפיה? מה יורת גאולי מחבורה של ילדים, שהולכים אחרי בהירות הרגש שלהם, ולא בהירות המחשבה, גם בלי גיבוי של כל אלו שהם מעריכים? ומה יותר גאולי בהנהגה שנותנת אמון בכוח המנהיגותי של הנאספים תחתיה? מה יותר גאולי מהנהגה חרותיות? מה? מה יותר גאולי ברעיון, לא בר-מציאות בעליל, שבסופו של דבר מתממש? ומה יותר גאולי- מבנות, נשים, שרצות באִטרוף אל מחסום, כי ככה, כי הן חייבות לעבור? מה יותר גאולי מילדות שרצות שישה קילומטרים, בינות למסוקים, ג'יפים ובלשים, כי הן חייבות, כי אין להן בררה? ומה יותר גאולי, כשכל המחסומים הפיסיים, לא מצליחים לגבור על הרוח הגואה? מה יותר גאולי מחבורה שהרצון הכל-כך עבה שלה לעבור-לעבור-לעבור להגיע-להגיע-להגיע מעיף כל פחד? מה יותר גאולי מהתשוקה הבלתי נשלטת הזאת לעוד פיסת ארץ ישראל, לעוד פיסת נחלת עם ישראל?

אני יכולה להמשיך ככה לנצח, כל-כך הרבה ראיתי אתמול, כל-כך הרבה היה אתמול.

דוקא לא.רחלקה

בעזהי"ת.

אני חוששת שפספסת את הנקודה.
אנחנו [אני, יפעת, שירה ושות'] לא מתנגדות למהלך שנלא"י ניסו להוביל. להפך - אנחנו תומכות, ומוכנות להקריב לא מעט מעצמנו למען הצלחתו.
הצרה היא חוסר האירגון.
שאנשים יותר מדי סומכים על "נסתדר".

בחומש היה הרבה יותר מאורגן. היו הקפצות של מים, היה חמ"ל שענה לטלפונים ונתן הנחיות, היו מלוי נשק, וכן על זה הדרך.
סתם לשם השוואה.

הכל ממש ברוח טובה ומתוך רצון להשתפר ולהתקדם הלאה. בבחינת "קינאת סופרים תרבה חכמה".

אני יודעת שפספסת את הנקודה.תירא-אל

בס"ד

ברור שהייתה פה בעייה אירגונית, רוב המארגנים נעצרו בלי שיהיה מי שיחליף אותם. נכון, הם היו צריכים לדאוג למקרה כזה, הכל נכון.

אבל מה זה משנה? בסדר, היה כישלון מבחינה טכנית-ארגונית. איש השטח נעצר. מה לעשות. לפעם הבאה בירושלים הבנויה. לא ראיתן מה כן היה? לא ראיתן את הרוח העזה? ואני לא רוצה להשימע חולמת (אפילו שנראה לי אני כן)- אבל מה אתן מדברות על טכני ואירגוני כשמשהו כל-כך נשגב נגלה אלינו?

את מבינה שפספת את הנקודה?

וואללה.. אתם כנראה חסרי תקנה..פלפלתי

ללא שמץ של ידע איך מוציאים אנשים מהבית ואיך זה קשה...

ויותר מזה - איך קשה להוציא אותם ולבנות אימון אחרי פדיחה ענקית שכזו.

צר לי עליך אחותי היקרה...

מרוב רוח אתם לא רואים כלום. אשכרה בלוני הליום....

והלוואי שזה היה רק הקטע של המעצרים של החבר'ה שם - לפרט לך קצת מהבעיות? למה מביאים אותנו לעצרת? לא בשביל זה באנו.. למה לא נונתנים תשובות לאנשים במקום? למה ההסעות מאורגנות ע"י קומץ אנשים ולא מאורגנות ע"י אלפי אנשים בכל הארץ? למה מבוגרים לא השתתפו שם בארגון? (ועכשיו תביאי את דניאלה וייס... נו באמת...) למה לא ארגנו מפות ספר?  למה לא היו הנחיו ת ברורות אם רצו להוציא קבוצת בנים וקבוצת בנות? לא למדו מהפעמים הקודמות שכששוטרים או חיילים באים עדיף שבנים יתכסחו איתם ובנות יצעקו או יצלמו או משהו? לא היה ברור שצריך להביא כח רציני מצלם ולא רק אנשים שגם ככה חובבי צילו ובאו עם ציוד?  יש עוד המוני שאלות... זה רק קומץ....

עכשיו את מבינה על מה אנחנו מדברים??

מה אני אומרת לישובים שלמים? מה אנחנו אומרים לראשי מטות בישובים ובערים כשרוצים להוציא אותם לכזה דבר? שאנחנו יוצאים למסע של בני עקיבא???  

באמת... תחשבו על זה קצת..

מה ציפית?עם ישראל חי

שיהיה מושלם?

זה לא קשור לרוח ולבלוני הליום... זה קשור לפסימיות! ברור שלא יהיה מושלם. השאלה היא: האם אנחנו נביא לקידום?

אולי תנסי לחשוב בחיוביות, על מה שכן הלך טוב, על מה שכן השגנו והתקדמנו... (דרך אגב- טיפ לחיים בכלל) זה שתחשבי רק על מה שהיה ולא הלך לא יביא אותך לשום מקום! צריך לראות את המוצלח וממה שלא מוצלח ללמוד לפעם הבאה.

זה^^ גם נכון.רחלקה

בעזהי"ת

לאחר מעשה צריך לשתף פעולה.

אתם מדברים כמו מישהופלפלתי

שאחראי רק לעצמו.

אם ככה- אז סבבה.

אתם באים ותעזבו אותי במנוחה.

נסתכל רק בקטן. אתם כל הזמן מתעקשים לחשוב בקטן....

יכלנו להביא לשם אלפים!! באמת! ואני לא מגזימה.  אבל מה שאתם עושים פה לא קשור לפסימיות... זה קשור לריאליות. ואני ל א מכירה   שום מבוגר רציני שיעמוד ברמת פדיחה כזאת כשהוא אחראי להוצאת אלפים. אז אם אתם רוצים שנאמר "איזה יופי.. אנחנו משחים ואופטימיים" - אז  סבבה... תהיו אופטימים ותעזבו  אותנו משטויות..

אבל אם אתם אחראיים - אנחנו רוצים תשובות אמיתיות. כל מה שאתם אומרים פה - זה התחמקות.

כי אתם עוטפים פדיחות  בממלל סתמי. נקודה.

החשיבה החיובית אליה אני התכוונתיעם ישראל חי
היא הראייה אחרי מעשה. לפני הצעדה ברור שהאירגון צריך להיות כמה שיותר טוב כדי שיהיה הכי מוצלח בעולם. אבל אחרי מה שהיה לא יעזור להאשים אף אחד. זה הזמן לראות מה הלך טוב ולא רק את מה שהתפקשש. ותלמדו להעריך את מה שכן עשיתם. נכון שלא הגיעי 400 אנשים לגדר אבל מה כן עשית...
זה נכון חלקית.פלפלתי

אחרי מעשה צריך לעשות הפקחת לקחים.

מה שרואים פה וכן כולם מתעצבנים - זה שאין כ"כ עם מי לדבר ואין מנהיגות.

לכן כל הקיטור יוצא פה.

זה הכל.

נכון.... היתה רוח (ממש לא ברת השוואה לכפר מיימון) אבל מה שעובר את הבלגן של כפר מימון- היה בשדרות.

זה תמצית הענין כולו.

אז נכון, אם היה מקום שאליו היו מנקזים את כל הלקחים ואת כל הדברים שהפריעו לאנשים שם - זה לא היה פה.

זה הכל.

זו חלק מהצרה.רחלקה

בעזהי"ת.

למה יש רק 5 מארגנים?? כל מוסד מתחיל יודע את הבסיס הזה: "כולם צריכים לדעת הכל", ולא רק 2 אנשים יודעים את הכל.
לצעדת-הכנה צריכים לצאת יותר אנשים. משהו בסדר גודל של למעלה מ50, ככה אין מצב שיעצרו את כולם, ויהיו יותר אנשים שבקיאים בשטח.

נכון, בחלק מהקבוצות היתה באמת רוח עזה ונפלאה. כל הכבוד על זה.

אבל לא ככה מובילים מהלך. לא ככה תופסים מנהיגות.
וחבל.

לא נורא, בע"ה [ובהשתדלותנו!!!] נתקדם ונשתפר.

אני אישית גם מאוד התבאסתי ממה  שהלךצבי!
כל ההפקרה וההסכמים שנלא"י עשו פשוט לא מתאימים להם, וחבל שנאבד את האמון שנשאר
הארות והערותn.m.

1) קחו בחשבון שעצרו הרבה אנשים , ומה שקרה זה שהאחריות נפלה על אנשים פשוטים , שהיו צריכים להתחיל לארגן ולהוביל קבוצות כשהם מכירים ת'שטח אולי מהמפה ולא מסיורים מקדימים שנעשו לפני הצעדה

2)איך זה שנלא"י שכל היום מדברים נגד הסכמים , עושים פתאום הסכם?

בכל אופן נלא"י הם היחידים שעושים משהו בתכלסאנונימי (פותח)
ולא אני ולא אתה מארגנים עצרות, צעדות,(אולי בפועל בשטח) מאחזים, וכו' וכו' ובסך הכול זו מעידה אני מקווה חד פעמית, וברור שלנו אין את הזכות לדבר סרה על אנשים כ"כ צדיקים שמוסרים את כל החיים שלחם בשביל א"י 
מסכים.צבי!
לא מספיק לעשות, צריך לעשות דברים הגיונייםואלאד
אני הקטן למשל, לא הבנתי כלל את ההגיון של הצעדה.

סתם דוגמא: מה הקשר, ולו הקלוש ביותר, בין שדרות לגוש קטיף? שדרות מקבילה לבית חנון בצפון מזרח הרצועה, גוש קטיף היה בדרום מערב הרצועה.

ומה הגיוני בלצעוד משדרות? נכון ששדרות קרובה לגדר, אבל מהצד השני יש את בית חנון, שהוא לא בדיוק המקום האופטימלי להאחזות ראשונית. הגיוני הרבה יותר לצעוד קודם כל לעבר גוש ניסנית ממחסום ארז ונתיב העשרה, ואם חוסמים אפשר לצעוד מיד מרדכי, כשהמרחק משם לגדר הוא אמנם 4.5 ק"מ, אבל אין למשטרה יכולת להגביל תנועת רכבים עד הצומת.

הנקודה שאני מנסה להעביר היא שכשיש תכניות הגיוניות ומפורטות (בין גלויות ובין סודיות), אפילו אם התכניות אינן מצליחות - הכל בידי השי"ת - אז, ורק אז, אפשר לומר שהיה כשלון. אבל כשבאים בלי תכנית - זה לא כשלון או מעידה. זו סתם השתוללות חסרת אחריות ומזיקה.
ממש נכון.פלפלתי
נתפסו לי האצבעות. אם הם ישתחררו, יש הרבה תכליתרכס רמת מגרון
בע"ה

בצעדה שאפשר לכתוב לך. [כמעט התגעגעתי לויכוחים איתך.]

ורחלקה וכולם-
בחייאת, אתם קולטים מה קורה פה??
הגאולה ממש מתרקמת לנו מתחת לאף, ואנחנו מתעקשים לאטום את המבט ולא לראות בגלל כשלים טכניים.

איי. הקטנוּת.

בציפיית הישועה.
בטח קטנוּת, אלא מה?ואלאד
מוחין דגדלות מסתלקים אחרי ליל ראשון של פסח. העבודה שלנו היא בקטנות.

מי שמרגיש גדלות וזה מה שגורם לו לדלג על פרטים חשובים כמו הגיון ושכל ישר, ראוי שידע שאין זה אלא דמיון מעשה שטן.
תכננתי ללכת לצעדה.האריאלניקהנאמן
אך אפ"ה, מי שחושב שהיו מרשים להגיע לגוש, הוא פתי. ומי שחושב שנלא"י פועלים אחרת ממועצת יש"ע בזמן הגירוש, גם הוא פתי... אשרי מי ששם בה' מבטחו, בה'!!! ולא בנוער למען... (קבוצה של נערים חמומי מח שלא מונהגים ע"י גדולי תורה, ואפילו לדרגת 'גבעונים' לא הגיעו )
אם כונתך לגדולי התורה שתמכו באוסלו ובמסירת ירושליםואלאד
אשרי חלקם של נלא"י שאינם מונהגים על ידם.
נעזו את העניין של ביזוי ת"חהאריאלניקהנאמן
אך אפילו הגדולים שלנו לא תומכים בארגון השב"כ הנקרא נלא"י
איש איש ורבניו, איש איש וגדוליוואלאד
וגם אם יש ארגון שרבניו יושבים במטה השב"כ, הוא עדיף אלפי מונים מארגון שטבל את הדולרים שהחייו את נשמתו המצורעת בדם אלפי יהודים.

שלא תעיז לדבר ככה!n.m.

ב"ה יש לנוער למען את הרב לוינגר , ולבא ולומר שנוער למען הם סתם חמומי מח שלא עושים דברים ע"פ התורה זה פשוט להיות תלוש מהמציאות.

ולגבי מה שכתבתי למעלה: אם הייתי רוצה לתקוף את נוער למען הייתי כותב עוד הרבה שאפשר להפוך אותם לדברים רעים כביכול (ואני מדבר על דברים שלא כולם פה יודעים) פשוט רציתי להסב את תשומת הלב של מי שיודע יותר שיבוא ויענה על השאלה ויסביר לכולם על עצם חתימת ההסכם. כי באמת זה נשמע מוזר , ושמעתי  עוד אנשים שגם להם זה נראה  מוזר.

אם יש משהו שיוכל יותר להרחיב בנושא ההסכם , ולהסביר מדוע ולמה זה יהיה טוב.

ב"ה נוער למען הם אנשים טובים וצדיקים שזוכים ליותר מלמסור את הנפש על ארץ ישראל , רק פשוט בקשתי שמישהו יבוא ויאיר את עינינו בעניין

נוער למען לא זזים בלי ההנחיות של הרב לוינגר!!!בת-אליי

אז לפני שמשמיצים אנשים כדאי לברר...

וחלאס..באלכם אולי גם להגיד קצת משהו טוב על אנשים?! קצת לפרגן..נכון, היו כשלונות אתמול..אבל אנשים עבדו ממש קשה בשביל זה!! אז תעריכו קצת את ההשקעה!

אין שום אפשרות לקרוא לנלא"יאדם טוב
ארגון של הש.ב.כ. - מהסיבה הפשוטה - אם הש.ב.כ. מפעיל ארגון מסויים, אז הוא צריך שהארגון צריך לעבוד, ולכן הוא "משמן את הגלגלים" לארגון או מה שנקרא בעיברית- "כסף". וכיוון שנלא"י נהנה מחובות של עשרות אלפי (לפחות) שקלים - אז אין סיכוי שהוא מופעל ע"י ידי הש.ב.כ - "מה שצריך להוכיח".

יש הרבה הבדל בין נלא"י לבין מועצת יש"ע, נלא"י הם חאפרים, אבל הם לפחות חאפרים עם רצונות טובים לעומת מועצת יש"ע שהם מאוד מקצועיים- אבל הם צריכים שינוי כיוון כדי להיות גם מכוונים בכללי למטרה.

אני ממש לא בטוח שאלי ישי מדבר יותר עם הרב עובדיה מאשר דניאלה וייס עם הרב לווינגר - אז כל עוד הוועדה למינוי גדולי התורה לא תודיע רישמית על מי שאתה מדבר עליו כ"גדול תורה" ועל הרב לווינגר כלא: אז אתה לא יכול להגיד דברים כאלה.
ואגב - את מי אתה מחשיב כגדולי התורה "שלנו"? כי הרב עובדיה נחשב "חרדי" והם לא משלנו...
אריאלניק נאמן- בשם האמת, נדרשת התנצלות.רכס רמת מגרון
בע"ה

"ומי שחושב שנלא"י פועלים אחרת ממועצת יש"ע בזמן הגירוש, גם הוא פתי... אשרי מי ששם בה' מבטחו, בה'!!! ולא בנוער למען... (קבוצה של נערים חמומי מח שלא מונהגים ע"י גדולי תורה, ואפילו לדרגת 'גבעונים' לא הגיעו) "

תחזור בכך, ותתנצל.
בפקודה א-לוקית.

בציפיית הישועה.
רכס-בשם האמת מגיע ממך התנצלות.קטיף שנית
לא סתם הוא תוקף אותך.
הכוונה להסכמים שנעשו.קטיף שנית
לא נראלי שהיא בקשה התנצלות על ההסכמים שהואבת-אליי
אמר..אלא על זה שהולכים בלי להקשיב לרבנים..
אני אמרתי שלא סתם הוא תוקף אותה.קטיף שניתאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה