יחד עם ההורים שלי גם (אין להם כל כך משפחה מורחבת). חמותי פגעה בי ברמות קשות על ידי דברים שאמרה לאיש שלי עלי . אני ממש שבורה , עצובה ומדוכאת .
פיטרו אותי מהעבודה בתום תקופת ניסיון של שבוע וחצי עבודה למרות שהייתי בסדר , בגלל טעות של המנהלת שגם אמרה והודתה בגלוי שאני הייתי בסדר וטעות שלה היתה לקבל אותי על אף שידעה שאני לא מכירה את המערכת תוכנה שמשתמשים בה . לקחתי את זה קשה ומה שהוסיף זה שהיא אמרה לאיש שלי מאחורי הגב שלי ש"נטע לא מסוגלת להחזיק עבודה " בתור דבר שלילי . שש שנים אני מחזיקה משרה חלקית שדורשת הרבה התעסקות , השקעה ואינטליגנציה, העבודה ההיא היתה עבודה נוספת שלקחתי על עצמי כדי לעבוד 70% משרה. ובחיים לא שמעתי ממנה מילה טובה. היא בן אדם טוב ועוזרת לי הרבה , גרים לידם והם מאוד מפנקים לחיוב ומשקיעים בנכדים ושומרים בדרכם (בדרכם זה 90% מהזמן ממתקים מול הטלוויזיה בחדר שינה בלי שאף אחד איתם, אבל אני אומרת תודה וסותמת כי זה רק פעם בשבוע כשאני בעבודה או כשיש לי משהו דחוף לסדר הם אצלם , לא יותר). אבל היא אף פעם לא מפרגנת לי , תמיד מבקרת אותי.
לא בא לי לראות אותה ולא רוצה לבוא אליהם לסדר . האיש שלי אומר לי שהיא " לא מבינה מהחיים שלה" ושאני לא אתייחס אליה ולא אקח אותה קשה, אבל אני שבורה ומדוכאת. לא יודעת איך אלך לסדר אצלה. גם אני לא סובלת את הסדר שם . יש לה טקס חלוקת מתנות לכולם אחרי שולחן עורך, משהו אידיוטי שהיא המציאה , היא לא יודעת הלכה ולא מבינה שזה אסור , וזה אורך חצי שעה ואז כבר עייפים ולא מסיימים את ההגדה כמו שצריך .
עצות בכללי ועצות לשיפור מצב הרוח יתקבלו בשמחה