כמה עולה לוח גראפי?shm

פשוט מאוד!בקצרה
בין 300₪ ל20,000₪.

המגוון כ"כ גדול,
מה אתה מחפש?
משהו זול..shm

ראיתי באיביי משהו באיזור ה-70 שח, השאלה אם זה טוב..

לא יודע מה ראית שםבקצרה
והשאלה היא מה זה 'טוב' עבורך?
אני בזמנו קניתי לוח פשוט של wacom ב400₪, זה היה טוב בשביל התחלה, אבל בפועל לא השקעתי מספיק זמן בללמוד אותו. חשבתי שזה תרופת פלא, שברגע שמשתמשים בה - יודעים לצייר במחשב. אז לא. אחרי כמה זמן הפסקתי להשתמש בו.
היום אני משתשמש בלוח משוכלל יותר של שכן שלי, הוא גדול יותר, נוח יותר, ועם כפתורים לקיצורי מקלדת וכו'. הרבה יותר כיף איתו, ועדיין אני פוזל ללוחות של הליגה הבאה, בה מציירים על המסך עצמו.

כל לוח היה טוב בשביל מטרות מסוימות, ולא טוב בשביל מטרות אחרות.
תגדיר מטרות, שימוש, רצון, ונשתדל לעזור
מה זה בתכלס לוח גרפי?סבלה

לוח דמוי טבלט, שמה שאתה מצייר עליו - מופיע במחשבבקצרה
פה אפשר לראות 2 סוגי לוחות גראפים מתקדמים יחסית. (כמובן שיש לוחות טובים בהרבה, אבל זה נותן תחושה בסיסית של העניין).

אפשר להגיע איתו לציורים מדהימים ממש, חפשי קצת ביוטיוב
כזה דבר ראיתיshm

Creative LCD Writing Pad Notepad Electronic Drawing Tablet Graphics Board 12/8.5 | eBay

אני סתם חובב ציור וממש בא לי לנסות (ואולי גם לגלות בעצמי שזה לא כזה פשוט..), וכן יצא לי לצייר קצת בסמארטפון, ודווקא היה לא רע (חוץ מהגודל של המסך..)

קיצור..

מעניין, לא מכיר את זהבקצרה
כך שממש לא יכול להמליץ או לשלול...
ניתן לראות גם בתמונות של המוצר שהוא לא מתאים לציורים מתקדמים.

בכל מקרה, נסה להתחיל עם דף ועיפרון, זה התחושה הטובה ביותר, וככה לומדים לצייר.
תודה, אני כבר מצייר בלי סוף עם עפרון ודףshmאחרונה

רציתי לנסות משהו אחר..

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך