לדעתי אפשר לוותר הפעם לנוער למען ארץ ישראל ודניאלה.
הבעיה שהם פשוט קצת הרימו את האף.
מי שנלחם בשדרות נגדם זה לא השוטר בוסקילה, ולא היסמניק ז'וז'ו.
הם נלחמו שם עם השב"כ.
המשמעות של הפסד זה:
1.בידוד מוחלט מכל גוף ציבורי שהוא.
2.הטלת כל האחריות על כל מה שנעשה ויעשה ע"מ לחזור לגוש על דניאלה
3.מעצר ממשוך של ראשי האירגון-כולל דניאלה, ואף שיתוק של הרב לוינגר.
הפיתרון לכל הבעיות האלה הוא כצל'ה.
שהגיע לתחנת המשטר כמו מלך, שיחק עם השוטרים והכניס את השב"כ שעמדו שם ללחץ מוחלט.
הוא היווה עוד גורם שהיטה את הכף לטובתנו.
אם נוער למען ארץ ישראל היה דוחה את ההסכם שהציע כצל'ה-
לא היה תחתית לבור אליו הם היו נופלים.
ההסכם בכלל לא נחתם עם דניאלה אלא עם כצל'ה.
שמעתי אפילו, שאחת הבנות שהישתתפו בפגישה אמרה לכולם שנוער למען מסרב להסכם ושהצעדה תערך.
נוער למען לא עשה הסכם,נוער למען פשוט לא התווכח עם ח"כ כצל'ה שהשיג אישור לצעדה.
אם תשאלו אותי-הרב לוינגר גאון!
כמו שחקן שח-הוא חושב כמה מהלכים לפני כולם.
אומנם נוער למען חטפו מכה קשה-אך :
השבכ,המשטרה,השמאל והתקשורת-חטפו מכה קשה פי כמה...
השטן?!צדקיהו
בשביל החירטוט המגוחך הזה נרשמת לפורום? באמת?!ואלאד
חדר חשוך במתקן השב"כ בבסיס הסודי שבגוש 597. הבזק של אור. מנורה קטנה ומבהבהת נדלקת, היא המתנדנדת מצד אל צד בתקרת החדר, חושפת קירות מעופשים מתמהיל של בוץ ודם. הדלת נפתחת, חוקר השב"כ הראשון נכנס, פניו אינן נראות, אך בידו מנצנצת מזוודת אלומיניום מבהיקה. הוא לא מבזבז זמן, המזוודה נפתחת ובתוכה מערך מאיים של כלי עינוי מתכתיים - מסורים, פינצטות, סכינים ומחטים. דניאלה מנסה לזעוק אך ללא הועיל, היא קשורה לכסא ופיה סתום במטפחת. עיניה מתרחבות מאימה טהורה כמלקחיים האחוזות בידו של סוכן השב"כ מתקרבות אל עבר אצבעותיה, היא מבינה שבכוונת הסוכן לתלוש לה את הציפורניים, לאט לאט. והוא הולך להנות מכל שניה. מעבר לקיר נשמעת צרחה עמומה. מנשה לוינגר עובר עינויי תופת בחדר הסמוך.
לפתע, האדמה זזה. רעידת אדמה? הרעש מתגבר ודניאלה מרגישה שהקיר ממולה מתחיל להתבקע. טראח! רעש מחריש אזניים והחדר מוצף באור שמש - הקיר נשבר! לעיניים קשה להתרגל לעליה כה חדה במינון הפוטונים, אך לאחר מצמוץ אגרסיבי של כמה דקות, שנראו לה כשעות, מצליחה דניאלה להבחין שבחדר מצויה דמות המזכירה באופן מחשיד את סנטה קלאוס, בלבוש בתחתונים אדומים מעל לטוקסידו כחלחל. הדמות עמדה מעל גופתו המרוטשת של סוכן השב"כ, שלא ציפה להתפתחות מסוג זה ונהרג מסורגים חלודים שפוזרו כשה-D9 הנהוג בידי הרב משה לוינגר הפיל את קיר מתקן השב"כ.
- כצל'ה! ידעתי שלא תזניח אותנו בעת צרה. הצלת אותנו ואת נוער למען ארץ ישראל. בזכותך ניצלה ארץ ישראל ותורת ישראל, בזכותך תזרח מחר השמש ותינוקות של בית רבן יקיימו את העולם בהבל פיהם.
- אין צורך להודות לי, דניאלה. כל תפקידי בתור גיבור על וחבר כנסת מן המניין הוא לעזור לאנושות, לגרום לכך שהמים יהיו נקיים יותר והאויר צח יותר. ואם אפשר - בכמה שיותר אלימות. עכשיו, לאיפה לעזאזל נסע לוינגר עם הדחפור? הוא הטרמפ שלי חזרה למשכיר הדחפורים בעוספייא, חתמתי שכירות על ה-D9 רק ל-24 שעות, ותקציב הכנסת לקשר עם הציבור אפילו על זה לא מכסה!
___________________________________________________________________________________
בראסמי, לא נשמע טוב יותר? בפעם הבאה שתרצו להמציא שקר מגוחך, לפחות תעשו את זה עם סגנון.
חרטטן אתה ילד לא חכם בעלילארץ הקודש
חרטטן אתה ילד לא חכם בעלילארץ הקודש
צעירצדקיהו
א.נרשמתי לפורום כבר לפני הרבה זמן ועד לפני יום לא ראיתי סיבה להתערב בפורום הצעירים הזה
ב.אני רואה שצדקתי.
ג.שמעתי עדות של אחד העצורים שראה את ה'מסמכים הסודיים' שהגישו בבית במשפט
ד.מה שכתבת נראה לך הזוי?אני אומר לך על עצמי שהרבה פעמים חטפתי מכות מכוחות ה'ביטחון' כדי שאני אמסור מידע.
לא מאמין?יש הרבה עדים.יש גם הרבה כאלה שחטפו(פדרמן,הרב כהנא,וכו וכו)
ה.נראה לך שאנו חיים במדינה נאורה ששומרת על זכויות הפרט?!חהחהחה.הצחקתני...
ו.הסיפור במלואו:
לשב"כ יש חומר מדויק של כל הפגישות של נוער למען.
זמן,מיקום,נוכחים,מי אמר מה ולמה היתכוון וכו'
ציטוטים לפלא.
הכוונה הייתה להאשים את דניאלה בסיכון חיי אדם,עבירה על חוקי ההתנתקות,
וסיכון קיומה של מדינת ישראל!
אתה לא מאמין?
למה מי אתה בכלל שתאמין?
הייתה לך פעם חקירת שב"כ?
מה אתה מבין בכלל בשב"כ?
יש לך איזה ניסיון איתם?
בהמלצתי הכנה,לך לאחד הבנים של הרב לוינגר,ג'ינג'י עם זקן ומשקפיים,
הוא אולי הבנאדם שהכי מבין היום בדברים האלה.
אולי תכתוב ספר,
אבל עדיף שיהיה רשום בגדול:פנטזיה(או בלבולי מח)
אבל אתה לא חייב להסכים איתי,
אפשר פשוט לחכות ואתה תראה שאני צודק...
בוגרואלאד
ב. העובדה (הבלתי מעורערת) שיש מעקב אחר נלא"י, לא הופכת סיפור הזוי ונלעג על התחייבות אחת של כצל'ה שגרמה לשב"כ לא לגרום לשיתוקו של הרב לוינגר ולא לעצור את דניאלה למשך שארית חייה, לאמיתי.
ג. לא רק שהיתה לי חקירת שב"כ - הייתי עצור במתקני השב"כ.
ד. אם הגעת ל"פורום צעירים פעורים" ועדיין אף אחד לא מאמין להזיותיך, סימן שעדיף שתנסה את מזלך בפורום גן ילדים.
אז אנא - תפסיק לסבן לנו את המוח ותחזור לשחק בחול. את הפאדיחה שלך כבר עשית. וגם שרות דב לדניאלה וללוינגרים.
ואלאדצדקיהו
מסיפורך נדמה שמצאת אותו...
לא דובר על עבירה פלילית אלא על האשמה-שממה שהשופטת אמרה לעצורים יש לה בסיס די חזק בומר הסודי.
וכבר כמה אנשים הואשמו באשמה כזאת
המטררה של השב"כ לא הייתה להכניס את דניאלה במנהלי אלא לבודד אותה, להשאיר אותה לבד, או כדי שאתה בין
לעשות עליה "עמבוש\עליהום"-ואז כבר בית המשפט והמשטרה יעשו את שלהם
מה שהבהיל אותם זה שכצל'ה הצטרף אליה ותמך בה.
נראה לך שלשב"כ איכפת עם יש אישור לעצרת או לא?
היום כבר כל פישר שנחקר בשב"כ חושב את עצמו כמבין ויודע...
היה לך שיחת שב"כ?!איזה גבגבר!זהו, עכשיו אני בטוח סומך רק עליך...
השב"כ היהודי הוא לא גוף שפועל ע"פ תקנים רישמיים(סדר הדין הפלילי-היצחקת)
כל המטרה הייתה להכניס כמה שיותר חבר'ה למעצר ממושך ובראשם דניאלה.
ע"י בידודם מכל מי שיוכל לעזור להם!
הסיפור שלך כתוב בצורה הזויה ונלעגת ולכן הוא כזה.
אני לא אמרתי שההתחיבות גרמה, אלא שהיצטרפותו של כצל'ה לדניאלה-היא זאת שגרמה לשב"כ לסגת מתיכנוניהם.
"למשך שארית חייה" "לאמיתי"
אתה לוקח את הוויכוח למקום אפלולי וקטנוני.
אתה לא יודע שזה מה שהשב"כ מנסה לעשות?
אתה לא יודע שהם נלחמים בנו בכל כוחם?
אתה לא יודע שהשב"כ מצפצף על החוק?
אתה לא יודע שבמי שאין כוח(דוגמת עופר גמליאל) השב"כ נכנס עד הסוף?
אין לי עינין לנסות לשכנע מי שלא יודע את הדברים הבסיסיים האלה-זה נושא אחר.
אבל כל שאר משתתפי הפורום שיודעים את האלף בית הזה שכל פעיל למען א"י יודע
מבין שה שאמרתי נכון, ומה שאתה אמרת לא יותר ממצחיק...
אתה חמוד אתהואלאד
ב. השב"כ לא יאיים במעצר מנהלי ויקשור את זה לצעדה בשיחה בה נוכחים עדים, מה שעלול לגרום להם לנזק תקשורתי באם יתפרסם. רק מוח אינפנטילי יכול להמציא סיפור כזה.
ג. דיבורים יפים של חבר כנסת (עם שפם וזקן גדול ככל שיהיה) לא יכולים למנוע מהשב"כ להכניס אדם כלשהו למעצר מנהלי.
ד. טרם ראיתי בדל של הוכחה שנציג השב"כ נוכח בפגישה פתוחה עם משטרה, ראש העיר והנציגים. לא דניאלה, לא כצ'לה ולא מנשה לוינגר הזכירו זאת. פתאום מופיע ניק שבהודעה הראשונה שלו מספר סיפור שנראה על פניו מצוץ מן האצבע. מדוע שנאמין לך?
אתה באמת חושב שאני מנסה להרע לך? מצדי תפתחו פה פסטיבל מספרי סיפורים, אין עיני צרה.
הסיבה היחידה להתערבותי היא אחת: סיפורי האלף לילה ולילה הללו מזיקים. הם גורמים ל:
א. מיסטיפיקציה והאדרה של השב"כ (הם כאלה גדולים, מאיימים וחזקים ואי אפשר לעשות כלום נגדם).
ב. פטור מבירור עובדתי מהותי ומהסקת מסקנות לגבי התנהלות נלא"י.
ל-ואלדThe yehudi
מתוך דברי צדקיהו, נראה שהוא די צודק.AEB
כמעט כול הנתונים שלו נכונים (ניתוח מעולה )!!!!נבחרת הגיבורים
גם לי ניראה שצדקיהו צודק...ילץ
וואלאד.. אחי זה אחד הסיפורים הטובים ביותר..=)
צדק הוא לא רק 
אני דוקא אהבתי מאד את דברי ואלאד...השם הוא המלך!
ועד רגע זה לא ממש הצלחתי להבין מה רוצה בדיוק 'צדקיהו'.
בכל מקרה, גם אם היה איום של השב"כ - אז מה? ? ?
אז מה?צדקיהו
יש כאלה שאמרו-נמות ולא ניתן לכצל'ה לעשות הסכם
והרב לוינגר אמר לא לתקוע לכצל'ה מקל בגלגל...
בחר צד.
אני בחרתי בצידו של הרב. אני סומך עליו שהוא צפה את מה שהולך לקרות בעקבות ההסכם
יהרגו אותך? נראה שקצת הגזמת..לא הרבה..השם הוא המלך!
בכפר מימון דובר על פיקוח נפש לא של אדם אחד, אלא של המון, כי המשטרה - לטענת מועצת יש"ע - איימה שתפתח באש.
אז באמת..
התקשרו מבלוקבסטרואלאד
היה איום של השב"כ הם דיברו עם בחורים שנעצרונבחרת הגיבורים
לה' הוא המלךאנונימי (פותח)
לא השמצתי...בסה"כ מנסים לברר פה דברים..השם הוא המלך!
הרב לוינגר האמין לאהוד ברק וניהל איתו מו"מואלאד
כך שלא מדובר כאן באסטרטג ממדרגה ראשונה.
הרב לוינגר לא ניהל שום משא ומתן עם ברק!א"ר יצהר
ואלאד אתה חצוף גדול או שאתה בור גדול.
לפני פינוי בית השלום מועצת פשע ניסתה להכנס להנהגת המאבק וכן הם ניסו ליצור הסכם עם ברק.
הרב לוינגר בא לברק רק כדי להבהיר לו שבבית השלום אין למועצת פשע דריסת רגל!
וברק איים שירצחו אנשים בבית השלום ושל יהיה לו איכפת לשפוך דמים אז הרב לוינגר אמר לו שיתן לו זמן עד 2 בצהרים למחרת כדי לדבר עם כל הנהגת בית השלום ועם החבר'ה בלי להבטיח או לומר שהוא ימתן את החבר'ה או יאסור דברים מסוימים. לא בשביל הסכם כלשהו אלא כדי למנוע שפיכות דמים.
אז ברק אמר עד 12 לא עד שתים,הרב לא הסכים למשחק הזה ולא ירד מהשעה 2 (הרב לא יו יו ולא צעצוע של ברק) קיצר היה צעקות,ברק התעצבן ובלי הסכמה ביניהם הרב יצא ומייד כשהוא יצא ברק חתם על פקודת פינוי מיידי.
יומוצלח ושבת שלום.
נבנה את היכל ה' יבנה המקדש!
אל תקרא לזה מו"מ, תקרא לזה איך שתרצהואלאד
אם אני טועה, תקן אותי - אבל אז תצטרך להסביר מדוע באותה שעה בבית השלום מנהיגים מסוימים נשאו נאומים על "נצחון", מעניין על מה הם התבססו בקביעתם. וכן תצטרך להסביר מדוע אנשים טענו שברק "עבד עליהם" ושהפינוי היה מפתיע.
אגב, אין לי שום דבר נגד משא ומתן אם יש מציאות שהוא יכול להביא להישגים טקטיים. יש לי בעיה כשנותנים לאויב אפשרות להפעיל לחץ, לשקר ולרמות. זה לא סימן לבעיה אידיאולוגית, זה סימן לחוסר הבנה אסטרטגי. לאנשים כאלה פשוט אסור להיות במעמד של מקבלי החלטות. גם אם הם רבנים.
בקשר לשורה אחרונה שלך,אוסנת
"לאנשים כאלה פשוט אסור להיות במעמד של מקבלי החלטות. גם אם הם רבנים."
מקבלי החלטות חייבים להיות כפופים לרבנים, אם לא רבנים בעצמם. התורה היא לא רק של בית מדרש, היא תורה שמקיפה את כל החיים - כולל פוליטיקה, מתמטיקה, כלכלה. גם החלטות אסטרטגיות שנעשות ע"י רב שאינו אסטרטג גדול - נשענות על בסיס תורני גדול. וזה מה שחשוב.
רב מחליט החלטות עפ"י הידע שנצבר לו מהתורה. וגם אם לנו זה נראה מוזר, או החלטות לא נכונות - אם הרב עושה אותן, אנחנו צריכים להאמין ולדעת - שזה מה שנכון. ולהתיישר לפי זה.
אני סומכת על כל רב בשיעור קומה כרב לוינגר, שיודע מה הוא עושה. ואם הוא לא יודע - הוא מתיעץ לפני שהוא מחליט.
אבל ההחלטות בוודאי נובעות מתוך תורה, גם אם זה לא נראה.
עכשיו אפשר להתחיל להשמיץ אותי.
אסנתאוריין
בס"ד
"רב מחליט החלטות עפ"י הידע שנצבר לו מהתורה. וגם אם לנו זה נראה מוזר, או החלטות לא נכונות - אם הרב עושה אותן, אנחנו צריכים להאמין ולדעת - שזה מה שנכון. ולהתיישר לפי זה. "
לא תמיד.. לפעמים גם רבנים טועים.. או עושים דברים מלחץ.. לדוגמה ההסכם בצעדה לגוש - זה טעות!
יש לך בעיה פעוטה בהבנת הנקראואלאד
מוסר השכל: פשוט יותר לקרוא, להבין ורק אחר כך להגיב, מאשר להגיב לפני שקוראים ומבינים.
א"ר יצהר-בבקשה,לא מכבודנו להחליק דברים שלא במקום.אוהלי
מכיווןן שאני מעריכה עד מאוד את נוער למען,ומכיוון שאני מאמינה שזו נפילה בלבד,שרק תעלה את כולם מעלה בעזרת ה',ומיכיוון שאני מאמינה בישרותם ובאמיתותם (לי אישית היה חשוב שאחרי שהם כבר עשו את ההסכם,שהם ידעו לא לרמות את הציבור הרחב,אלא שיהיו מספיק ישרים כדי לקום ולומר "מצטערים,לא יכולנו להמשיך" שזאת גדולה עצומה לקום ולהודות במשהו שהוא די משפיל-באותו רגע הערכתי מאוד את מנשה.)
ומכיוון שאין ספק שהכוונה והאמירה היא חשובה וטובה,אין לי עניין לנגח את נלא"י.הלוואי שיאספו את השברים,יבררו את הצריך בירור,ירעננו את הקוים שמנחים אותם בפעילויות,יקבעו כללים אדומים ברורים,ושיהיה להם רק טוב!
א-ב-ל,א"ר יצהר-נו באמת.כדי לומר למישהו שאנחנו לא מקבלים את מרות מועצת יש"ע,אפשר להוציא הודעה לתקשורת,אפשר לשלוח מברק דחוף בידי איש דואר,אפשר להתעלם ממועצת יש"ע לחלוטין. ככשולחים אדם מהמכובדים באיזור כדי להיפגש עם ברק,זה לא כדי להתנער מאחריות.זה לא נשמע הגיוני,ואם זאת המציאות אז יש לנו בעיה בסיסית בהבנת הנשמע. וגם,אם כבר הולכים לפגישה זה כדי להבהיר שאין אפשרות לדעת מה הנוער עושה,אין כוונה לאסור כלום ושאם תהיה שפיכות דמים המדינה לא תנקה מזה,או כמו שעשו הלח"י בפגישתם עם ההגנה לפני רצח האלטלנה-במשך כל השיחה בניהם,איש הלח"י שיחק עם אקדח,ובסוף הוא הבהיר שהוא לא מפחד ממלחמת אחים.זאת אחת הסיבות שאת אנשי הלח"י הכניסו "רק" למעצר מנהלי לעומת אנשי האצ"ל שהבטיחו ש"לא תהיה מלחמת אחים בכל מקרה"-וההגנה טבחה בהם באלטלנה.
מיכיוון שאף אחד מאיתנו כנראה לא באמת מסוגל להסביר דברים כמו הלח"י-אסור להיפגש אתם בכלל.
קחי את חוות מעון בתור דוגמא,או את פדרמן-בלי להיפגש עם אחד מהשלטון היה ברור שלא מקבלים שם את מועצת יש"ע כאחראית המקום,ולא מתכוונים להרגיע אף אחד,תהיה השפיכות דמים אשר תהיה.
את יכולה להתווכח על יעילות המפגש בין הרב לוינגר לברק,אבל את לא יכולה להכחיש שזה היה סוג של הסכם/התחייבות,שהמדינה דואגת להפר כל פעם מחדש.
בכל מקרה בית השלום היה אחד הדברים הטובים.סוף סוף ראינו נוער שיודע לקדש שם שמיים בגאוה יהודית.
אחד התחביבים לש השב"כ:שירה לאל
זה לראות אותנו רבים אחד אם השני!!! הם פשוט מתים על זה,זה בערך אחת ההנאות הגדולות שלהם,וחבל שאנחנו מספקים להם את זה..
וואלה נכון נוער למען עשו את אחת הטעויות הגדולות...ההסכם המגעיל.אבל לא צריך להגזים...בסה"כ נוער למען הוא אחלה אירגון שאושה המון בשביל א"י והלוואי שמישהוא היה עושה חצי ממה שהם עושים!! אבל תרגעו!!
צריך ללמוד ממה שקרה-הסכם=החלשה!! אבל לא לריב-השב"כ והמשטרה מתים על זה!
מהנאות השב"כdan_land
תראו.
דפקו את בנוער מכל הכיוונים.מעצרים, לחץ משטרה שב"כ תקשורת בית משפט וכו'...
תכלס המטרה של הרשעים הייתה ועודנה, היא לא שנריב או שישרור ביננו שלום.
המטרה שלהם היא לפרק את נוער למען,שהחבר'ה יתחסו לאירגון כמו אל מועצת ישע ואז לא תיהיה בעיה למחוק אותו כליל.
בואו נתאחד מאחורי הרב לוינגר ודניאלה-שהם הודו שהיו באירוע הרבה טעויות-ושאפשר לסלוח אם הטעויות לא יחזרו על עצמם.
אם לאירוע הבא יגיעו שלושת אלפים איש ולא אלף חמש מאות,אם באירוע הבא על כל מעצר של אחד ה'מנהיגים'
תהיה חסימת כבישים,מכות ובאלגן,אם כל אחד יקח אחריות למען ארץ ישראל-לא יעזור לרשעים כלום.
הסכם, לא הסכם, מה זה משנה עכשיו?
"בעיקבתא דמשיחה ארץ ישראל היא הנקודה העיקרית וממנה נובע הכל"!
אם ארץ ישראל באמת תיהי חשובה לנו-נרמוס את כל העומד בדרכנו...
חשבתם על זה שהם עשו את זה גם למועצת יש"ע עצמה?!?!?gross
גרוס-אוהלי
מועצת יש"ע עשתה הסכם הרבה לפני שהתחילה ההתאספות בכפר מימון,מועצת יש"ע בכוונה תחילה רימתה ציבור גדול ואמרה להם ש"עוד מעט צועדים" במשך זמן רב מאוד כשהיא ידעה שלא תהיה צעדה.
מועצת יש"ע,גם אם "הפחידו" אותה,דאגה שלא רק היא תצא מושפלת-אלא שכל מי שבאזור או "תחת חסותה" יצאו מושפלים.מועצת יש"ע דאגה במסירות נפש שלא יהיה אחד שיוצא מגדרות כפר מימון,שלא יהיה אחד שיתנגד לגירוש. מועצת יש"ע דאגה לרמות אותנו ולבקש מהחיילים "שיוציאו אותנו 4 אמות" בכח,כדי שיראה כאילו אכפת להם מהארץ.
מועצת יש"ע תקופה ארוכה לפני הגירוש הזמינה אותנו להפנינגים ולהפגנות גדולות,כשמאחורי גבנו הכל היה מתואם עם המדינה על מנת לבזבז כוחות ו"לשחרר לחץ".
מועצת יש"ע עשתה הסכם גירוש על גבם של אנשי חוות מעון,למרות שכולם ידעו שאנשי החווה בכלל לא תחת מרותם, ובאמת אנשי החווה התנגדו בכל כוחם לגירוש.
מועצת יש"ע רימתה אותנו שנים בכוונה תחילה ובידיעה מראש.לא יודעת מה איתך-לא מצאתי קשר בין מועצת יש"ע לבין נוער למען למרות הכל.
כשנלא"י יארגנו עוד ארוע-אבוא בעזר"ה בשמחה.כשמועצת יש"ע תארגן עוד אירוע-אדאג שכל הסובבים אותי לא ילכו.
רק הערה...gross
חוץ מיזה, שאת מועצת יש"ע שפטו הרבה יותר מהר לרעה!gross
המטרה העיקרית של הצעדה היאyosef13
צדקיהו.תזכיר לי לא לעזור לך.אוהלי
זה פשוט לא נעים שמישהו שעוזר לכם בתכל'ס בהדרכתכם,בידיעתכם ומרצונכם המלא,הופך להיות האשם בעניין.
נכון,כתבת את זה בצורה שמשתמעת שאתה מעריך את העניין,אבל ברור לכולם שמי שעשה את ההסכם יצא מושפל.אז למה אתה מפיל את העניין עליו?קח אחריות.נלא"י עושים דברים טובים כוונתם ומעשיהם טובים הם.
אבל אם קורה שנופלים,וזה הדבר הכי מבאס ליפול,גם לי זה קרה בצורה כזאת או אחרת..לפחות בא נדע לקחת אחריות.אנחנו ילדים גדולים.
וגרוס-לא יודעת מה איתך-נתתי אמון במועצת יש"ע,הלכתי תקופה ארוכה לכל ארוע שלהם, ולא מיהרתי לשפוט לרעה,אבל ביום שראיתי את מכלול הדברים שקרו ושמועצת יש"ע עבדה עלי,גם לדברים הכי טובים שלהם אני לא ילך,וגם לא יקנה מהם מסטיק עגול,כי מי שמשקר,גם הדברים הטובים שלו הם שקר.
קשה להגיב על מה שהולך כאן. כואב להגיב. כואב לחפורא"ר יצהר
בפצע פתוח.
מה שאכתוב כאן זו דעתי האישית ולא באתי לייצג אף אחד.
ההסכם שנכפה על נוער למען ארץ ישראל נכפה בעקבות המעצרים שגרמו לבלבול כיוון שהמנהיגים והמובילים והאחראיים על ענינים מסוימים נעלמו מהשטח והחבר'ה שלא היו לגמרי בעניניים היו חייבים להכנס.(הדוגמא-העצרת,בפועל בשטח היא אורגנה ע"י 4 בנות ועוד מספר דומה של בנים,כולם בגילאי 16-19.רק כשהתחילה העצרת הגיעו הגדולים יותר.)
נראה לי שבעקבות הנסיבות לא היה מנוס מאיזשהו הסכם. אם ההסכם היה מול משטרה\מדינה-אז לא היתה בעיה לכפור בו ולא לעמוד בו בכלל,אך מה נעשה שמי שחתם או יותר נכון גרם דחף ודאג לחתימה על ההסכם הוא מישהו מאיתנו המתנחלים-הלא הוא כצל'ה? מה נעשה? ניבגוד באימון בתוכנו? נגרום לעוד מחלוקת שתפגע בציבור המתנחלים השסוע ממילא? נגזור על נוער למען ארץ ישראל סגר ציבורי? התבדלות שתעזור מאוד מאוד למשטרה שב"כ מדינה לחסל את האירגון לחלוטין?מה עושים במצב שבו מה שעומד מולך זה או מעצרים המוניים של כולם כולם כולם כולל כולם כשהמעצרים של החבר'ה הקשורים לנוער למען ארץ ישראל צפויים להתפתח לכתבי אישום רציניים ומעצרים ארוכים מן הסתם או שמישהו מאנ"ש (או לפחות נחשב מאנ"ש)מעמיד אופציה אחרת של הסכמה לכניעה?
אז באמת אם יש זמן ורוגע לדון ולבחון את זה-אפשר למצוא מוצא,רק מה? לא היה לא זמן לא רוגע ויות מזה, היה הרבה מאוד לחץ. מה שגרם לשגיאה רצינית,שגיאה שנבעה מבלבול של חוסר והיעלמות של החבר'ה הרציניים והאחראים ואין אפשרות לתקשר איכשהו עם אלו שעוד לא עצורים. טעויות קורות,בעיקר בזמנים שכאלו. מה עוד שלא לגמרי התארגנו להחלטה שכזו או להשתלטות שכזו הן מצד המשטרה טהן מבחינת התגובה של כצל'ה.
ועוד עניין,להבדיל ממוצעת ישע נוער למען ארץ ישראל לא קמו בתור גוף ראשי ששולט ואחראי מעל כולם,אלא קמו קבוצה של אנשים שכאבה של ארץ ישראל הוא כאבם,וצרותיה-צרותייהם ונרתמו לארץ על ידי הכנסת העניין לראשם של הנוער והמבוגרים בו זמנית וכן על ידי הקמת נקודות,יציאה למרחבים ושינוי הראש בכל הנוגע לארצנו ולהימצאותנו בתוכה.
כמה אני כעסתי וזעקתי כששמעתי על ההסכם הכפוי הזה.אבל בשלב שאני שמעתי עליו כבר לא היה לי מה לעשות כדי לשנותו. רק מה? לומדים להתמודד עם מצב קיים.ואכן התמודדנו,הנוער התמודד יפה למרות הכעס הכאב וכל מה שהיה.
וההוכחה:
את הידיעה הבאה אומר בבירור מידיעה של עשיה:באירוע בשדרות היו 1000-1500 איש.(לא 200-400 כמו שקישקשו רבים) מתוכם כ500-700 יצאו בפועל לצעוד.חלקם נחסמו בסביבות איזור העצרת,חלקם במבואותיה של שדרות,חלק בכיש הראשי ואחריו,רק חלק קטן(בסביבות 70)הגיעו ל נ,צ חץ שחור,ורק כ20 חבר'ה(בעיקר בנות) הגיעו לגדר עצמה אך לא עברו אותה.מפאת חוסר בכלים ובמובילים.
הגדשה חשובה:לא באתי לתת תירוצים או לברוח מאחריות,חלילה לי.
אומר בפה מלא:לדעתי ההסכם וכל היוצא ממנו היו טעות גדולה מאוד מאוד מאוד.
בהשתלות הכי גדולה לא לחזור על טעויות כאלו שוב נוער למען ארץ ישראל עושה בירורים פנימיים,אם מישהו רואה צורך\רצון לשו"תים\פאנלים\שיחות על כל ענייני ארץ ישראל בכללי וגוש קטיף בפרט,פשוט צרו קשר(אפשר במסר אישי אצלי)אם יהיה ביקוש ננשה לארגן שיחות וכאלה.
יומוצלח,נבנה את היכל ה' יבנה המקדש!
ממש גועל נפש.דינה ברזילי
לא קראתי הכל. רק הכותרות מספיקות כדי להבין את הרוחות כאן.
זלזול, לשון הרע וכפיות טובה.
כל טוב, ותהיו בריאים...
.....הוד':)
אנחנו לא יודעים לא את החשבונות של דניאלה ולא של הקב"ה.....
אולי זה כן לטובה???אנחנו ממש לא יודעים כלום!!
ואגב אפרופו- התגובה שלך היתה ממש לא נחמדת במיוחד עם לא קראת את הכל!!!(אני מעירה לך קצת...)
קראתי את הראשונה ועוד כמה.דינה ברזיליאחרונה
ותודה שהערת לי.
לומר על מישהי (ואני לא מכירה אותה) שטן, זה חמור. היא יהודיה, אחותנו ואסור לנון לכנות בכאלו שמות יהודים. זו הנקודה.
תמשיכו להתווכח, זה לא מעניין אותי.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?