תקראו ותגיבושפיות
בנוהל וזהו.

איך לב כמו שלך יכול לאהוב כמו שלי, אני חושב וממלמל לך ולשמיים. אולי הייתי אחר אם לא

כלכך לא רציתי לאבד אותך, שבלילות צרחתי לכרית מרוב פחד. החיים שלנו היו יפים ביחד אבל אני כלכך פחדתי שזה יגמר. סערות היו בוכות בתוכי ומציירות מציאות שבה את כבר לא, והייתי שואג עם דמעות ורגשות קדמוניים וצוחק מרוב בהלה של מטורפים.
הייתי פחדן, הייתי פרנואיד והייתי צודק.
מתישהו את נגמרת, ואני קינאתי בך. היית יוצא למרפסת ומתגעגע עד שיגעון, עד טירוף הדעת, עד שלא הצלחתי לראות איפה אני נגמר ואיפה אני מתחיל.
רציתי להתחלף איתך כמו שלא רציתי שום דבר אחר בעולם. לא שלום, לא אהבה, לא כלום. רציתי למות ושאת תהיי פה במקומי, ותתגעגעי.
אני נשען על המרפסת ומזדקף כשאני מריח אותך. פרחים, תפוח, לימון ואדמה. הריח שלך.
תעלול אכזרי של אלוהים, כי שהשניות התאכזרו ואת לא באת, איבדתי אותך שוב. אני מתחיל להתרגל לזה. אולי מתישהו אני אלמד לחיות עם האובדן, עם ההרגשה שאני והעולם הזה נהפכנו אויבים. ואולי אצטרף אלייך
הדבר הראשון שעבר לי בראש -סביון
את מטורפת.
וזה לא ממש רע, האמת. ואולי השעה מסבירה משהו, למרות שאצלי השעות העייפות הם שעות של אפאתיה (ככה כותבים את זה?) מוחלטת.

את כותבת יפה ומוזר
למרות שהמחמאה מפוקפקת משהו -שפיות
זה כן שימח אותי, אפילו חייכתי
אולי תפרט?

תודה
מחמאות מפוקפקות זה התחום שליסביון
סתם. אבל אולי לא סתם, באמת. אולי כי אני משתדל להגיד את מה שיש לי להגיד ולא דווקא בצורה של מחמאה.

את כותבת יפה כי התיאורים והניסוחים שלך יפים ולא יודע איך להגיד את זה. וזה מטורף כי את מתארת תחושת טירוף מוחלט (בערך) שהיה לי קשה לדמיין וצריך להיות במצב רוח מטורף בשביל לכתוב דבר כזה. נראלי. כי במצב רוח שפוי לא הצלחתי לדמיין את זה (ופתאום קראתי את החתימה שלך וזה התחבר לי).
ומוזר כי לא ממש הבנתי. גם לא היה לי ראש להתעמק, אבל קראתי פעמיים וקשה לי לתפוס. אולי בגלל הטירוף שיש שם, כאמור. אה, וגם כי כתבת בלשון זכר על אישה במקום הפוך.
וואו כמה שאהבתי את התגובה הזאתשפיות
תודה.
חן חןסביוןאחרונה
יש בזה משהו מאוד יפה.עיגול שחור
ויש בזה משהו מאוד נכון ומפחיד .
כאלו מאוד אהבתי .
התחושה הזאת מאוד מוכרת . אבל מאוד רחוקה .
לא יודעת איך להסביר את זה
התחברתי ממש .
וזה כתוב ממש יפה .
תודה אהובהשפיות
בכיף ילדהעיגול שחור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך