ניסיתי לשים את האצבע על מה בדיוק גורם לי להרגיש כך..אולי אני סתם ביקורתית.( הערה במאמר מוסגר- תעשו טובה ובבקשה בבקשה תעיפו מבט בהודעה לפני שאתם לוחצים 'שלח' ..אתם לא מבינים איך זה מתסכל לקבל הודעות עם שגיאות כתיב. מנסה לשכנע את עצמי שאולי זה בטעות, ואולי הבחור סובל מדיסלקציה שלא באשמתו..אך זה חזק ממני ופשוט כ"כ מוריד😪) הקטע הוא שכשיצאתי עם בחורים ממש חכמים , בקטע החברתי זה היה ממש נפילה. זה כאילו שזה או זה או זה. או/ שיהיה חברותי, זורם, אחד שיבוא איתי למסלולי טבע... או / חכם, אינטיליגנט להחריד, שכל היום מדבר איתי על נוסחאות ועל הספרים שקרא לאחרונה. נמאס לי כל פעם מחדש להתלהב, להתארגן , לנסוע מלא זמן (אני גרה די בחור, אז אף פעם לא גוררת את הבחור המסכן עד אליי) ולהתאכזב. איפה אתם מתחבאים בחורים חביבים?
עוד משהו- קרה לי פעם שלפני הפגישה הראשונה כבר ממש הבנתי שזה לא זה. (צורת הכתיבה שלו בהודעות, דברים שאמר בשיחת הטלפון וכו'..) מצד אחד, ביטול פגישה על סמך שיחת טלפון אחת יכול כ"כ לפגוע בבחור.( שלא יבין מה כבר אמר שגרם לי לא לרצות לפגוש אותו..) אני לא רוצה לפגוע ולכן
מעדיפה להשקיע את השעות האלו...מן הצד השני, חשבתי על זה היום ואם אני לא מבטלת אני ממש מבזבזת לבחור את הזמן. זה לא יפה שיטרח וישקיע כשאני מלכתחילה באה עם גישה שלילית... מה עושים במקרים כאלה? מבטלים? לא מבטלים?
תודה רבה מראש.. אני