שבוע טוב, זוכרים אותי?זריחה

אני רואה שיש כאן אנשים חדשים, ברוכים הבאים

הסתבכתי עם ההצללות מה אפשר לעשות בנידון?

טוב חוץ מזה יש עוד כמה דברים שכדאי לשפץ לא? ההצללות 

הערות הארות? משוב?זריחה

יפה מאוד!שוליינית

אני לא זוכרת אותך כי לא הייתי כאן בתקופתך...

נראה לי שכדאי שבצד היותר רחוק תכהי קצת

איפה בדיוק ?זריחה

את יכולה להגדיר יותר במדויק איפה להכהות?

באזור של הלחי והעין הימנייםשוליינית

אוקיי, תודהזריחה

ציור יפה!הולם במיוחד
אני מנחשת שציירת על פי תמונה באיכות לא משהו.. אני צודקת?
כי זה באמת יפה ונכון ומדוייק כזה, ויש הבעה ואין עיוותים שזה מעולה,
אבל בפרטים ובדיוקים הקטנים זה חסר.
עם מה ציירת אותו? פחם? או עפרון עם b גבוה? הלכלוכים והטביעות אצבע ממש בולטים.. שזה קצת חבל.
עוד משהו- בכללי עדיף שפחות יהיו קווים בציור ויותר מעברים. מבינה למה אני מתכוונת? כשיש מעבר בין חולצה לרקע, לא אמור להיות קו שחור שמשני הצדדים שלו לבן, זה לא נראה ככה במציאות..

מקווה שלא ביקרתי יותר מדי, בכללי זה ציור ממש יפה וטוב. אני אוהבת את ההבעה והתווי פנים. שאלת מה לשפץ אז עפתי...
תודה על התגובהזריחהאחרונה

את מודקת, זה היה תמונה חשוכה כזו ולא מובנת וניסיתי לנחש קצת איפה להאיר ואיפה להחשיך,אני שמחה לשמוע שיש הבעה ואין עיוותים

צויר בעיפרון B4 מעצבן, אולי באמת כדאי לעבור לעפרונות H 

לגבי הקו של החולצה את צודקת, רק שזה היה בסוף הציור אז חפפתי ובכללי בד'כ אין לי סבלנות להתחיל למלא בצבע את החולצה, אולי אם זה היה צבעוני הייתי צובעת אותה אבל בעיפרון ככה אני עושה

תודה על התגובה ושבוע טוב

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך