עבר עריכה על ידי לירוןלב בתאריך י' באייר תשע"ח 14:31
עבר עריכה על ידי לירוןלב בתאריך י' באייר תשע"ח 14:26
היא אמרה שמה שהכי חשוב בבית זה אוכל ובגדים
קודם לדאוג לאוכל ולבגדים אחר כך לשאר
לפי דעתי מאוד חשוב שיהיה לבני המשפחה את הבגדים מסודרים
שהבגדים על הספה הם מתקמטים ולא כיף להתלבש ככה
לי מאוד חשוב לשלוח את הילדים בבוקר שהבגד נקי ומסודר כי ככה גם הילדים מרגישים טוב יותר(לדעתי)
אז פעם גם אצלי היו ערימות על הספה והכל היה בלגן אבל החלטתי שאחרי אוכל אני דואגת לכביסה
אני קונה לרוב בגדים שלא מצריכים גיהוץ(אפילו לשבתות לילדים בגדים יפים ומהודרים אבל ללא צורך בגיהוץ)
ודבר נוסף קניתי סלסלה ענקית ויפה שלתוכה אני ישר מעבירה מהחבל את הבגדים של הקטנים כמו בגדי גוף, גופיות,מכנסיים בגדי בית בעיקר ולא מתעסקת בכלל בלקפל בגדי יום יום ובגדים תחתונים של קטנים
ודבר נוסף זו צרת רבים אז תתעודדי ויעל זלץ פעם אמרה שאנחנו מתעסקים בכביסה אז לא לראות בזה מטלה אפורה ומשעממת אלא לומר לעצמנו שאנחנו בעצם הכיבוס והקיפול מבטאים אהבה ודאגה לבני המשפחה וגם לומר תודה וברוך ה' שיש בגדים ללבוש ויש מי שלובש ב"ה מליוןפעם
עצות נוספות שעוזרות לי
לבחור יום בשבוע שמוקדש רק לכביסה, מכבסים כמה מכונות ברצף ומייבשים (אפשר יום לפני)
לדאוג לכמה חבלים שיהיה מקום לכל הכביסה, להשתמש בחומרי כביסה עם ריח טוב שעושה חשק להתעסק בכביסה
ובאותו יום דואגים לארוחות קלות שלא מצריכות הרבה עבודה והרבה כלים, נשארים בבית ולא יוצאים למשחקים אלא משחקים בבית ליד אמא בזמן שהיא מקפלת כביסה
מקווה שעזרתי