רציתי לשתף אותכם במשהואנונימי (פותח)

האמת היא שהתלבטתי איפה לפתוח את ההודעה אבל החלטתי שאולי פה זה יהיה הכי טוב..

כל מה שאני הולכת לכתוב בא מתוך הלב בלי שום דעות של ממלכתים\לא ממלכתים צבא הגירוש צבא הגנה לישראל.

אני גרה בישוב כלשהו. הישוב שלנו מוקף בכמה גבעות.. באחת ה הגבעות ישנם שישה חיילים שומרים שם, באותה גבעה ביתי עובדת בגן.

היא מספרת לי על כל החיילים שמגיעים לשם תמיד, עוזרים לה בגן וכו'.

בערב ר"ה ביקרתי אותה בגן ופגשתי את החיילים ושאלתי אותם כדרך אגב- איפה אתם בסעודות החג?

הייתי בטוחה שהם מתארחים אצל משפחות שם או משהו..
הם ענו לי שאף פעם לא מזמינים אותם. וגם אז לא.

על המקום הזמנתי אותם אלי לסעודות. מה שהם יכולים להגיע. הם כמובן ענו שהם לא יכולים בגלל שאני לא גרה בגבעה..

אז התקשרתי לכמה תושבים ע"מ לשוודא שהחיילים יוזמנו לסעודות החג.

תושב ראשון: כן יש מישהו אחראי עליהם.. לא יודע מי, נסי עוד כמה אנשים.

תושב 2: " " " " " " " "" "" " "" "" "" "" " "" " "" " "" " "" "" " "

תושב 3: " " " " " " " "" "" " "" "" "" "" " "" " "" " "" " "" "" " "

תושב 4: " " " " " " " "" "" " "" "" "" "" " "" " "" " "" " "" "" " "

וכן הלאה..

עד שהגעתי סוף סוף למישהו שנתן לי את השם של האחראי.

פניתי אליו, והתשובה שלו- מה פתאום שאנחנו אחראים על הארוחות שלהם? אנחנו בכלל לא צריכים להזמין אותם.

ביקשתי ממנו שבכול מקרה- ידאג שמישהו יזמין אותם לארוחות.. הוא אמר שישתדל.

חצי שנה מאוחר יותר, ערב פסח כבר עבר. ערב שבת שאחרי איסרו חג.

ביקרנו את החיילים המשרתים באיזור לחלק חלות, יין לפני שבת.

מה גיליתי? החיילים לא הוזמנו כל החג <הם היו בחג בישוב, ללא בסיס> החל מליל הסדר וכן הלאה וביתי הודיעה לי שבר"ה אף אחד גם לא הזמין אותם.

ומה קרה? הצבא לא דאג להם לאוכל לשבת וכך הם בנו על מה שקנו במרכול בישוב הצמוד..

דיי הזדעזתי, לאמר את האמת. ולמרות שזה היה ערב שבת ונותרו לי כל הבישולים שלי לשבת, ולמרות שהגיעו אלי אורחים לשבת החלטתי לבשל לחיילים אוכל עד יום שני..
וכנראה זה מה שאני יעשה עד שהתושבים יסכימו לארח את מי שנמצא שם בשבילם.

אני לא מצפה לשום הודעות של כול הכבוד, באמת שלא. אני עושה את זה מתוך הלב שלי.. אבל פרסמתי את ההודעה הזו ע"מ שגם אתם, תשימו לב..
אני לא מצפה שתתחילו להכין אוכל לכול החיילים במדינת ישראל. ממש לא.
אלא אם אתם נתקלים בחיילים <ולא רק!> שלא הוזמנו לסעודות שבת וקל וחומר- חג, אני מבקשת, מכול הלב שתזמינו אותם.

ואפילו אפשר להתארגן כמה משפחות.

אני רק שואלת את עצמי, למה זה מגיע להם? ומתפללת ומקווה שבני <בין שאר עמ"י>  לא יתקל ביחס כזה

וואי אשרייך לגמרי..מאיזה יישוב אתם?נ נח זה הכל
תגובה:קוקו
דבר ראשון כל הכבוד על הדאגה לחיילי צה"ל!!!

אבל רציתי לאמר עוד משהו:
ראינו בהרבה מקומות על חיילים שדפקו חבר'ה בעקבות פעילות למען ארץ ישראל כולל עיכוב והסגרה למשטרה, כמו כן ראינו בהרבה מאוד מקרים לצערינו חיילים שמשתתפים בפינוי ישובים ומאחזים.

בסדר, אני לא דן אותם ח"ו לכף חובה כי "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו", ואני יודע שהם יכולים לשבת בגלל זה בכלא וכו',, אבל אני מצפה מחיילים שבאים לשמור עלינו לא לגרש אותנו.

לא הייתי רוצה להגיע לבית שלי ולראות שמתארחים שמה החיילים שפינו אותי שבוע שעבר, הרביצו לפני חודש, והסגירו אותי לשוטרים לפני חודשיים, ושוב, אני לא מתנגד להזמין חיילים לארוחות, אבל צריך לזכור שלא תמיד חיילים עושים את העבודה שלהם.

ולכל החבר'ה שבינינו: תיזהרו!!! לפעמים חיילים לחוצים ועצבניים ואז זה כואב ונגמר רע!!!! צריך תמיד להיזהר גם מהם ולא רק מכחולים!
כן - ואם זה החייל שעצר מחבלים??ii

אני לא בא להצדיק שצה"ל מגרש

אבל   

החיילים נמצאים הרבה יותר בכפרים הערבים מאשר ביישובים היהודים

מזעזע!dan_land

פשוט מזעז לשמוע מה שכתבת!

הצבא לא דואג לחיילים שלנו!

לפי חוקי הצבא אסור לשום חייל לקבל או לדבר עם שום אזרח!

חוק זה חוק!

והצבא בונה עלינו ה"מתנחלים המתחנחנים" שיאכילו את ה"חיילים המסכנים"

בושה...

מימתי אתה סופר את החוק בושה שאתה אומר את זהנבחרת הגיבורים

אם כול זה שצה"ל צריך לדאוג לחילים שלו אנו צריכים לדאוג לאחים שלנו ועוד יותר בפסח ועוד יותר למי ששומר עלינו (אנחנו אומרים כול דיכפין ???)כן?

בושה שיש אנשים כאלה אולי אחרי הגרוש היתי מבין אבל עכשין סתם אין הצדקה

ו

את לגמרי צודקהמקובל
לענ"ד אפשר לסכם את זה במילה אחת: בושהאור-נא

בעצם בשתיים: בושה וחרפה.

מרוב שאנחנו דוגלים ב"לא לרחם על אכזרים" אנחנו שוכחים שישראל הם רחמנים בני רחמנים ושצריך לעשות דין צדק...

דין צדק אתה בעצמךdan_land
אני לא יאכיל את מי ש:
הסיכוי שהוא יפנה אותי גדול פי כמה מהסיכוי שהוא יגן עליי.
הסיכון שהוא יגן עלי אפסי.
אני מעדיף שיתנו לי נשק להגן על עצמי בגבעה שלי מאשר שאיזה פישר שמקבל פקודות מפוליטיקאים 'יגן' עלי.
לא התייחסתי אל החיילים רע, פשוט גם לשלם מיסים בשביל שיקבלו אוכל, הם לא מקבלים, וגם להאכיל אותם?

כל מי שרוצה מוזמן להאכיל חיילים עד שיתפוצצו-אבל אחרי שימאס לו הם ירעבו בגללו!
קשקוש!!gross

חיילים מגינים עליך פי כמה וכמה ממה שהם מפנים! כנראה אתה גר באיזה בועה ולא שם לב. אתה יודע כמה פינויים היו השבוע לעומת כמה מעצרי מבוקשים? וזה לא כולל את כל השומרים וכו'...

חוצמיזה, שמה לעשות, כשאתה מארח חייל חילוני בשבת, זה יעזור הרבה יותר מאשר תצעק עליו בפינוי...

חיים בסרט!!!אנונימי (פותח)

ברור שהחיילים מגינים עליך יותר ממפנים.
אני יתן לך דוגמא-- אני גרתי בגוש, החחיילים, אותם חיילים שהשמצת קודם באו ופינו אותי מהבית שלי, והרסו לי את הבית, וגם את החיים. הם יכלו לעשות אחרת, פשוט כל החיילים, השוטרים, עם כל הציוד פשוט לעזוב את הגוש, לצאת משם. אז מדין תורה כל תושבי הגוש היו חייבים לעוף משם, בלי לארוז כלום, בלי להתמהמה שניה, פשוט לברוח משם, זה סכנת נפשות איומה. ומדין תורה כולם היו צריכים לעזוב. וכל זה למה!? רק כי החיילים לא היו מגינים עלינו. ושלא תחשוב-- אני לא מצדיקה אפילו בטיפה את מה שקרה שם, אבל דבר ראשון המדינה אשמה יותר מהחיילים עצמם, ודבר שני הם עדין החיילים שלנו!!!

בן דוד שלי כמעט מאז שהוא נולד גר בגוש קטיף כל חייו היה הגוש, היה מגויס לצבא, היה לו אישור בכל זמן הגירוש (כחודשיים) לא להיות בצבא, כי ידעו שאחרת הוא יסרב פקודה, בערך חודש אחרי הגירוש הוא נאלץ לחזור לצבא זה היה לו מאוד קשה אך לא היתה לו ברירה. הוא עלה על מדים ומהבית מלון שהיה אז נסע לבסיס שלו, בשבת הראשונה ששחררו אותו הוא נסע בטרמפים הביתה שהוא על מדים. באחת הטרמפיאדות עברה מכונית, החלון נפתח הם צעקו שחיילים הם לא לוקחים והמשיכו ליסוע. בן דוד שלי נפגע מזה קשה. (הוא במקרה הכיר את המשפחה, אבל זה לא משנה...) באותו מידה זה היה יכול לקרות לכל אחד מהאחים שלנו... זה לא אמור לקרות!!!

מסכןdan_land
פשוט מסכן.
מדין תורה?!
אנשים מתים על הארץ הזאת כבר אלפי שנים ואתם מקפלים את הזנב בין הרגליים ובורחים.

אז לידיעתך:
מדין תורה עדיף למות ולא לעשות חילול השם(קיצוש"ע דיני השכמת הבוקר) אפילו על קשירת הנעל!

על ארץ ישראל?

ועוד דבר.

בחוד החנית של ההתישבות, בגבעות, הצבא תמיד מעדיף שלא יהיו שם יהודים מאשר לעשות את חובתו ולשמור עליהם
ואני מדבר בתור תושב הרבה גבעות...

אם מה שאמרת על תושבי הגוש נכון, אתם די בושה לעם ישראל...
רק בשעת שמד..! לא בשעת שמד זה  3 עבירותgross
זה תלוי בחייל..אור-נא
אני נפגשתי עם יותר חיילים שעזרו לי [גם בפינויים] מאשר בחיילים שפינו. וכשאנחנו גרנו בגוש [במורג], החיילים שהיו איתנו - לא פינו... ואולי דווקא את אלה- אתה מחליט שלא להזמין אליך לשבת? ובאמת, כמו שgross כתב, כמה הרבה אפשר לתרום למאבק- אם מתייחסים לחיילים כאנשים ולא כאל אויב רשע וחסר הבנה.
לא ראוי לסייע לאף חייל בצבא הגירושואלאד
גם חייל שמסרב פקודה, משרת בגוף הצבאי היחיד בעולם (מאז צבא הוורמאכט לפני 65 שנה) שׁשׂשׂ לבצע פקודת גירוש אלים של המוני יהודים על רקע גזעם ודתם.

כפי שלא הייתי מעלה על דעתי להתנחמד לערבי לבוש במדי חמאס, לא עולה על דעתי לסייע לחייל צה"ל במדים. לא בגלל אישיותו של אותו חייל, אלא בגלל שגוף הנבזי והחולני אותו הוא מייצג.
כפוי טובה!AEB
הבוגדים הם לא חיילי צבא קודשינו (כדברי מרן הרב צביהודה), אלא אתה!
תיקון שגיאת הקלדה: שגוף=הגוףואלאד
לא אגזים אם אומר שצריך לבדוק אם אתה מזרע ישראל!!!!בחור זהבאחרונה
50% צודקתכ"ך

לעניין הגיוס לצבא, וודאי שיש להתגייס אע"פ שישנם מקרים בהם חיילים מפנים יהודים, לכן יש את הכלי שנקרא סירוב פקודה. בלי צה"ל  dan_land לא היה יושב היום על הגבעה שלו ויו"ש כלל לא הייתה בידינו.

אבל יש להסתייג לחלוטין מדברייך לא להלחם על הגוש בכל הכח, כי צה"ל כמובן לא היה יוצא ומשאיר את המתנחלים בפנים. האנשים יקבעו איפה צה"ל ימצא ולא ההיפך.

כל עוד החיילים נורמלים -אין שום סיבה להתנכל אליהם!ימין אמיתי

בס"ד

זה גועל נפש (סליחה על הביטוי) הקיצוניות יתר הזאת....

מה אתה יודע מי החייל?

אולי הוא בעצמו גר באיזה גבעה?

למה ישר שרואים מדים כבר קובעים משהו על החייל?

למה להתנכל בלי לבדוק?

מי אמר שזה לא השכן שלך?

מי אמר שהוא בעצמו לא היה במעצר על מה משהו שעשה למען ארץ ישראל?

שופטים לפי המעשים והדעות של החיילים, ולא לפי המדים!!!

התגובה שלך על ההודעה שלי?כ"ך
אם כן אז כדאי שתקרא שוב.
לא, התגובה היא על האלה שנגד לארח חיילים.ימין אמיתי

בס"ד

התגובה היא על האלה שנגד לארח חיילים, מצטער שלא הובן.

צודקת בהחלט!!!גל עיני
צריך להתיחס לחייל כיהודי ולא כמגרש...
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה