יש דין ויש דיין:קוקו
News/News.aspx/188120

החמרה במצב הסרטן של אולמרט

מבדיקות שערך ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט בארצות הברית עולה כי חלה החמרה במצב סרטן הערמונית ממנו הוא סובל.
אורנית עצר

עוד נכתב כי "מיד עם חזרתו לארץ, יוחלט בהתאם להמלצות הרופאים על דרך הטיפול הרפואית, בה צפוי להתחיל אולמרט כבר בזמן הקרוב ביותר".

נזכיר כי לפני כשבועיים קיבלה שופטת בית המשפט העליון, מרים נאור, את עתירתו של אולמרט, שדרש לדחות את השימוע שייערך לו לפני הגשת כתב האישום בפרשת "ראשונטורס".

בית המשפט קבע כי השימוע יערך לא לפני ה- 10 במאי וכי על היועץ המשפטי לממשלה להגיב לעתירת אולמרט בבקשה לאחד את השימועים בשלוש הפרשות בהן הוא חשוד עד ה- 3 באפריל.

היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, התנגד לדרישה לדחות את מועד השימוע בפרשת "ראשונטורס", שנקבע לאחרי החג.  "אין מדובר בדחייה קצרה של כמה ימים או אף שבועות לצורך בדיקות רפואיות או טיפול רפואי, אלא בדחייה נוספת של כחצי שנה או יותר של מועד תחילת ישיבת השימוע הראשונה", כתב מזוז.

אולמרט ביקש את הדחייה בשל הצורך שלו לעבור טיפול רפואיים בחו"ל לאחר שחלה בסרטן הערמונית. אולמרט גם טען כי לא קיבל את כל חומרי החקירה וכי עדותו של מוריס טלנסקי עדיין לא הסתיימה.

תחילת הכתבה:קוקו
מבדיקות שערך  ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט בארצות הברית עולה כי חלה החמרה במצב סרטן הערמונית ממנו הוא סובל.

במהלך השבוע הקרוב יחזור אולמרט לארץ ויחליט על המשך הטיפול. 

בהודעה מטעמו של אולמרט נמסר כי "ראש הממשלה לשעבר, אהוד אולמרט, קיים סדרה של בדיקות והתייעצויות עם מספר רופאים מומחים בארה"ב. הבדיקות מצביעות על התפתחות בגידול המחייבת טיפול בהקדם".

עוד נכתב כי "מיד עם חזרתו לארץ, יוחלט בהתאם להמלצות הרופאים על דרך הטיפול הרפואית, בה צפוי להתחיל אולמרט כבר בזמן הקרוב ביותר".

נזכיר כי לפני כשבועיים קיבלה שופטת בית המשפט העליון, מרים נאור, את עתירתו של אולמרט, שדרש לדחות את השימוע שייערך לו לפני הגשת כתב האישום בפרשת "ראשונטורס".

בית המשפט קבע כי השימוע יערך לא לפני ה- 10 במאי וכי על היועץ המשפטי לממשלה להגיב לעתירת אולמרט בבקשה לאחד את השימועים בשלוש הפרשות בהן הוא חשוד עד ה- 3 באפריל.

היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, התנגד לדרישה לדחות את מועד השימוע בפרשת "ראשונטורס", שנקבע לאחרי החג.  "אין מדובר בדחייה קצרה של כמה ימים או אף שבועות לצורך בדיקות רפואיות או טיפול רפואי, אלא בדחייה נוספת של כחצי שנה או יותר של מועד תחילת ישיבת השימוע הראשונה", כתב מזוז.

אולמרט ביקש את הדחייה בשל הצורך שלו לעבור טיפול רפואיים בחו"ל לאחר שחלה בסרטן הערמונית. אולמרט גם טען כי לא קיבל את כל חומרי החקירה וכי עדותו של מוריס טלנסקי עדיין לא הסתיימה.

כבוד קדושתו, תעשה לי טובה.אנונימי (פותח)

אולי תוכל להחכים אותנו (רואים שידיעותיך בחכמת הנסתר גדולות) - הנער ז"ל שבחתימתך - מדוע נרצח? מה הסיבה שנגזירה הגזירה הנוראית?

אה, אה, וגם - הבן של גמליאל, למה נפצע? אולי בגלל שאבא שלו היה במחתרת של טרוריסטים?

כשתהיה היועץ של אלוקים, תשתף אותנו. טוב מותק?

לארז.ל!קוקו

רואים בבירור שאולמרט ימח שמו וזכרו אשר גרם לפציעתם של עשרות אנשים בעמונה, להרס יישובים ולפינויים אכזריים ומרושעים, האיש המושחת ביותר בהיסטוריה מאז פרוץ המדינה, בווודאי שאנחנו נשמח בנפילתו, כמו שכתוב "ובאבוד רשעים רינה".
שנזכה.

חוץ מזה, איך אתה יכול להשוות בין האיש המטונף הזה לנער הקדוש והתמים שנרצח בבת עין???
אני לא יועץ של הקב"ה, ואני לא יודע למה הוא נרצח, אבל למה אולמרט חולה? לי זה ברור.

ובבקשה, אם אתה רוצה להמשיך להתווכח- בוא נעשה את זה באישי כי אין לי כח לכל יפי הנפש כאן בפורום, וביניהם אתה, שיתחילו להתחסד ולאמר שזה לא יפה לשמוח שהוא חולה.
זאת דעתי ויש לי דעה ברורה ומוצקת.

נא לא לפתוח שירשור בנושא הזה!!!
זה עושה חור בראש...

אתה שם לב מה אתה אומר?אנונימי (פותח)

"אני לא יועץ של הקב"ה, ואני לא יודע למה הוא נרצח, אבל למה אולמרט חולה? לי זה ברור."

תתפלל על מי שאתה רוצה. זה ממש לא מעניין אותי. אבל אל תחליט מהן סיבותיו של אלוקים בשביל להצדיק את האינטרסים שלך.

ארז ל. = יוסף-אי הזכור לשמצהואלאד
נא לא להאכיל את הטרול.
עכשיו שאני שם לב לזה-קוקו
ואלאד ממש צודק.

תודה שפקחת את עיני.
זה ברור למה הוא חולה בסרטןdan_land
הוא עישן יותר מדי

די לעישון!
לכל הסגנים של אלוקים! נק' למחשבה...gross

מכירים את הסיפור מהגמרא, על התלמיד שהיה לו חבר צדיק שמת באותו יום שמת עשיר רשע. ולעשיר עשו הלוויה גדולה ולצדיק הלוויה עלובה. והקשה על זה התלמיד.

ענה לו הקב"ה: לעשיר היה זכות קטנה אחת, ועשיתי לו עכשיו טוב כדי שיקבל את כל העונש בעולם הבא. והצדיק עשה עבירה אחת, אז קיבל את עונשו בהלוויה כדי שבעולם הבא יהיה לו רק זכויות.

אז אולי- אולי, תחשבו מה הסיפור הזה אומר... כן! שיכול להיות שאולמרט מקבל עכשיו עונש כדי שיתכפר לו לעולם בא!

ויכול להיות שהוא מקבל עונש כי כף הכלע לא מספיק לו.הרב כהנא צדק
בואו לא ניכנס לחשבונות שמייםרחלקה
לפעמים לא מחשבים, אך צריך גם להתבונן כשזה ברור!!!ימין אמיתי

בס"ד

יש גבול להגיד ש"לא ניכנס לחשבונות שמים".

צריך לראות את הניסים!!!

שרון קבל מכה 5 חדשים לאחר הפשע שעולל, אולמרט עכשיו עם הסרטן....

האם זה לא מספיק לפתוח את עיני האפיקורסים שכופרים בניסים?!

נכון, אבל יש גבול.רחלקהאחרונה
"באבוד רשעים רינה"גל עיני

אסור לעצום את העינים.. אני מאמין באמונה שלימה שהשם משלם לרשעים ושכר טוב לצדיקים... אין מה להיתיפיף....

אפשר מקורות??אחת מהשטחים
אני רוצה שיבריאii
רפואת הנפש ורפואת הגוף
ואם אולמרט היה עשיר כקורח ובריא כשור אז לית דיןבחור זהב

ולית דיין? אתמהה.

למרות שאנו שמחים שרשעים באים על עונשם אין אמונתינו מתבססת או מתעררת במלכותו של ה' כי איננו יודעים חשבונות שמים.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה