'אם הייתי ערבי - לא הייתי בכלא':השם הוא המלך!

המדינה הציונית הארורה רודפת יהודים ומתנכלת להם, משום שהם מפיצים תורה בעם ישראל - ואת זה הציונים הארורים אינם מסוגלים לסבול. רשעותם אינה יודעת גבולות:

''אם הייתי ערבי, לא הייתי בכלא''  

לאחר שנתיים במעצר בית, נכנס היום שמואל בן עטר, מייסד 'ערוצי הקודש', לכלא מעשיהו, שם ישהה תשעה חודשים. בבית הוא משאיר 10 ילדים. "הסיטרא אחרא לא יכל לראות את הפצת התורה"

שי איזנברג, כתב בחדרי חרדים
תאריך: 19/04/2009 17:18:00

השמש שהפציעה היום על עיר הבירה, לא בישרה טובות למשפחת בן עטר. אבי המשפחה, שמואל, ארז את תיקו ונפרד מעשרת ילדיו, בדרכו לבית הכלא.

לא מדובר בפושע מסוכן או עבריין סדרתי. שמואל בן עטר, המוכר לכולם כמי שייסד את 'ערוצי הקודש', נתפס כשעיר לעזאזל בידי הפרקליטות, ובעונש תקדימי שלח אותו בית המשפט לתשעה חודשים בבית הסוהר.

כבר לפני כשנתיים ערכה המשטרה פשיטה על כל 'ערוצי הקודש', וגרמה להפסקה מוחלטת של שידוריהם. הציוד הוחרם, והמנהלים נשלחו למעצר. עבור הציבור הייתה זו אפיזודה חולפת, שתישכח מהלב במרוצת החדשות הבלתי פוסקת, אך עבור משפחת בן עטר, אותו יום סימל שינוי מהקצה אל הקצה בחייהם.

אבי המשפחה שוהה מאז במעצר בית ממושך, ואחיו - שהיה שותף להקמת הערוצים - כבר ריצה עונש מאסר ממושך בבית הכלא. במהלך השנתיים בהן שהה שמואל במעצר בית, הוא מחוסר עבודה, ופרנסה לעשרת הפיות אותם עליו להאכיל - אין. ואם לא די בכך, הפרקליטות ביקשה להוסיף לעונשו קנס של מאה אלף שקל. ביקשה וקיבלה.

וכך, במדינה בה משוחררים מחבלים כפטריות אחרי הגשם, נשלח יהודי יקר אל מאחורי סורג ובריח, למרות מעצר הבית הממושך, למרות הקנס המופרז, למרות עשרת הילדים שבבית, למרות החרטה הגדולה.

שמואל בן עטר, לא רוצה להאשים אף אחד, למרות שיש לו את מי. במשך השנים 'ערוצי הקודש' העניקו תנופה פוליטית אדירה לתנועת ש"ס, ואילו בשעת צרה, אין קול ואין קשב. הוא אומר: "אני לא רוצה להאשים אף אחד. רבי דוד אבוחצירה אמר לי: הסיטרא אחרא לא יכל לראות את הפצת התורה, והיה חייב לעצור את זה".

כאוב הוא אומר: "אם היו סוגרים את ישיבת פוניבז' כל העולם היה קופץ, ואצלנו סגרו מאות ישיבות פוניבז', ואין מוחה". הוא כואב בעיקר את הרעיון שדעך. פחות את הכאב האישי. הוא אומר, "תחזירו את הערוצים, אני כבר אסתדר". איך? אלוקים גדול.

הוא מצר על האיפה ואיפה. "הרי אם הייתי ערבי כבר היו משחררים אותי באיזו עסקה", הוא אומר. "אני סובל בגלל שאני יהודי. יש מאות ערוצי רדיו ערבים פיראטים שמסיתים לטרור, ובהם אף אחד לא נוגע. דווקא את כבשת הרש לוקחים? ועוד שולחים את המנהלים לכלא? איפה היושר והצדק?".

בעוד 9 חודשים הוא יצא החוצה. ויש לו רק תקווה אחת: "להחזיר את ערוצי הקודש. ולהביא דברי תורה למאות אלפי משפחות בישראל".

בושה וחרפה!!! מזכיר את ימי הרומאים והיוונים!!!ימין אמיתי
לא, זו ראשית צמיחת גאולתינוואלאד
ויסוד כסא ה' בעולם.
השלטון לא המדינה כןבחור זהב

ומי שלא מבין את ההבדל ראוי לו לחזור לגן טרום חובה.

ואתה עוד חייב לי תשובות לא שחכתי או שנסתמו טענותיך??

ולא בכדיכ"ך
הרב כהנא הי"ד מזכיר בספריו חזור ושנו את הביטוי "מתגויים" המתיוונים של ימינו.
ומה הקשר לפורום ארץ מולדת???קטיף שנית
מה הקשר? כמו שא"י זה קודש גם התורה היא קודש!ימין אמיתי

בס"ד

וכמו שאמר הרב נריה זצ"ל (נראה לי לפני מותו): "תנו לי מקדושת ארץ ישראל תנו לי מקדושת אהבת ישראל" - זה בעצם שני דברים קשורים - אהבת ישראל וארץ ישראל.

כך גם תורת ישראל שבה מובטח לנו ארץ ישראל מתקשרים יחד!

בשמחה תמיד....

בסדר. אז אני יעלה כל מבזק שהופיע בערוץ 7קטיף שנית
ויפלפל איך זה קשור לארץ ישראל,
נמאס מהתופעה!!
רוב הפורום הוא על א"י,לפעמים גם מביאים דברים אחריםימין אמיתי
אז הלפעמים הזה-צריך להיפסקקטיף שנית
אתה לא מבין למה הם כל כך רוצים להחליש את הדתיים?אנונימי (פותח)

הם רודפים את הציבור הדתי כי הם מבינים את הקשר העמוק שלהם לארץ ישראל, ובגלל שהציבור הדתי מסכן את ההגמוניה שלהם.

העונש מגיע לו... בקשר לחומרה - איני יודע...ii

הוא סיכן במשך 13!!!! שנה חייהם של נוסעים בנתב"ג - הוא שיבש את מערכות הקשר של נתב"ג!!!

הוא גם לא הפסיק את מעשיו אחרי שציודו הוחרם פעם אחת!!!

גם ערבי קיבל עונש כזה...ii
קישור לפסק הדין: http://www.courts.co.il/SR/shalom/s00002238-54.htm
גם אם נתנו עונש אחד כזה לערביםyosef13
יש עוד עשרות/מאות תחנות ערביות פירטיות שלא עושים להם כלום ולעומת זאת כל תחנה דתית פירטית ישר מעמידים אותם לדין
מגיע לו עונשiiאחרונה

איני יודע אם מה שכתכת נכון (אשמח להוכחות...) אבל גם אם זה נכון:

מגיע לו עונש - הוא סיכן חיי אדם. קטעים מתוך כתבה:

"מכתב האישום עולה עוד כי שידורי התחנה הפריעו מספר פעמים לתדרי התקשורת של נתב"ג המיועדים לקשר עם כלי טיס.

למרות זאת, הנאשם לא הפסיק את שידורי התחנה ואף הורה לטכנאי התחנה להציב משדרים חדשים תחת אלה שנלקחו על-ידי המשטרה"

זה שלערבים לא נותנים (אם לא...) זו בעיה אחרת, אבל אם לא נותנים למישהו אחד עונש לא אומר שצריך לפטור את כולם...

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך