מה הייתם עושים במקומי שם?
מגיע לחבר טוב שהתחתן לפני חודש וחצי, הוא הזמין אותי לביתו, לשבת קצת 'לגלגל'..
אני מגיע כולי בשאנטי, כשאני נכנס עמו לבית אני קולט שבבית נמצאים זוגתו הטרייה ואחותה.. לא ממש הרגשתי נעים. כששניהם יצאו לקניות הרגשתי חופשי יותר, אחרי הכל חברים זה רק חברים..
יצאנו לערבית וכשחזרתי חיכתה לי ארוחת ערב, ובשולחן למולי ולתדהמתי מחכים ארבע צלחות וסכו"ם...
וכאילו בלי להתבלבל הוא וזוגתו מתיישבים ומפצירים באחותה שגם תבא.. בלי להודיע לי, בלי כלום. ותצרפו לזה את העובדה שבכל הדרך לבית כנסת ומהבית כנסת הוא משכנע אותי 'לצאת לשוק' השידוכים..
אני נכנסתי למצב של לחץ אדיר באותו רגע. לחץ משוגע. אחרי כמה נגיסות כבר לא יכלתי להמשיך... והחבר בשיא הפשטות מבקש ממני לאחר כמה חילופי משפטים בין הארבע - 'נו, איזה דבר תורה' ואח"כ ג"כ ביקש איזה שיר... כמובן שבלחץ ובסיטואציה ביקשתי שישחרר..
לאחר שעה של שיחה די זורמת (מעניין אותי איך הם היו מגדירים את השיחה מצד ה'זרימה' שלי הלחוצה קצת וכמו שכפו עלי, או שהסתרתי את זה טוב מדאי..) הסתיימה לה הסיטואציה הזאת.
ובשביל להשלים את האפקט גם באמצע הארוחה קמו הזוג הטרי והמאושר להסתודדות קצרה והשאירו אותנו לבד, אבל בדיוק הייתי צריך לצאת לרגע..
אם לא הבנתם אני עדיין לא יצאתי עם אף אחת. איפה אתם הייתם חותכים את הסיפור הזה? או שהייתם זורמים על כל הקופה?.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם