יום העצמאות קרב ובאאנונימי (פותח)

אין ספק כי היהדות הציונית עברה שבר גדול בשנים האחרונות ורבים מהציבור הציוני לא רואים במדינה סיבה לחגיגה,

אבל ברור שכל הרעיון של יום חג ואמירת הלל מקורו בכך שבאותה תקופה ראו בהקמת המדינה "אתחלתא דגאולה" לעם ישראל וקבעו את יום זה כיום חג כמו לדוגמא פורים סרגוא כי לפי ההלכה יש בכח רבני הדור לקבוע יום חג על נסים שקרו,

אולם כיום שברור שזה לא היה אתחלתא דגאולה לפחות לדעת רוב הציבור שותו"מ ולפי החזו"א אין היום בכח הרבנם לקבוע יום חג או יום אבל ובטח לט ע"ח ימי ספירת העומר, האם עדיין יש מקום לחגוג את יום העצמאות ע"פ ההלכה?

מצטרפת לשאלהשירה כים
כנראה שאין תשובהאנונימי (פותח)
יש לכם מסקנות מעניינות ביותר ראוי לציין.The yehudi

איני בטוח שלרוב הציבור שמרוי תומ"צ ברור שיום העצמאות אינו יום הקמת מדינת ישראל שהיא אתחלתא דגאולה. ואאל"ט רבים החולקים על החזו"א בנושא זה.

ולעניות דעתי ולדעת פוסקים רבים מדורינו האחרון ואלו שלפניו ודאי שיש לחגוג את יום העצמאות יום הקמת מדינת ישראל אע"פ שממשלת ישראל עושה דברים רבים כנגד העם היהודי.יש לזכור שהמדינה אינה הממשלה ואנו צריכים להודות להשי"ת על הקמתהמדינה אע"פ הבעיתיות המרובה מאוד של ממשלתה. וכבר ידועים דברי מורנו הרצי"ה על ממשלה שהוקמה בקולות הערבים...

אך יש לזכור:מדינה לא שווה \= ממשלה.

ומדינת ישראל תיכון לעד!(הרב חרל"פ).

בציפייה לגאולה האמיתית והשלמה

ולמלכות ישראל בארץ ישראל על פי תורת ישראל

The yehudi

נ.ב.

שרשורים רבים נפתחו ונוצלשו לנושא אז אין צורך לפתוח חדש.

דעת הרי נשיא דורנו!!!גל עיני
זה לא אתחלתא דאולה ומוכח שהאתחלתא תעשה רק ע" המשיח עצמו..  מה שכן זה עיקבא דמשיחא.. עי" שיחות הרבי ואג"ק..

*גל עיני
*הרבי
תיקון: דעת נשיא דורכם זצ"ל נבג"מבחור זהב
ודאי שאין לנהוג ביום העצמאות כחג!!!קשקשן

הרבי מליובאוויטש כתב לרב זוין:אנונימי (פותח)
שזה שאומרים על המדינה אתחלתא דגאולה וכו' זה מרחק את הגאולה וזה להפוך את החושך לאור...
אדמו"ר הרש"ב (רבי שלום גער מליובאוויטש) כתב שהציונות הרחיקה את הגאולה ב60 שנה.
בעז"ה אעלה את המקורות (באם תיהיה דרישה).
תעלה אותם!קשקשן
בחרת לא להיות ציוני? אין בעיה.אוסנת

אבל אל תזגזג.

אתה לא ציוני? גם אל תתישב בארץ ישראל, כי זה התגרות בגויים. גם אל תנסה להביא את הגאולה בדרך טבעית, כי היא תהיה נס. גם אל תקבל קצבאות מהמדינה. גם אל תתנגד כ"כ ליציאה לחו"ל. וכו' וכו'.

אתה חרדי, או דתי לאומי? לא שמעתי על דרך מנומקת שנמצאת באמצע.

דעתם של אדמור"י חב"ד ידועהאלעד

ומאז ומעולם חלקו עליהם בנושא זה כל רבני הציונות והרבה רבנים אחרים

לא הבאת ציתותים מהם יעזרו "לשכנע" אותנו..

דעת הרב כהנא -גלוק17

לק"י.

"יום העצמאות הוא יום המסמל קידוש השם ואמונה בה' ! "

"שלא ניפול בפח: צריכים להבדיל בין המושג של מדינה למושג של ממשלה. ממשלה יכולה להיות ממשלת רשעים או ממשלת צדיקים, תלוי במעשיהם. ואילו מדינה, היא שלטון יהודי בארץ ישראל ! "

עזבו אם המדינה אתחלתא או לא,אוסנת

אנחנו צריכים להודות לה' על מה שקיבלנו. ומדינה יהודית זה לא מה בכך - גם אם היא לא "אתחלתא דגאולה"...

בארה"ב היהודים חוגגים את יום העצמאות האמריקאי ואת "חג ההודיה" (אני חושבת שזה היום שבו הגיעו ראשוני הלבנים לאמריקה) בסעודות מפוארות. צריך להודות על מה שיש. וקל וחומר - אם זאת מדינה יהודית!

חג שמח!

המדינה לא יהודית!קשקשן
עייני בשירשור שהיה בסופו!
זה שהיא לא שומרת על התורה,אוסנת

לא אומר שהיא לא יהודית.

אם לי יש מידת הגאווה שצריכה תיקון, לא אומר שאני לא יהודיה.

כנ"ל המדינה.

דעתי על יום העצמאות:ימין אמיתי

בס"ד

מצד אחד - קשה לחגוג יום שבו מתפארים שונאי ישראל היושבים בממשלת הבוז והקלון, אך מצד שני חייבים להודות לה' יתברך שהחזיר את עמ"י לארצו לאחר כ-2000 שנות גלות...

"ובאו האובדים מארץ האשור"

דעתי היא שצריך לומר הלל בלא ברכה, ולהודות על היסים הגלויים של תקומת עם ישראל והחזרה לארץ ישראל.

*הניסים, בטעות נכתב 'יסים'ימין אמיתי
או. זאת דעה לעניין.אוסנת
ואני אומרת את זה למרות שאני לא מסכימה.
חזרת עם ישראל לארצו לא התרחשה ב-ה' באיירואלאד
- הנצחון במלחמה לא התרחש ב-ה' באייר

- נסיגת הכובש הבריטי לא התרחשה ב-ה' באייר

- הצהרת בלפור לא התרחשה ב-ה' באייר

- החלטת החלוקה של האו"ם לא התרחשה ב-ה' באייר

הדבר היחיד שהתרחש ב-ה' באייר, היא הצהרת הכפירה והמינות של ב"ג וחבר מרעיו, על הקמת שלטון שבז ליסודות היהדות.
מדוע שניתן להם לקבוע לנו לחגוג דווקא ביום של התכחשות לבורא העולם ולתורת ישראל? נשגב מבינתי.
בזה אני מסכים!ימין אמיתי
לאוסנת:קשקשן

שלטון דמוקרטי אינו יכול להקרא בשום אופן יהודי!!!

אסביר את דברי: העם היהודי מצווה להעמיד מלך, אדם צדיק שמוליך (מלשון מלך) את העם קדימה.

דמוקרטיה בשונה ממלך אינה שייכת למשהו אלא לאזרחי המדינה.

בארץ כרגע ישנו שלטון דמוקרטי, אזרחי המדינה הם יהודים ערבים רוסים נוצרים וכו', ומכיוון שאין מהנמנע שיום אחד יבחר ערבי (שהוא עם זכויות שוות כמו יהודי, כמפורט במגילת העצמאות) לראשות הממשלה או לנשיא המדינה, כמו שיש כבר הרבה גויים המשמשים כשופטים כבכירים בצה"ל כשוטרים כח"כים כשרים וכו', שזה בשונה ממלכי ישראל שהיו בכל התקופות (גם אחאב) שאז היו רק יהודים יכולים להיות מלכים, לכן אי אפשר להגדיר את המדינה כיהודית, גם לא כרבית אלא כמו חתול לא יהודי ולא גוי.

ואם תאמר הרי אנו (היהודים) מחזיקים במושכות, אענה לך שגם בניו זילנד יש ראש ממשלה יהודי אולם זאת לא מדינה יהודית! וכי אם רוב חברי הסנאט בארה"ב יהיו יהודיים זה יהפוך את ארה"ב ליהודית? לא! 

צריך הגדרה למדינה יהודית, שיעמוד בראשה מלך שיסודותיה יהיו יהודיים וכן חוקיה ואזרחיה וכו'

אה, תטען שסוף כל סוף הרי המדינה נקראת ישראל, סמליה יהודיים, וכו' כו'. אענה לך שנניח שיבוא גוי ויטען שהוא יהודי ואפילו הוא ישים ציצית וכיפה ויקרא לעצמו משה וכו' זה יהפוך אותו ליהודי??? לא!!! כל עוד לא עשה ברית אינו יהודי, כך גם מדינה כל עוד יסודותיה (דלעיל) אינם יהודיים אינה יכולה להקרא יהודית.

אני יודע שזה שובר הרבה מיתוסים שקיימים אצלך אבל זו לדעתי האמת, תחשבי על זה ברצינות ללא דעות קודמות, כ"כ תקראי את המאמר שפרסמתי של הרב יוסי פלאי וכן את מה שכתב הרב דרוקמן בנושא, זה נמצא בשירשור שעשו על ההלל.

אשמח להרחיב אם יש צורך. 

אוקי. סוף סוף הסברת קצת.אוסנת

אין לי זמן לחפש לך רשימות ארוכות על "למה כרגע דמוקרטיה זה מה שצריך" שנכתבו ע"י אינספור רבנים... תחשוב בהגיון, שאם כרגע יהיה משטר מלוכני - יהיה הרבה יותר גרוע. זה לא מעשי. דבר נוסף - גם ב"משטר מלוכני" יש דמוקרטיה. המלך לא מחליט בעצמו. יש סנהדרין, יש כהן גדול, יש תורה...

המדינה היא יהודית כי כך היא הוגדרה, וכי היא נשענת הרבה מאוד על הדת. גם אם לא לגמרי - זה רק משום שהעם שלנו לא מבין את חשיבות התורה. אז מה יעזור לנו לזרוק את המדינה, אם הבעיה היא בעם?

אתה באמת חושב שחילונים לא עושים ברית מילה? אפילו אצלם זה "הזוי" שלא לעשות. מיעוט בודד. ואף על פי שחטא - ישראל הוא.

ואלאד, אמת שעמ"י חזר לארצו לפני המדינה, אבל המדינה היא שלב משמעותי בחזרה. וביום העצמאות שמחים גם על תלמידי הגר"א שהיו חוד החנית... לגבי שאר התאריכים שהבאת, מי אמר שגם בהם לא חוגגים? לי זכור שבתאריך הצהרת בלפור ובכ"ט בנובמבר (סליחה שאין תאריך עברי) הזכרתי את זה פה. יום העצמאות הוא יום של שמחה על הכל, על כל התהליכים שקדמו למדינה.

לאוסנת:קשקשן

זה שלא שייך (לדעתך) לעשות היום שלטון של מלך, זה לא הופך את הדמוקרטיה לדבר יהודי!

שוב, זה שהיא הוגדרה כיהודית זה לא אומר כלום, כל עוד לא בבסיסה אינה נשענת על הדת, ויש חובה שרק יהודי ישלוט היא עדיין לא יהודית. 

אשמח להתעדכן באילו דברים המדינה כן נשענת על הדת.

לא אמרתי שהם ח"ו לא עושים ברית ואני מסכים שישראל אע"פ שחטא - ישראל הוא, רק דימיתי שכמו שגוי שלא עשה ברית לא יוכל להיות יהודי (כמובן עם כל שאר שלבי הגיור!), כך מדינה שלא עשתה ברית (קרי-יסודות יהודיים וכו') אינה יכולה להקרא יהודית!

מקווה שהבנת, אני מחר הולך לישיבה כך שלצערי לא אוכל להוסיף עוד,

אני ממליץ שוב על המאמרים של הרבנים דרוקמן ויוסי פלאי הנמצאים בשירשור על ההלל.

אסנת המדינה היא לא יהודית!!!!אוריין

בס"ד

זאת מדינה אם נטיות יהודיות אבל לא מדינה יהודית!! וזה שהיא הוגדרה ככה לא אומר כלום! בג"צ קבע שהמדינה היא קודם כל דמוקרטית ורק אח"כ יהודית!! ואהרון ברק אמר שזה שהמדינה הוכרזה כיהודית במגילת העצמאות זה לא אומר כלום בערך...  זאת מדינת היהודים ולא מדינה יהודית!

ד.א החתימה שלך מכוערת!! איכסאוריין
אז מה צריך להודות על זהעופר האיילים
השלטון הבריטי התקפל בו' איירמשה
המדינה עצמה הוקמה בה' (יום שישי) על מנת למנוע חילול שבת. השלטון הבריטי נסוג בדיוק יום אחר כך...
מדינה יהודית????אנונימי (פותח)

כשעם ישראל התהווה להיות עם ישראל היה זה הלא במתן תורה,

פירוש מה שמגדיר את עמנו להיות אומה היא תורתינו הקדושה

איננו כהצרפתים אנגלים וגרמנים ח"ו שהפכו לעם כבני ארץ אחת ותרבות קרובה.

נעשינו לעם ע"י תורתינו!!!

לשון הרס"ג אין אומתינו אומה אלא בתורתה!!

ואין אני ח"ו בא לגרוע מעלת ארץ ישראל כהוא זה שכאן כידוע עיקר קיום המצוות וכו' כידוע למבינים

אך הלא אם אנו מקימים עצמינו ואפילו בארץ ישראל ואדרבא כל שכן בארץ ישראל להיות לעם יהודי חילוני ובעצם עם ככל העמים האם זה לא הסתכלות מעוותת על כל קיומינו?!

הרב דסלר כתב שיום העצמאות הוא יום שמח שרדיפותינו מצד הגויים התמעטו,אך המדינה כהוויתה בשום פנים ואופן לא!!

אנו באים לקדש שם שמים ולהביא את המדינה והעם להיות אכן מדינה יהודית שומרת תורה ומצוות!!

כל יחיד ויחיד זה עניינו שלו אך להקים עם יהודי הפוך מהוויתו לא!!!

באמת, חברים:אנונימי (פותח)
הנושא דובר ומדובר בדיון "לומר הלל  ביום העצמאות או לא?"
אין צורך בעוד שירשור, ניתן ורצוי לקרוא את מה שנכתב ולהמשיך שם..
נראה לי שהתדינו שם על רוב/כל הנושא.

Forum/Forum.aspx/t97747#1
כל מי שלא אומר הלל זו כפיות טובהעופר האיילים

כי צריך להבין שבמשך אלפיים שנה נרדפו אבותינו ע"י הגויים ודם יהודים היה נשפח כמו מים! ויהודים הוגלו מבתיהם עשרות פעמים!אז מה אם המדינה הזאת היא לא בדיוק כמו מה שציפינו אבל צריך להבין שבגלות לא היה דבר כזה צבא יהודי! ויהודים לא היו יכולים להגיע פה לארץ בכלל. המדינה נותנת כסף לישיבות איפה היה לך דבר כזה בגולה! אז אני חושב שזה כפיות טובה נגד ה' לא להודות על זה שאתה יכול לישון בלילה בבטחה בלי לחשוש לחיים שלך.

אני אשמח לשמוע תגובות

תעיין במה שכתבתי  קשקשן

בשירשור על ההלל (בכותרת: צריך לדעת להבדיל). 

זה שהמדינה נותנת כסף ישיבות (אחרי הרבה בלגן ובעיות [כמו אצלנו בישיבה] מה גם שלא כולם מקבלים) זה משום שזה כמו מוסד אחר, כמו שאוניברסיטה מקבלת גם ישיבה.

יפה מאוד מצידך שאתה שם את הקב"ה בצד שלך והופך אותנו לכפויי טובה נגדו, תודה!

נ.ב. בשבילך, אין לי בעיה להיות כפוי טובה אם נמצאים איתי החזון איש, הרב אלישיב, הרבי מלובוויטש, הרב וואזנר וכו' (שוב זה בשבילך, אבל לדעתי איני כלל כפוי טובה!) 

סליחה, הכותרת של תגובתי היא "לשבונץ'" זה ההודעה  קשקשן
האחרונה נכון לעכשיו (נמצא די בהתחלה)
אין דבר כזה "מדינה יהודית"אנונימי (פותח)

או "מדינת ישראל"

יש ארץ ישראל ועם ישראל,

ויש את התורה שנתנה לנו חוקים והקב"ה אמר שאם נקיים תורה ומצוות א נקבל את הארץ למגורים ואם לא אז הארץ תקיא אותנו (עיין פרשת בחוקותי, ועיין רשי הראשון בבראשית א"ר יצחק)

מדינת ישראל זו הכלאה שלרקידה על כמה חתונות,

אנו כאן כי אנו גרים ואוהבים את הארץ וכי כאן ניתן לשמור תו"מ אבל זה לא אומר שאנו בעלים על המקום

אין לי כח לפלסף,אבל-אוריה .ד.

יש דבר כזה מדינת ישראל!!!!

מדינת ישראל היא מדינה יהודית וכן להיפך!!!!

נכון שהיה לה המון טעויות וכו'..

אבל עדיין מדינת ישראאל היא המדינה של היהודים...

ממש לאאנונימי (פותח)

עם ישראל נהיה לעם בקבלת התורה, כלומר בלי תורה אנחנו לא עם, יכולים לקרוא לנו מדינת ישראל כמו שיש מדינת ניו יורק או מדינת סודאן כלומר קבוצת אזרחים שגרה בשטח מסוים והנהיגה חוקים, אבל אם זה לא בדרך התורה, אין לזה תוקף יהודי.

אז נכון שאנו גרים כאן ונכון שיש לנו חוקים ונכון שכשארה"ב ואירופה לא אומרים לנו מה לעשות אז אנחנו עושים מה שאנחנו חושבים שלא יפריע להם אבל זה עדיין לא "ישראל" ולא "עצמאות"

הרב כהנא היה חוגג!!!הרב כהנא צדק
היה לו אחלה משל- משל לאבא עשיר שקנה לבנו רכב הכי טוב שיש והבן לקח את המפתחות ובלי לומר תודה התחיל לנסוע אחרי חצי שעה חוזר הבן לאבא ואומר הרכב שנתת לי מזה דפוק!!! אני צריך חדש.. האבא מסתכל מהחלון רואה את מה שהיה פעם רכב ועונה אולי נהג צריך להחליף אבל רכב?? מושר השכל תודה על מה שיש אל תחשוב מה היה אילו אחרת דיינו...

יש רבנים רבים מפוסקים שיום העצמאות הוא יום חג!דינה ברזילי
לי זה טיפה יותר מורכב כי אבא שלי די חרדי, אז הוא נגד לחגוג, אבל... אחגוג בחגיגה פרטית (=
*שפוסקיםדינה ברזילי
חבר'ה אני מציע לכם לעשות ניסוי משלכם...אנונימי (פותח)

בס"ד

קחו 10 פרמטרים כגון שלטון עצמאי של העם ישוב ארץ ישראל כלכלה חזקה קיבוץ גלויות כוח הגנה יהודי וכו'

ואז תנו ציון לעם ישראל של לפני 200 שנה וציון לעם ישראל של היום תתעלמו מהמדינה ותהיו כנים

ואז תראו את השיפור העצום! לא משנה ממשלה שלטון או בג"ץ שהזכירו פה! אני מנצל את היום כדי להודות לקב"ה על ההתקדמות העצומה שלקח אותנו קדימה! הדרך עוד ארוכה אבל את הבסיס כבר יש ועכשיו צריך לפעול בכל הכוח כדי לקחת את הבסיס הזה לכיוון שאנחנו רוצים!

...tomerittal

תשובת מו"ר הרה"ג שלמה אבינר שליט"א: http://video.maale.org.il/ser/show.php?id=125919

בוא נראה מי באמת מסוגל לראות הכל, ולענות תשובה רצינית. בלי הכפשות, הוצאות שם רע וכ'ו..

שיפור בציון לא מצדיק אמירת הללאנונימי (פותח)

בכלל הכלאיים האלו של מנהגים יהודיים וגויים זה משהוא שחזק בימים אלו,

מצד אחד מודים לקב"ה ומצד שני מצפצפים עליו,

שמעתי שהרב מפונוביץ נשאל למה לא אומר הלל אז ענה שאם בן גוריון לא אומר אז גם הוא לא חייב לומר

היום באמירת ההלל בביה"כ...דינה ברזילי

תהיתי לעצמי איך יש אנשים שמסוגלים לפקפק בעובדה שמדינת ישראל היא ראשית צמיחת גאולת עמ"י.

הנה פרמטר אחד, לבקשת "נוער עטרת דוד"- הרשות לשאת דגל ישראל בגאון בפומבי: בבי"כ, כששרו את ההלל הגברים למטה רקדו ושמחו עם דגלי ישראל. המראה הזה העלה לי דמעות בעיניים, זה היה כ"כ מרגש! חשבתי לעצמי, לפני 70 שנה + אם יהודי היה נושא אותו כך- דינו היה מוות/ייסורים!

איזו גאווה זו, שלטון יהודי! חבר'ה, קראו חומר של הרב אבינר. אולי העיניים שלכם יפקחו לשפע והזכות שה' שלח לנו לפני 61 שנה.

לשאת דגל ישראל בפומבי...ממש ימות המשיח..השם הוא המלך!
אגב, גם אם המדינה תדרדר עוד ועוד עד אינסוף - תמיד ימשיכו לחגוגכ את היווסדה כי 'הממשלה זו לא המדינה' וכו' וכו', שלא לדבר על כך שגם מקימי המדינה היו כופרים וכו' וכו'.
דייי!!! נמאס!!tomerittal

לא נמאס לך לראות כל הזמן את הרע? לא נמאס למצוא את הדברים הגרועים? זאת מידה ממש רעה!

חבר'ה! תעצרו שניה, תתאפסו, תסתכלו: לפני 61 שנה, כמה ישיבות תיכוניות היו פה בארץ?? כמה ישיבות גבוהות?? כמה אולפנות??

בזכות מי זה?? בזכות מה שהיה לפני? זה סתם מקרה?? זה בזכות המדינה שלנו! זה בזכות הקיבוץ גליות שהיא הביאה!

חג שמח..

בדיוק!דינה ברזילי

ה' הוא המלך- אתה ממש כפוי טובה כלפי הקבה"ה!

תראה כמה יהודים עולים מידי שנה מאירופה, תראה איך הישיבות משגשגות...

אוף, נמאס כבר. אתם תקועים בחור השחור שלכם.

תהנו. מועדים לשמחה, לגאולה שלימה.

אני כ"כ רחוק ממכם שחבל בכלל להתחיל לדון..השם הוא המלך!

כאילו שהישיבות התיכוניות ודגלי המדינה הם המבשרים את בוא הגאולה.

אגב דגלי ישראל:  ראו כמה קשה היה לארגן צכ=עדה עם דגלי ישראל בעיר השייכת למדינה, וכמה קל היה להפגין - באישור בג"ץ כמובן - עם דגלי אש"ף בלב תל אביב.

אחינו..tomerittal

באמת שלא א'כפת לי מה אתה חושב על הישיבות התיכוניות, או על ישיבות ההסדר/גבוהות של הציבור שלנו.

מה שכן, בשביל להגיד שאין שם תורה, קדושה, צריך להיות ממש עיוור..[חיפשתי מילה עדינה]

אלה עובדות. מלעשות. אפ' החרדים לא יכולים לחלוק על הלימוד גמרא שלנו.

אולי קשה לך לקבל דברים אחרים של המדינה.. גם לי קשה! אבל מה לעשות? המדינה שלנו מתקדמת ואיתה יש גם דברים לא ממש נעימים..[ראה מאמר ה'דור' של הרב קוק]

טוב, חבל על הויכוח, כל אחד ודעותיו..השם הוא המלך!אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה