אז ככהOutdoor light

אני אוהב לצייר, נהנה מזה ועושה את זה הרבה

אבל

כשאני מתחיל לצייר משהו אני לא יודע איך להתקדם (כאילו נגיד אני עושה פרצוף, אני לא יודע איך לצייר את העין שתיראה ריאליסטית יותר) וכשאני רואה את התוצאה הסופית (שהיא לא נראית טוב) זה סתם מעצבן אותי

אז אני רוצה לדעת, שיצא לי ציורים "יפים" יותר

יש לכם רעיונות?

(כשאני מעתיק צילומים, זה לא עובד לי, אני לא מצליח לעבות את הגוף למשל (שיהיה מימדי יותר))

תודה ^^

תעלה ציור ספציפי ואני מבטיחה להגיבאסתי100

בסדרOutdoor light

אשתדל במוצש/ראשון

תודה

אימון שוב ושובזריחה

ואם משהו לא יצא לך טוב תאזור כח ותתקן מה שאפשר אל תזרוק ותעבור לציור הבא

ולגבי הפורפורציות אתה יכול להשתמש בשיטת הריבועים, לגבי העין תראה כמה קורסים באינטרנט אני בטוחה שזה יעזור לך

לא מכיר את השיטהOutdoor light

אפשר הסבר?

וואי למדנו אתזה פעם בגרפיקהאסתי100

אתה מחלק את התמונה לריבועים שווים וגם את הדף שאתה הולך לצייר עליו את התמונה ואז כל דבר אתה ממקם לפי הריבועים- הסנטר נגיד בריבוע השמיני בשורה השלישית... הבנת?

בדיוק זה^^זריחה

אה הבנתיOutdoor light

זה באמת עוזר?

כן, מאדזריחה

אז תציייירררררררררררר

בקרובOutdoor light

עכשיו יש לי זמן

כמה דבריםהעוגבאחרונה
א. חייבים את התהליך בשביל התוצאה הסופית, גם פה בפורום אתה יכול לראות איך אנשים התחילו ואיך הם יצאו (בפרספקטיבה רחבה, כמובן)
ב. כשאתה מעתיק צילומים, על תנסה לעגל פינות ולצייר יפה יותר מבתמונה, זה המתכון לאיבוד פרופורציות וריאליסטיות, תיצמד לצילום, קו עקום יישאר עקום, ועיוות יישאר עיוות, אתה תראה שזה ייצא נכון וטוב. (העניין הוא שאנחנו כל כך עסוקים בפרט הקטן שהגענו אליו, שאנחנו מנסים שהוא יהיה מושלם ביחס לעצמו, במקום שיתאים לתמונה הכללית...)
ג. כדי לעבות תמונות, צריך ללמוד להתייחס לאור וצל, ולבטא אותם נכון. יש מגוון שיטות (קווים, מריחות, וכט'..) תמצא מה שנוח לך ותתחיל להוסיף. גם כאן, לא להוסיף במקומות שנראה לך מתאים כשאין בצילום, זה ייראה לא שייך בתמונה הכללית.
ג. פרופורציות, כמובן. אם אתה מעתיק מתמונה זה פחות בעייתי. אם אתה מצייר מעצמך ממש חשוב שתקפיד, בכח, אחרת חבל..
ההמלצה שלי בעניין הפרופורציות היא קודם לצייר ציור "חלול", בלי הפרטים הקטנים, למסגר את הקרקפת, אף, עיניים, פה, צוואר, מה שאתה צריך... כשתראה שהתמונה הכללית נכונה, תכנס לפרטים הקטנים ותשקיע בהם.
בהצלחה תהנה מזה, הכי חשוב!
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה אונליין!!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך