לפני שבוע השדכנית התקשרה, הציע בחור. פרטים יבשים סבבה. החלטתי ללכת לכיוון של פגישה ראשונה.
אממה, אני לומדת בערבים, והבחור עושה משמרות ערב ולא מצאנו ערב חופשי חופף לשנינו, אז החלטנו לדחות לשבוע הקרוב מתוך הבנה שהוא לא יקבע משמרת בערב שנרצה להיפגש.
אמרתי לבחור בדיוק באיזה ערבים אני לומדת(2 ערבים לומדת, 2 ערבים פנויים כשבאחד מהם ארוע של חברה קרובה, אבל אם לא מסתדר לו אני אצא מוקדם מהארוע ואבוא לדייט.)
מפה לשם הבחור מודיע שניפגש בערב לימודים שלי, קצת היה לי מוזר, כי אמרתי לו מראש שבערב הזה לא ייקבע משמרת.
נו שויין , אולי אילצו את הבחור. למה שאני אשפוט אותו בכלל? התחלתי לסדר לי בראש בדיוק איך אני מתמרנת בין העבודה-לימודים-דייט, ואמרתי לו שסבבה, אני מעדיפה להיפגש ולהחסיר מהלימודים מאשר לדחות בעוד שבוע.
מפה לשם, אחרי כמה שעות, הבחור מודיע לי שביקשו ממנו בערב הפגישה להחליף חבר חולה במשמרת. והוא הסכים.
לא מעצבן??
אני הסכמתי לוותר על לימודים (לא קלים בכלל!) , למרות שמראש סיכמנו שזה לא יהיה בערב הזה, ואחר כך הוא מודיע לי שהוא עושה טובה לחבר ולכן לא יבוא לפגישה?
עד שסדרתי הכל, התארגנתי על עצמי, עיכלתי את זה שהוא בחר להיפגש דווקא בערב שאני ממש עמוסה בו. ואז הוא שוב דוחה את הפגישה כי רוצים אותו בעבודה להחליף חבר חולה?
אני מרגישה הרבה חוסר רצינות כלפי וכלפי הדייט, זו רק הרגשה שלי?
כמה שאני מנסה לדון לכף זכות, זה עדין לא נותן לי חשק להמשיך איתו ככה):