חברה אני צריך את עזרתכם! מחר יש לי דייט ואין לי תחושה טובה בבינייש פתוח
דיברתי עם הבחורה והיא דוסה שהולכת עם גרביים, וקצת מפריע לה שאני שומע זמרות למרות שאני לא אלך להופעות שלהן או אצפה בקליפים... וכמו שחלקכם בטח כבר יודעים (כי כבר פתחתי שרשור בנושא...) יש לי מכתבי פרידה מבנות ידידות מהצבא...מה לעשות? לתת לזה סיכוי ואם כן בבקשה לנמק בצורה משכנעת, ואם לא אז לא נעים לי פתאום להתקשר ולומר שבסוף לא מתאים לי.... בקיצור מה עושים??
שאלה לי אליךשמשועננים

מה התחדש לך מאז שאמרת לה שאתה רוצה לצאת איתה עד שהבנת שלא?

זה נראה לך מתאיםרקפת לבנה
בהשקפה?
דוסה שהולכת עם גרביים??מחפשת^
בבקשה, אל תתחיל ככה
^^^והוא ישמיענו
חוץ מזה, זה נשמע קצת שאתה מסנן הצעות ע"פ סגנון לבוש- לא מומלץ בכלל (אם היא צנועה כמובן...)
נשמע שלא..לב אוהב

אבל אתה דברת איתה...

אולי תשאל אותה שוב- עד כמה מפריע, ואולי היא לא יודעת עוד דברים שאתה כן פתוח לגביהם שיפריעו לה (בד"כ זה ככה.. במיוחד אם היא מקפידה על גרביים.. לך תדע על מה היא עוד מקפידה..)

יצא לי חצי ברצינות, חצי בציניות.. תיקח איך שבאלך .. חושף שיניים

זה ברור שכל אחד מכם נמצא במסלול שונה לגמריי.נושאת עיניים

התמיהה היא על שניכם, איך הגעתם למצב של פגישה אם זה כל כך לא מתאים?!

תפוס אותה עכשיו לשיחה בטלפון ותשאל אותה עד כמה הנקודות שהבאת למעלה קריטיות עבורה. אולי היא לא כזאת "דוסה" כמו שהיא נראית...

בהצלחה!

אני אגיד משהו שכבר כתבתי פה פעםעוד סתם אחד
היתה פעם אחת שקבעתי עם מישהי, ואז יומיים לפני הפגישה היא התקשרה לומר שבדיעבד נראה לה שזה לא שייך (היתה לנו שיחת טלפון ארוכה בפעם הראשונה שדיברנו, וגם זה היה אחרי התכתבויות פה בפורום). וואלה - מאד הערכתי אותה על זה, וגם אמרתי לה את זה. במקום ששנינו נבזבז את הזמן ואת האנרגיות על משהו שלפחות אחד מאיתנו הרגיש מראש שלא רלוונטי - שנינו יכולנו לנצל את הזמן הזה לדברים חשובים יותר. מיד לאחר מכן, אגב, התחלתי לצאת עם מי שכיום היא אשתי האהובה.

בקיצור - אם אתה חש הסתייגות מצידה, וגם אתה לא כותב מאד מפרגן, נראה לי שחבל על הזמן ועל האנרגיות. הכי ישר והוגן זה לבטל.
השאלה מי אתה עכשיו ומה השאיפות שלךעבודת ה'

אם השתנית ואתה רוצה דברים אחרים ממה שפעם, מאד יכול להיות שהיא תכיל את זה.

וזה גם תלוי אם אתה רוצה בחורה כמוהה, נשמע שאם הסכמת להפגש אז כן.

אםטלחיים
עבר עריכה על ידי טלחיים בתאריך ט"ו בסיון תשע"ח 22:54

כמה נקודות לדעתי..בתו של

קודם כל, תחשוב עם עצמך עד כמה הדברים שכתבת באמת מייצגים אותך ואת מה שאתה מאמין. אם אלו דברים שאתה יכול להגדיר אולי כ"חולשה", או משהו שאתה עובד עליהם זה משהו אחד, ואם אתה מאמין בהם ורוצה בהם אז זה משהו אחר. בשני המקרים הייתי אומרת שחשוב ליידע אותה ולדבר על הדברים ביניכם.. בכל אופן, אם היא מוכנה להיפגש איתך למרות זאת(כפי שזה נשמע), אז כנראה שזה לא קו אדום אצלה והיא לא ממהרת לפסול על זה..

באותו אופן, תחשוב האם *אתה* מעוניין להיפגש עם בחורה שאלה דעותיה. זה אומר עליה הרבה. כמו שאפשר להסיק משאלות שהצד השני שואל, מה הדברים שחשובים לו באמת. למשל בדוגמא שהבאת, אתה יכול לבחור האם אתה אוהב את זה שהיא לא אוהבת שאתה שומע שירת נשים או לא. מה זה אומר שזה מפריע לה? מאיפה זה יכול להגיע? אתה מתחבר לזה? כמובן שזאת לא חייבת להיות סיבה (אלא אם כן היא משמעותית בשבילך) לחתוך לפני פגישה ראשונה. אבל זאת יכולה להיות נקודה שאתה מעריך בה, או\וגם נקודה שחשוב לך לברר אצלה מבחינת התאמה.
הכי חשוב לדעתי זה לא להחליט בשבילה. תתן לה את הזכות לבחור בשבילה מה נכון לה. אל תתן לסטיגמות ("דוסית עם גרביים") להחליט אם אתם מתאימים או לא.. לכן, אם אתה מבחינתך רוצה להיפגש איתה - תיפגשו. אם היא לא הייתה רוצה להיפגש אני מניחה שלא הייתם מגיעים לשלב הזה..

בהצלחה רבה!!

מצטער להודיע לך, נעים הלך לעולמוע מאחרונה
מזמן.

(לא אומר שאתה צריך לסיים, רק מביע את הסתייגותי מהנימוק שכתבת אולי לא לסיים)
ציניות ברווקות מאוחרת - האם יש קשר ביניהם?דעתכם/ן?ראומה1

עניין של אופי לדעתי..לגיטימי?
ייתכן. סוג של הגנה. לא להיפגע.נחלת
כמו שכתבופצל"פ

זה מאוד יכול להיות

אבל ממש לא בהכרח

חברה שהכרתי רווקה מאוחרת ומלאת ציניות ומרמורראומה1
בגלל היאוש מאי המציאה. 
סליחה, אבללגיטימי?

זה קצת מעצבן אותי.

א. ואם אני מכירה מישהי שהיא רווקה מאוחרת ולא מלאת ציניות ומרמור, זה מוכיח משהו?

או מישהי שהיא צעירה ונשואה, ומלאת ציניות ומרמור, זה מוכיח משהו?

ב. איך את יכולה לקבוע שזה בגלל הייאוש מאי המציאה?

החיים שלנו הם הרבה מעבר לרק לחפש זוגיות, ואני יכולה להעלות בדעתי עוד דברים רבים שיכולים להוביל לזה - נניח קשיים בעבודה, במשפחה, בבריאות...

ג. בסופו של דבר אנחנו חיים בעולם, והבחירה בידינו איך להגיב לזה. אין דרך אחת שבה כל הרווקים, או כל הרווקים המבוגרים מגיבים.

האם סטטיסטית רווקים מבוגרים יותר ציניים וממורמרים מאחרים?

לא יודעת.

לא בדקתי.

אבל אני לא רוצה לתחזק סטיגמה כזאת בכלל.

לא לצאת מנקודת הנחה שכל מי שעבר את גיל X והוא רווק, אז זה אומר משהו על האישיות שלו.

ווי לנשום חח לא לאכול אותיראומה1

לא נחרצתי אלא שאלתי האם יש קשר.

לצערי ממה שחוויתי מעל גיל 36.. יש לא מעט מרמור, ציניות כתוצאה נקודתית מהכאב הענקי מהרווקות שלא נגמרת.

כרגע מתמקדת ברווקים כי זה נושא הפורום.

לא נכנסת לסיבות נוספות לכך אלא מתמקדת ברווקות מאוחרת בגין כך.

לסטיגמות בד"כ יש בסיסבחור עצובאחרונה

זה לא אומר שכולם ככה, אבל יש סיבה ש סטיגמה קיימת.

איך כל אחד מתמודד עם המצב בסוף - זה אינדיבידואלי.

אגב, היה לי חבר שהתייחס לרווקות מגיל x כ"שבורות". הוא היה שבור יותר מכולן ביחד. אז אולי זה גם בעיני המתבונן. 

לא חושבintuscrepidam
לעניות דעתי כל אחד מפתח שריון שמפריע לו בצורה ייחודית לו
חושב לעבור צפונהאולי1

בגלל עבודה ושליחות לאיזור הגליל.. אבל לא ככ מכיר שם מישהו\קהילה. מכירים משהו? ועד כמה הייתם נותנים דגש בהחלטה כזאת בהתחשבות לדייטים?

הגליל מחולק לאיזורים - תוכל לתחום את איזור הענייןפ.א.
שלך?

(כמו להבדיל - שאומרים 'מרכז', יש גבעת שמואל, ויש פתח תקוה, ויש תל אביב, וראשון לציון, ובני ברק… ויש בשולי המרכז - רעננה וכפר סבא. וכל מקום וריכוזי הקהילות שלו) 

יותר לכיוון טבריהאולי1אחרונה

אבל כן מוכן לעשות נסיעות קצת כי מבין שזה חא כמו המרכז שהכל קרוב

שאלה רצינית לחכמת ההמונים (אפשר גם המונות)אחד איש

תגידו יש לכם מקום שמחפש בבחורה קצת (קצת!) משהו אימהי? כאילו שבחלק כלשהוא מהזוגיות והקשר הבחורה תהיה גם מישהי שיודעת לעטוף רגשית ולנחם וכזה?

לא סגור על איך להגדיר לגמרי אבל כיוון כזה

בלתק; מהו קשר זוגי בעיניך?לגיטימי?

או:

מה מייחד קשר זוגי לעומת קשר של אם-ילד?

האם בשני הקשרים האלה יש מאפיינים דומים?

לדעתי, כן.

אבל בהחלט ישנם דברים שישנם בקשר של אם-ילד, שאני לא רוצה בקשר הזוגי שלי.

יצא לי לצאת עם אנשים שהרגשתי יותר במקום של אמא מאשר מקום זוגי, וזה לא מקום שהייתי רוצה להיות בו.

לכן לדעתי חשוב להגדיר מה זה אומר.

נניח "דאגה". דאגת אם לילדיה (במיוחד כשהם צעירים) שונה בעיני מהותית מדאגת אישה לבעלה. גם התוכן של הדאגה, וגם הצורה שבה היא מתבטאת.

אני לא באה להחליף את האמא של בעלי, לא בשלב הזה של החיים ולא אחרי 120.

ואולי עוד הערה בנושא:

לא בטוח שמה שאתה מחפש יתבטא בהכרח בדייט ראשון, בטח אם זה דייט ספסל. לדברים פנימיים יותר צריך לבנות קשר כלשהו, ולתת מרחב שבו אפשר לבטא אותו.

פורק עצבים פהראובן255

סתם בא לי לפרוק את העצבים שיש לי לא יודע אפילו איך אני מרגיש כועס, עצבני, מתוסכל, עצוב אולי עוד כמה רגשות שליליים שאני לא יודע איך להביע אותם בנוגע לשידוכים

ככה אספר בקצרה עליי אני  רווק בן 27 מאזור המרכז, דתי, בעל תואר ראשון, וב''ה עובד 

למה אני אומר דתי כי אני לא יודע איך להגדיר את עצמי מצד אחד אני הולך עם כיפה וציצית ושומר נגיעה ביום יום אז זה סוג של לשייך את עצמי למגזר הדתי לאומי ומצד שני אני יותר פתוח חי את התרבות המערב רואה סרטים סדרות הולך להופעות אבל לא למועדוני לילה אז זה סוג של לשייך אותי למגזר הדתי על הרצף 

יש לי חברים מכל מגזר אם זה דתי לאומי ואם זה דתי לייט ואם זה חרדי אבל הבעיה היא שכל אחד מהם לא משייך אותי למגזר שלו הדתי לאומי משייך אותי לדתי על הרצף כי הוא אומר שאני יותר מתלבש כמו החברה החילוניים שככה מתלבשים הדתי על הרצף (אני לובש מותגים והולך עם נעלי סניקרס של נייק או אדידס כאילו יותר אופנתי שזה פחות הסגנון של הדתי לאומי שהם לובשים בלנדסטון למשל שאני לא מתחבר לסגנון הלבוש הזה או טבע נעות ביום יום) והחבר הדתי לייט מגדיר אותי כדתי תורני\חרדי כי יש לי כיפה יחסית גדולה והולך עם ציצית ומתייעץ עם רב בכל מיני דברים והחבר החרדי מגדיר אותי סוג של חילוני כי אני יותר מדי פתוח

ועכשיו לחלק שמביא לי עצבים.. אז אני כמו כל בחור רוצה להתחתן ולקים משפחה ובית אז פניתי לכל מיני שדכנים בטבלה שיש בקבוצה והבעיה היא של קיבלתי אפילו לא הצעה אחת!! אחרי שקיבלתי את ההודעה שכן הם עוסקים בשידוכים וכן הייתי בראיון אצלם בבית אבל מרגיש לי שאחרי שסיפרתי להם את המסלול חיים שלי פשוט נעלמו לא ענו להודעות שלי סתם שילמתי מקדמה אמרתי להם שאפילו אני מוכן לשלם יותר מדמי שידוך אבל מרגיש לי כלום נאדה נרגיש לי פשוט שהעם שלנו יותר מדי מקובעים כל אחד למסלול שלו ולמגזר שלו 

סתם פורק פה עצבים מרגיש לי שהייתי חייב 

תודה שקראתם עד פה ואשמח לשמוע מה אתם חושבים

למה אתה צריך להיות 'בסדר' של מישהו?משה
להתאים לאיזה פס יצור או משהו.
כי אנשים לא רואים את זה בטובראובן255

ככה זה נראה בעיניי אנשים מעדיפים שיהיה קו אחד ולא כמה זרמים של מזגר באדם

יש כאלה שלא אכפת להן זה בכלל בכללadvfb

ואחת מהן תהיה אשתך בע"ה

חמודה.נחלתאחרונה
אתה נשמע לי דתי "רגיל" לחלוטיןרוני 1234
אין שום קשר בין נעלי בלנדסטון לרמה דתית. זה יותר קשור לסגנון עירוני מול סגנון כפרי/מתנחלים.

גם סרטים וסדרות זה משהו שרוב הדתיים רואים.

אני חושב שמה שחסר לךחתול זמני

זה סימני פיסוק (בתור התחלה).

אינך שונה מהדתי הרגיל הממוצע כפי שאני מכיר, ראיתי המון כמוך. אולי זה לא בדיוק נכנס לתוך מגזר ספציפי כמו דת"ל מתנחל / חרדי / לייט אבל זה מאוד מאוד נפוץ.

למרבה הצער נראה שברגע שחורגים טיפונת מאחת המסגרות המובנות הספציפיות, נשארים די לבד מול המערכת.

שדכן ראשי תיבות שקרים דובר כסף נוטל כידוע.

אם לא מהם תבוא הישועה, ניסית לברר אצל משפחה / חברים / בית הכנסת וכיו"ב?

נכוןראובן255

חסר לי סימני פיסוק 

ניסיתי כרגע בכל מקום בסביבה שלי אבל כרגע ללא עזר

באמת גועלהפי

אתה עצבני בצדק 

גם ממני איזה שדכנית רצתה להכיר לי רצתה על זה איזה חמש אלף..

אמרתי לה ממי את צריכה לשלם לי.. היא פחות התחברה לקונספט

אגב די לנרמל נייק ואדידס די תמצאו אופי עדיף כבר בלנסטון..

אני מנסה לחשוב אולי תתנדב בעמותות מסויימות משם תכיר 

חחחחאני:)))))

אני לא מבינה למה בעינייך בלנסטון זה יותר אופי מאשר נייק ואדידס... זה מותג וזה מותג... ההבדל זה הסגנון... לא כולם צריכים להתחבר לאותו סגנון...לא כולם גדלו אותו דבר..

אני גדלתיהפי

עם לקוסט דיזל ארמני

וב"ה עברנו לטימברלנד וחבריו

ממש קשה לי לראות גבר מדוגם המותגים

אבל שזה כולל הנעליים בכלל מוגזם

מכירה עמותות או חוגים?ראובן255

שאנייכול ללכת לשם ולהכיר..

בלנדסטון ורדבקadvfb

זה אופנה של מתנחלים

הבורגנים צריכים להשתלט על המגזר

מה עדיף נעלי אלגנט?הפי

ה' ישמור

בטח!!advfb

שמעתי פעם ראשונה על מישהו שלובש רדבק בחתונה, הייתי בהלם תרבות. לא הבנתי מה הקשר.

ללבוש חליפה, עניבה, נעלי אלגנט (יש כמה סוגים, לא חייבים את האלה של החרדים).

סתם ככה אני ממש לא לובש אלגנט ביום יום, אפילו לא בשבתות כל כך..

ממש לא כיףadvfb

בע"ה תגיע למי שייתייחס אליך ברצינות, יש הרבה אנשים טובים העולם, חבל שהקצת שיש שהם לא כאלה מסתירים את העובדה הזאת

למה אתה צריך להגדיר את עצמך?לגיטימי?

אין, לא קיים, מילון ההגדרות לדתיות.

כל אחד יכול לתת פרשנות שונה לאותן המילים.

לא אכפת לי איך אנשים אחרים מגדירים אותי. לא חייבת להם כלום.

וגם בהקשר הזוגי - זה לא שאני מחפשת להתחתן עם "דתי תורני" "דתי לאומי" או לא יודעת מה, אלא עם אדם מסוים. נכון שמי שיגדיר *את עצמו* בכרטיס שלו כ"דתי לייט" אני לא אשקול לצאת איתו - כי זו הצהרת כוונות אחרת משלי. אישית, בכרטיס שלי, לא כתבתי הגדרה. שאנשים יראו מה כתוב בפרטים, ולפי זה יכולים להבין איפה אני נמצאת. ואם מעניין אותם אם אני רואה סרטים וסדרות או איזה בגדים אני לובשת - שיבררו.

ואם לא נוח לך עם שדכנים - 

אל תישען עליהם.

תירשם לאתרים. למיזמים. תלך לאירועי פו"פ. תצטרף לקבוצות וואטסאפ.

יש היום המון דרכים להכיר, שבהם אתה לא תלוי בחסדי שדכנים. (באופן אישי החוויה שלי די דומה לשלך, ואני יודעת להגיד שאחוזי ההצלחה שלהם לא בשמיים - 8% מהזוגות במגזר הכירו דרך שדכנים, לפי הסקר שהבאתי כאן: אני עדיין לא יורדת לעומק דעתך - לקראת נישואין וזוגיות. דרך אגב, הכי הרבה שם מצאו דרך משפחה וחברים\היכרות ספונטנית - ולכן גם אני ממליצה ממש לדבר על זה עם חברים ומשפחה - אני מחפש להתחתן, וזה וזה מה שחשוב לי. אולי אתה מכיר מישהי?)

מכתב לבעלי.אמה לעם קדוש

סוג של חדשה פה פצלש לניק ישן

אולי יעלו עליי פה כמה בנות, נראה לי שהכתיבה שלי אולי תסגיר.

אם יש מישהי כזו, אשמח שתכתוב לי באישי.

פהאמה לעם קדוש

איש שלי

אהוב אחד

זה יום העצמאות

מצאתי לי פינת טבע פה

לכאורה, זה מה שחיפשתי בדיוק.

חורשה, שקט, אוויר נעים.

ועדיין, משהו בי לא מוצא מנוחה.

אני רוצה אותך, ובו זמנית אני מלאת פחדים מההליכה לקראתך.

אני יודעת שיש בי הרבה. יש בי מה לתת, יש בי אור. אני בטוחה בזה.

רק שבכלי העולם הזה, עוד לא למדתי ככ איך להנביע אותו, את האור הזה.

והבוץ דבק במעיינותיי, והסחף גובר עליי.

אני במערבולת פנימית, מרגישה שאין לי קרקע בטוחה להישען עליה.

לא מרגישה שאני יודעת,  לא מרגישה אולי כמעט בכלל..

אני לא יודעת מה יש שם, ברגש, שאני רוקדת איתו במין ריקוד של רצוא ושוב..

אני רוצה להרגיש, אני רצה אחרי ההרגש, מחפשת את הקו הדק הזה של רגש אמיתי שינבוט בי, ובו זמנית אני ככ בורחת ממנו. ככ מפחדת להתמסר אליו באמת.

אני רוצה אותי.

אני רוצה אותי בגדלות.

אני לא רוצה להיות נחסרת ככ בחסרונך..

אני לא רוצה להגיע אליך מתוך הריק,  מתוך הכלום, מתוך האין..

אני רוצה להלך בעולם בקומה זקופה, להיות עושה לי בית בתוכי. פינה של מלכות.

אני רוצה לזכור שיש בי.

אני לא חסרה. אני לא שבורה, אני לא אבודה.

אני רוצה ללמוד לאהוב את עצמי גם ככה. על כל חלקיי.

אני רוצה להצליח להתקלף... להגיע על הגרעין ההוא, שהוא אני, לחבק אותו שם ולשאוב ממנו כח.

ושם, בקודש הקודשים, חתום בחותמו של כהן גדול

מונח, הרצון שלי.

❤️קפיץ

קראתי. אין לי מילים מעבר

מדהיםזיויק
בעזרת ה' בקרוב
תזכי להקים בית נאמן בישראל!intuscrepidam
ריגשת אותיאביעד מילוא

ולא קל לגרום לי להתרגש

מחמיאאמה לעם קדושאחרונה
מאוד יפה וכל כך מוכר...ואגב,נחלת

מה משנה אם מזהים אותך או  לא?  אף אחד לא מכיר אף אחד כאן, ממילא.....

כתיבה יפה מאודנוגע, לא נוגע
אני חושב שצריך לזכור שגם אדם שהכי שלם ואוהב את עצמו, אם הוא לא מרגיש חסר ואבוד ברווקותו- הוא כנראה בבעיה. 
מרגשת שאת ❤נגמרו לי השמות

וואו יקרה איך כתבת את הלב שלך

כמה מרגשת את

כמה אור וכמה אהבה יש בך ויש בך לתת

ב"ה שתמצאו אחד את השנייה במהרה ובמתיקות שלמה 🙏❤

הוא בטוח יזכה בך

וואו תודה לכולםאמה לעם קדוש
רגש - מתי הוא אמור לבוא?יובללל

מעביר שאלה מחבר שאין לו חשבון בפורום (:

אני יוצא עם מישהי כבר 8,9 פגישות (לא סגור על זמן כי זה תוך כדי צבא), וממש נחמד לי איתה. יש ביננו התאמה לדעתי כמעט בהכל ממה שדיברנו עליו עד עכשיו. השקפה, תורניות, תרבות וכו. יש לנו צחוקים ביחד, וכשנפגשים יכולים לשבת 4-5 שעות בכיף לגמרי ואפילו יותר. הקטע הוא שאני לא מרגיש. (או שאני לא יודע אם אני מרגיש?). היא הראשונה שאני יוצא איתה (מאז התיכון כן?(;), ולכן אני לא יודע מה אמורים להרגיש. אבל המצב הוא שאין לי "פרפרים בבטן" או משהו כזה. פשוט ממש נחמד לי להיות ולבלות איתה. טוב לי איתה סה"כ בשגרה. אבל אין משהו מעבר, אין רגש כזה חזק כמו שדמיינתי שיהיה לי כשאהיה בקשר. וזה מתחיל להפחיד אותי. האם אני פוגע בנו בזה שאני ממשיך למרות זה? זה משהו שמשתנה? מה אמורים בכלל להרגיש אחרי זמן כזה?

בסוגריים אני אגיד שיש פער קטן שהפריע לי מההתחלה וזה שהיא טיפה יותר גבוהה ממני, וזה הרתיע אותי בהתחלה. אבל אני מתחיל לחשוב שאולי יש לזה קשר על משיכה ורגש?

ממש אודה לעזרתכם!!!

נשמע שיש לך הרבה דמיונותintuscrepidam

ואתם לא מעמיקים את הקשר בכך שכל פגישה שלכם זה צחוקים וכיף ונמנעים מלהעמיק את הקשר. לא ברור אם החלטת שאתה רוצה להתחתן, בטח שלא ברור אם החלטת להתחתן איתה, ומתוך כך אתה חוזר לתירוץ הגובה ששמרת לך מראש, שלא השתנה מאז שהתחלתם להיפגש.

הייתי שמח לנסות לסייע לך אם תענה איפה אתה עומד ביחס לכל מה שאמרתי, אולי הכל הבל, רק אתה יודע.

מענייןיובללל
מה שאתה אומר.  אשמח לשמוע יותר, יש משהו בזה
תענה על מה שכתבתיintuscrepidam
בהמשך לדבריךנקדימון
אני הייתי ממליץ על כרטיסי שיח. זה עושה פלאים.
אוקיייובללל

החלטתי שאני רוצה להתחתן- כן. אני רוצה את זה מאוד, צמא לזוגיות ואהבה. אבל, לא יודע מה זה כי בחיים לא הייתי בדבר כזה.

לגבי להתחתן איתה, כמו שאמרתי המון דברים מתאימים לי, כיף ונחמד לי איתה אבל אין רגש.

ועניין הגובה, מההתחלה זה היה קשה לי זה נכון. לפעמים מפריע יותר ולפעמים פחות. עכשיו נראלי שזה פחות, אבל מפחד שבשכל שלי זה עדיין נתפס כמשהו פחות מושך אולי.

(היא דרך אגב סבבה עם הפרשי הגבהים ממה שאני שומע ממנה)

תרחיב בבקשהintuscrepidam

למה אתה רוצה להתחתן?

למה אתה צמא לזוגיות ואהבה?

אם אתה לא יודע מה זה אז למה אתה רוצה את זה? ולמה אתה רוצה משהו שאתה לא יודע?

מה זה אומר שאין רגש?

למה זה מפריע לך שהיא גבוהה ממך?

למה אתה מפחד ממה שאולי יש לך בשכל? ולמה שלא תבדוק בשכל שלך ותעדכן אותי?

אם נפגשים אחת לתקופהארץ השוקולד

קשה שרגש יווצר, שינסה למצוא דרך להיפגש בתדירות גבוהה יותר.

אם נפגשים רק אחת לתקופה ויש כיף, כדאי לנסות להעביר שלב ולהיפגש יותר, אחרת, חבל לדעתי על הקשר כי יהיה קשה לבנות אותו.

(אני הפסקתי קשר על דבר כזה אחרי שהבנתי לאחר מספר חודשים שאם עדיין נפגשים רק אחת לשבוע ולא יותר רגש כבר לא יבוא ולא נוכל לבנות משהו יחד כי כל פעם זה להיזכר מה קורה אצל האחר.)

ממה שאני מבין ממנויובללל
זה לפחות פעם בשבוע, אבל קשר רציף בטלפון ובsms
צריך יותר מפעם בשבוע כדי ליצור רגש לדעתיארץ השוקולד
יש מצב שהיא פשוט "ידידה"משה

ויש מצב שהקשר שלהם פשוט משעמם.. 

הראשון, להיפרד. לא מתאים.

השני - לעשות דברים ביחד.  ללכת לקניות. לעשות הליכה. ללכת לבנות משהו ביחד (להתנדב ווטאבר). לא עוד "דייט".

אתה נמשך אליה?הפי

זה מאוד פשוט כן או לא

( אצל גברים זה שונה מנשים גברים עד דייט 3 יכולים להגיד אם יש משיכה או לא אבל נשים זה שונה מאוד)

לדעתי, משיכה זה לא מספיק בשלב מתקדםארץ השוקולד
צריך גם רגש
ברור שזה לא מספיקהפי

מה השאלה בכלל?!

לי לקח חצי שנה להביןכְּקֶדֶם
לא בטוח שאצל גברים זה פשוט ככהadvfb

גם אצל גברים משיכה מושפעת מאוד מפוזיציה ריגשית.

אממ יש גם גברים שפחות גמישים בעניין, אני לא סגור אם זה עניין של בחירה בכך או חוסר מודעות.

הכל עניין יחסיהפיאחרונה
אנא חפש באתר של ....גרון (שכחתי שם פרטי)נחלת

הוא יועץ נישואין וממה שאני קוראת אצלו, הוא טוב. אפילו מאוד.

הוא מדבר על נושאים רבים, ובין השאר גם על הדילמה הזו.

גם באתר "השדכן", יש טיפים טובים.

בהצלחה.

היי!יובללל
ראיתי שיש לו שם מאות מאמרים.. אם יש לך הכוונה ספציפית אשמח לקבל(:
אין. אבל אולי תכתוב כותרת רלבנטית ואז זה יבוא.כדאינחלת
חחחחחכְּקֶדֶם

יצאתי עם מישי שגבוהה ממני ב8 סמ

זה לא אמור כזה להפריע אלאכ אתה מרגיש שזה פוגע לך באגו ובגבריות קל וחומר כשזה לא מזיז לה

(כי יש המון בנות שיפסלו על זה ובצדק, הן אמורות להרגיש בטוחות לידנו))

קיצור אחי אין מה להתבחבש יותר מדיי אל תעשה תטעות שלי ותמשיך כדי לפענח מה אצה מרגיש, זה אמור להיות מאד ברור - אתה מתגעגע אליה? אתה מרגיש משיכה אליה? אצה רוצה לומר לה דברים רומנטים? אם לא אז עם כמה שכואב תחתוך עכשיו.

כדי שלה לא יכאב מדיי אחכ

מילות קרבהadvfb

אמרת לה?

שאלהנחלת

האם יש למישהו רעיון היכן אפשר למצוא שדכן/ית המכירים אנשים

לא כל כך "חלקים", עם אי אילו מוזריות, אבל טובים, ישרי דרך,

דתיים...

מחפשים לבת של חברה; הבת בת 48, תימניה, שמורה, מאוד ישרה

וטובת לב. 

תודה!

בהצלחה, מצרף קישור לרשימת שדכנים והערהארץ השוקולד

רשימת שדכנים מתעדכנת - לקראת נישואין וזוגיות

בנוסף, הייתי ממליץ לתאר קצת יותר מה היא מחפשת, היא לא רק אישה בת 48 אלא יש לה אישיות ודרישות, וגם אין פה ממש תיאור שלה.

אם תפרטי מעט יותר יהיה קל יותר לאנשים לחשוב אם הם מכירים מישהו מתאים.

תודה רבהנחלת

האם הרשימה היא לאנשים עם מוגבלויות?

מחפשת אדם נוח, שמור, ירא שמים (כיפה סרוגה) .

בשמחהארץ השוקולדאחרונה
שווה לנסות, תבדקי ותעדכני שם בשרשור.

את מבינה שלא תיארת שום דבר ייחודי על בן אדם כאן?

אני תוהה האם זה דבר חיובי או שלילי

יש מספר עמותות שידוכים לבעלי מוגבלויותאריק מהדרום
אפשר לחפש בגוגל.
תודה רבה!נחלת
מתגעגע למקום הזהחצילים
מעניין כמה פה אני עוד מכיר
האיש והצחילים-משה ר-

אולי יעניין אותך