סוף כל סוף ציור חדשדנדשבראבו
במקורי הציור הרבה יותר טובבראבו
אוווו רק השניים הורסות קצתרחל המטריפה$אחרונה
ווואווווווואסתי100
התעלית על עצמך הפעם הפרחים בשיער הורסיםםםםםם![]()
תודה! תודה!בראבו
לא מצליחה לראותשוקולדדדד
וואו יפה מאוד!!אני והאני
חייבת עזרה!!נעה ב
אני יודעת שאני יוצאת מטומתמת אבל איך לעזאזל מעלים תמונה מהמחשב???
מישהו מישהי?נעה ב
???
יש ליד המקום לכותרת "העלעת קובץ" לוחצת ובוחרת תמונה...בראבו
ואיך פותחים שרשור חדש?נעה ב
?
אוף....נעה ב
מעצבן שאנלא מבינה כלום באתר הזה
למעלה...בראבו
יש ריבוע אדום שכתוב "שרשור חדש"
אני לא רואה אבל לא משנהנעה ב
גם ככה אני רוצה לצאת מהפורום הדפוק הזה אינלי מושג למה אבל בנות פותחות איתי שיחה אישית ומתחילות לקלל ואז חוסמות מה הסרט שלכם??? הא ועוד מה... שלוש "בנות" ואני בכוונה עושה גרשיים כי הם רק קוראים לעצמם בשם של בנות אבל הם באמת בנים.... מתחילים לשאול עלי כל מיני דברים בתור בת עד שהם אומרים שזה בן ואם אני בקטע של חבר מה הולך בפורום החרא הזה רק הצטרפתי ובאלי לברוח וגם... גם הבנות שבשיחה אישית איתי ילדות מגעילוווות מתייחסות אלי כאילו הזבל שלהם אז לכל מי שקללה אותי וחסמה לכל "הבנות" שהתחילו איתי ולכל המוגבלות שמתייחסות אלי כאילו אני לאדעת מה מילה אחת לפני שאני יוצאת מפה ולא חוזרת לעולם אתם אנשים מתוסבכים עם עצמכם ועם כל מי שמסבבכם אתם מפחדים להוציא את התסכול על אנשים קרובים אז אתם מוצאים אותו על אנשים שאתם לא מכירים וחוסמים אותם\ מתנהגים אליהם מסריח רצח.... ולכל"הבנות" החמודות שהתחילו איתי : במקום לרדוף ולהטריד בנות בפורומים מעפנים תעשו משהו עם החיים שלכם ילדי נזלת!!! בי לכולם
ועוד משהו...נעה ב
אני באתי בגישה של להתקדם כאן בציור גישה טובה וחיובית בטח לא בגישה של ליצור קשרים עם בנות ובטח ובטח שלא עם בנים סוטים אבל כשנכנסתי לפורום הקבלת פנים הייתה מסריחה שהגישה שלי לגבי הפורום פה הופנתה במאה שמונים מעלות... מקום זבל
אוי למה ככה?אסתי100
זה ממש מוזר לשמוע אני דווקא ממש נהנית בפורום הזה
כיף לראות ציורים ולהגיב וכמובן גם לקבל תגובות
אפפעם לא קרה לי כזה דבר
חבל
יוו את רציניתתתת??רבקי למברג
יווו איזה הזויייי באמת ילדי נזלת....
תכלס..גיטרה אדומה
אבל אל תקחי קשה את יודעת כמה פעמיים עשו לי ככה בוואצאפ....רבקי למברג
.....אני מכירה את התחושה זה כאילו את יוצאת סתומה שהאמנת שהם בנות והכי גרוע אם גם נתת פרטים אבל כמו שאמרת הם באמת ילדים סוטים ובאמת את לא צכה להיעלב ועל הבנות שדיברו לא יפה... לכל אחת יש את הדפקת שלה... ומה לעשות שיש בנות שהדפקת שלהם הוא לרדת על אנשים???
מהמםםפיצוחית
הי! חדשה כאן מישהי יכולה להסביר לי איך פותחים שרשור חדש?רבקי למברג
....(מהמחשב)
מישהו?רבקי למברג
ברוכה הבאהחובבת
בצד ימין למעלה מעל כל השרשורים מתחת לכותרת יש כפתור אדום- שרשור חדש
ממש תודה!רבקי למברג
ווואאאאי יפההגיטרה אדומה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה אונליין!!!2אנציללואנטנך