אני נשואה כמעט 8 שנים לאיש מקסים וטוב לב, עם ילדים ב"ה.
בעלי אדם חרוץ ויסודי, מסור בעבודה ומאוד מוערך. הוא באמת עושה עבודה טובה בכל דבר שהוא נוגע בו ואני ממש מעריצה אותו על זה!
אבל מרגישה שבבית הדברים קצת אחרים.. הוא מאוד מאוד מפרגן ומעריך כל דבר הכי קטן שאני עושה. וגם משתדל לעזור . וזאת הנקודה.. שהייתי רוצה לדעת איך אפשר לגרום לו- לא "לעזןר" אלא להיות ראש גדול גם בבית.. לעשות בלי שאבקש. אני מרגישה לפעמים כמו מפקדת שמחלקת הוראות. אני יודעת מה צריך לעשות בבית ומחלקת תפקידים..
והאמת, נמאס לי מהמקום הזה.. מרגישה שככה "הרגלתי" אותו.. ואני רואה איך זה גורם לאי-נוחות ביננו כשאני מבקשת. אפילו שאני מבקשת בדר"כ בצורה יפה ועדינה.
למה אני צריכה לבקש? למה כשאני רואה הר כביסה ברור שאכבס ואף אחד לא יעשה זאת בלעדיי? ולו זה ברור שגם אם הכלים יהיו בכיור בסוף הם"יישטפו"..
ברוב הזמן אני צריכה לבקש ממנו כדי שזה יקרה.
הבעיה האמיתית היא שאני מרגישה שזה גורם גם לריחוק לפעמים.. ולהרגשה שאני פחות אישה ויותר מנהלת עבודה. אני רוצה לתת הרגשה שאנחנו שותפים ולא מנהלת ופועל. מצד שני, רוצה שדברים יקרו בבית. (ניסיתי תקופה לא לבקש, לא עמדתי בזה.. גרם לי הרבה מתח)
אז איך לגרום לו להרגיש אחריות ותהיות ראש גדול גם בבית? בדרך כזו שתרבה שלום בית ואהבה. ולא חלילה בדרך אחרת. אז גם אשמח לתגובות בהתאם..
תודה