אני חוזרת בתשובה מבית חילוני, עולה לכיתה יא ומחפשת אולפנה באמת שאני אצליח לבנות את עצמי ולהתחבר לה׳ באמת מהלב.. אולפנה שמקבלת ומכילה ובאמת שמרגישים את הקדושה באוויר שלה.. אני כרגע לומדת באמנה בכפר סבא ולא מרגישה כל כך שאני מצליחה להתקדם רוחנית. הייתי באולפנת מירון שבת והיה לי נחמד אבל עדיין לא ממש הרגשתי שזה המקום שלי. חשבתי על אולפנת טוהר אבל הבנתי שזה לא פנימייה מלאה וגם שזה מאוד מאוד חזק ואני מפחדת. למישהי יש המלצות?מחפשת אולפנהאנונימי (פותח)
אני חוזרת בתשובה מבית חילוני, עולה לכיתה יא ומחפשת אולפנה באמת שאני אצליח לבנות את עצמי ולהתחבר לה׳ באמת מהלב.. אולפנה שמקבלת ומכילה ובאמת שמרגישים את הקדושה באוויר שלה.. אני כרגע לומדת באמנה בכפר סבא ולא מרגישה כל כך שאני מצליחה להתקדם רוחנית. הייתי באולפנת מירון שבת והיה לי נחמד אבל עדיין לא ממש הרגשתי שזה המקום שלי. חשבתי על אולפנת טוהר אבל הבנתי שזה לא פנימייה מלאה וגם שזה מאוד מאוד חזק ואני מפחדת. למישהי יש המלצות?יש מצב אולפנת תפארת.לב סדוק
בואי לפרטי.
וואי!!! אני מעריצה שלך!!!!!!! כפר פינס נשמע לי ממש מתאים!האלן
מצד אחד יש שמה בנות קצת פחות חזקות ( חצאיות מיני, חולצות קצרות, שירים לא משו, וכו'...) ומצד שני יש שמה גם הרבה בנות נורא חזקות. אבל מה שבטוח- שמקבלים אותך איך שאת!!
וואי כל הכבוד לך צדקת!! אני חושבת אולי כדאי לבדוק את האופציהאנונימי (4)
של אולפנת רעיה בית אל
(האולפי שלי) לא בטוחה, אבל יכול להיות לך מדהים! האולפנא מאד נותנת המון מבחינה תורנית, חלק בא מהצות וחלק בא מהבנות, שזה הכי מדהים לדעתי!האמת שזה מאד תלוי בשמינית, שהשנה היא באמת מדהימה אבל מאמינה שבעזרת ה' גם שנה הבאה יהוי את הבנות שיקחו על זה אחריות...*יש לפני חגים כזה ימי עיון, עם מלא שיחות יפות של רבנים,* יש חברותות חמישית שביעית, *והשנה גם יש כזה חבורות לימוד שזה כזה כל יום רביעי קבוצה של בנות מכל השכבות לומדות משו ביחד...*לרוב השכבות יש מדרשה כזאתי(לשכבה שלי יש,ואני בשישית עכשיו, אז נראלי זה הרלוונטי
) שמשתדלים שכל שבוע(לא תמיד יוצא אבלאנחנו ממש משתדלות שיצא) יש שיחה עם הורה/סבא/סבתא של מישי/רב/מורה מהאולפנא שלאו דוקא מלמדת אותנו/ משו בסיגנון מעבירים שיחה...*לפני ראש השנה ויןם כיפור יש כזה מלא שיחות וימי שיא קוראים לזה
כדי שנגיע מוכנות לחגים...
אני אישית מאוד מרגישה קדושה באויר של האולפנא, ברגיל אנחנו יכולות להתדיין על המהות והתפקיד שלנו בעולם, ועבודת המידות וכאלה דברים זה ב"ה באמת בשיח הרגיל! יש תחושה כזה של להתקדם ביחד בעבודת ה' והמידות...ובאמת מנהלים דיונים עמוקים כאלו של בירור אמת כזה
והכי יפה בעיני שהכל אצלינו זה רשות ובחירה, ועדיין הרוב משתתפןת
באופן כללי האולפנא מאוד מקבלת...יש סטיגמות(לאידעת אם שמעת..
שכולם אותו דבר ולא מקבלים אפאחת שונה ממנו ולא דוסית ממש וכו, אבל אני יכולה להגיד לך באמת בכנות שזה מזה לא ככה!!סתם דוגמא, ממש להבדיל ולא בקטע להשוות סתם נזכרתי כזה, השנה הצטרפה לכיתה שלי עולה חדשה בלי לדעת עברית בכלל וגם הסגנון לאו דוקא היה קשור, וב"ה הגענו לזה שהיא מצליחה להשתתף כזה בסבבים והיא כל הזמן אומרת לנו כמה כולם חברות שלה וכזה
גם בנות שהצטרפו לשכבה השנה אומרות שהם ממש מרגישות שקיבלו אותן לשכבה לגמרי ושהן לפעמים שוכחות שהם לא היו תמיד בשכבה
קיצור, לאידעת אם זה אותה סיטואציה אבל בעיקרון ממש מקבלים ומכילים...האולפנא כן דוסית, אבל לא בחנוק, ולדעתי זה לא אמור להפחיד..**יש אפשרות לפנימיה מלאה..לא כולן אבל בכל שכבה יש כזה קבוצה של בנות שכן ישנות באולפנא בשלישי,שבתות יש בערך 5 בשנה +שבת שכבה+שבת כיתה+שבועות באולפי
שלפעמים יוצא מחובר לשבת...ובנות מאוד ישמחו לארח אותך שבת אם זה מה שתירצי/תצטרכי...
מקווה שעזרתי
אם יש עוד שאלות מוזמנת לשאול בשמחה ממש
וממשממשממש כל הכבוד לך צדיקה!!!!אשרייך וב"הצלחה גדולה גדולה!!שבעזרתו יתברך תמצאי את המקום שיהיה לך הכי טוב בו והכי תתקדמי!
אבלפטרוזילהההלההאחרונה
אבל ברעיה נגמר המקום ממש מהר ורוב הסיכויים שלא יקבלו באמצע שנה... או בתחילת שביעית וכזה...
אולפניסטיתת (בעופרה...)ילדה מושלמתתת
וואי תקשיבי באולפנת עופרה או אולפנת רעיה יש רמה רוחנית גבוהה ואולי זה יכול להתאים לך![]()
אני באופן אישי לומדת בעופרה ודי טוב לי שם. יש גם הרבה פעילויות חברתיות ובטוח שיהיו בנות שישמחו מאוד לעזור לך ולהתחבר איתך![]()
![]()
![]()
אולפנת רננהעלה קטן
היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה
מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה
ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?
האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?
כל מידע יעזור לי
תודה רבה!
מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת
נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.
אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.
(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)
תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i
כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.
אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.
הבנות שלי לומדות שם.
שווה לבדוק
תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן
אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?
ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..
הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.
מישהי יכולה לעזור?
..הרמוניהאחרונה
למה את רוצה ללמוד שם?
מה הדברים שחשובים לך?
הפורום הזה פעיל?
אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן
לא בשבילי -
אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל
מישהי מכירה אולי?
תודה מראש!
מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה
היייייי לכולןןן
מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)
אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות
רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה
בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל
חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות
לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה
בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..
מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה
וצוות טוב
חחח זהו בעיקרון
אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום 
היי
מפוצלשת(:אחרונה
יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים
ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק
יש פרטים בגוגל תחפשי..
בהצלחה 😇
הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר